Gość: JB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 20:55 Właśnie dziś podpisał kontrakt info ;sportowe fakty;a co ze wzmocnieniem w Polonii? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jazon Re: SIMON STEAD W KS TORUŃ IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 29.11.05, 21:01 Czyzby uznano że Karlsson jest za drogi, albo że nie da rady skusić żadnego krajowca? Ja jednak troche sie dziwie- nie jest to zly zawodnik, ale przy optymistycznym załozeniu że uda się zakontraktowac Crumpa, mamy w Toruniu 2 zawodników z British Commonwealth, co oznacza że w razie kolidujących terminów w lidze angielskiej zostajemy bez stranieri. I mamy powtórke meczu z Częstochową... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Toruń Re: SIMON STAD W KS TORUŃ IP: *.petrus.com.pl 29.11.05, 21:02 Wzmocnienie powiadacie?? Hmmmm..... Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Re: SIMON STAD W KS TORUŃ 29.11.05, 21:49 moze chcial mniej, niz Smith ? a poza tym, moze Torun buduje caly sklad na obcokrajowcach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: SIMON STEAD W KS TORUŃ IP: *.petrus.com.pl 29.11.05, 22:12 Na pewno jest lżejszy od Adny'ego ;) i z tego co pamiętam radził sobie w Belle Vue o niebo lepiej niż Andy - to już coś, ale polskie tory zapewne będą dla niego nowym wyzwaniem. Jak sobie poradzi, zobaczymy. Raczej jestem dobrej myśli, tylko co dalej? I co z tym Dżasonem??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Toruń Re: SIMON STEAD W KS TORUŃ IP: *.petrus.com.pl 29.11.05, 22:20 Być może Sajmon zastąpi Dżasona:-) W końcu jeżdżą w tym samym klubie w Anglii... A zespół miał być budowany w oparciu o wychowanków. Eeeeeeeeech do d.... z takimi działaczami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bananeK Re: SIMON STEAD W KS TORUŃ IP: *.petrus.com.pl 29.11.05, 22:21 nie radziłbym kolesia spisywać od razu na straty. nie udało mi się wyszukać żadnych podsumowań sezonu, średnich itp. ale koleś był mistrzem UK juniorów od 2001 do 2003 i w Angli jest uważany za spory talent. pewnie że tory są inne itd. ale może z niego być większy pożytek niż chociażby ze smitha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: SIMON STEAD W KS TORUŃ IP: *.torun.mm.pl 29.11.05, 22:59 ja tez uwazam ze jak mialo byc 2 obcokrajowcow to simon jest jednym z najlepszych wyborow. ilez to ludzi pukalo sie w czolo jak do torunia przychodzil jonsson... Odpowiedz Link Zgłoś
pioobo1 Re: SIMON STEAD W KS TORUŃ 29.11.05, 23:23 Ludzie nie panikujcie tak z tym Crumpem, on podpisze, zresztą jak sam powtarzał, dopóki Karwan będzie go wspierał, a wiadomą rzeczą jest to, że między prezesem LNB, a panem Karwanem są dobre stosunki:) A Simon Stead to dobry wybór, sam Crump go polecał. Jeszcze brakuje jednego krajowca i reszta naszych i mamy komplet. Szczerze powiedziawszy widziałbym Kościechę albo Chrzanowskiego w składzie, ale i Słaboń będzie git, w końcu za darmo na listę trafi. I będziemy mieli: 1. Jason Crump 2. Simon Stead 3. Wiesław Jaguś 4. Kris Słaboń ( może Kościecha:)) 5. Mariusz Puszakowski 6. Karol Ząbik 7. Adrian Miedziński (mam nadzieję:P) A może jeszcze ktoś inny...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: SIMON STEAD W KS TORUŃ IP: *.inferno2.dyndns.org / *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 23:37 Jestem jakoś dziwnie spokojny. Faktycznie Stead jest w Polsce zawodnikiem praktycznie anonimowym. Na pewno jakiś udział w podpisaniu tego kontraktu miał Crump, w końcu jeździli w tym samym klubie w Anglii. Z Jonnsonem była jedna zasadnicza róznica - on przyszedł do nas z Gorzowa jako mistrz świata juniorów. Poczekajmy teraz jakie będa kolejne posunięcia klubu tzn. Miedziński,Jagus, Crump.Na pewno Steada nie można skreślać na samym starcie. Koncepcja ze Słaboniem przy obecnych mozliwościach finansowych klubu jest racjonalna. Odpowiedz Link Zgłoś