Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Siatkarska LM: Skra Bełchatów walczy o awans

IP: *.aster.pl 13.12.05, 22:09
    Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: tomek Re: Siatkarska LM: Skra Bełchatów walczy o awans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 22:21
        Czy naprawdę tego idioty "jebacwisłe" nie można na stałe wykasować z dyskusji
        na forum internetowym ?
        • Gość: Zbyszek Niestety, widocznie redakcja podziela jego poglądy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.05, 22:43
          albo brak możliwości technicznych albo brak dobrej woli
          • Gość: mk® Cenzura prewencyjna jest niedozwolona kolego IP: 195.117.126.* 14.12.05, 09:54
            • Gość: kubaszyn jest gdzies mecz w telewizorni publicznej? IP: *.toya.net.pl 14.12.05, 11:24
              Czy tylko na Polsacie sport?
              • Gość: m Re: jest gdzies mecz w telewizorni publicznej? IP: *.prenet.pl 14.12.05, 11:38
                a kiedy tvp pokazala cos bardziej interesujacego niz malysz ?
                • aasiek Re: jest gdzies mecz w telewizorni publicznej? 14.12.05, 12:03
                  Chyba tylko Polsat (Sport) ma prawa do transmisji. Cholera, mogliby choć ten
                  jeden mecz pokazać na ogólnodostępnym kanale :/
                  • Gość: m Re: jest gdzies mecz w telewizorni publicznej? IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 16:30
                    no i dobrze, TVP miała prawa do meczu Jastrzębski - Iskra wczorajszego i nie
                    pokazali, bo ponoć nie znaleźli sponsora, podobnie pewnie byłoby ze Skrą
                    dzisiaj.
                    Jeżeli ktoś nie ma Polsat Sport niech zrobi wycieczkę do baru, w którym jest,
                    ja tak robiłem gdy nie miałem.
      • Gość: aabytakdalej trzymam kciuki IP: *.system / *.system-net.pl 14.12.05, 12:13
        Oglądałem mecz, który Skra przegrała, ale nie powinna się tego wstydzić. Poszło
        o małe dwa punkty i mam nadzieję, że siatkarze z Bełchatowa już wiedzą jak to
        zrobić, żeby były one po ich stronie na końcu każdego seta. Kibicuję
        Jastrzębianom, ale życzę Skrze wszystkiego dobrego w Lidze Mistrzów.
        I mam nadzieję, że te sukcesy będą "zarazą", która będzie dotykać nie tylko
        polską siatkówkę.
      • aasiek Transmisja 14.12.05, 12:30
        Właśnie przeczytałam na sportsboard.pl, że będzie retransmisja w czwartek o
        20:30 na kanale Puls. Nie wiem czy na pewno, ale można podejrzeć.
      • Gość: Siatkarz ze skry skra to mistrz IP: *.dolsat.pl / 85.219.248.* 01.01.06, 18:59
        skra jest nejlepsza druzyna w polsce gra jak nalezy nie oszukuje i gra
        niesamowicie dobrze dla mnie skra to mistrz a nie jakis klub ze wsi tak jak
        naprzyklat olsztyn zabrali nam greusze i co on im daje prwie nic unas gral jak
        mistrz a unich gra jak ciota nie widzialem jeszce cos takiego olsztyn sie
        podnieca ale sam niwie czym,,,,. pozdrowienia dla skry wasz maly dziesiecio
        letni siatkarz piotrek krason :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka