Gość: jebacwisle IP: *.aster.pl 13.12.05, 22:09 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: Siatkarska LM: Skra Bełchatów walczy o awans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 22:21 Czy naprawdę tego idioty "jebacwisłe" nie można na stałe wykasować z dyskusji na forum internetowym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Niestety, widocznie redakcja podziela jego poglądy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.05, 22:43 albo brak możliwości technicznych albo brak dobrej woli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk® Cenzura prewencyjna jest niedozwolona kolego IP: 195.117.126.* 14.12.05, 09:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubaszyn jest gdzies mecz w telewizorni publicznej? IP: *.toya.net.pl 14.12.05, 11:24 Czy tylko na Polsacie sport? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: jest gdzies mecz w telewizorni publicznej? IP: *.prenet.pl 14.12.05, 11:38 a kiedy tvp pokazala cos bardziej interesujacego niz malysz ? Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: jest gdzies mecz w telewizorni publicznej? 14.12.05, 12:03 Chyba tylko Polsat (Sport) ma prawa do transmisji. Cholera, mogliby choć ten jeden mecz pokazać na ogólnodostępnym kanale :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: jest gdzies mecz w telewizorni publicznej? IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 16:30 no i dobrze, TVP miała prawa do meczu Jastrzębski - Iskra wczorajszego i nie pokazali, bo ponoć nie znaleźli sponsora, podobnie pewnie byłoby ze Skrą dzisiaj. Jeżeli ktoś nie ma Polsat Sport niech zrobi wycieczkę do baru, w którym jest, ja tak robiłem gdy nie miałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aabytakdalej trzymam kciuki IP: *.system / *.system-net.pl 14.12.05, 12:13 Oglądałem mecz, który Skra przegrała, ale nie powinna się tego wstydzić. Poszło o małe dwa punkty i mam nadzieję, że siatkarze z Bełchatowa już wiedzą jak to zrobić, żeby były one po ich stronie na końcu każdego seta. Kibicuję Jastrzębianom, ale życzę Skrze wszystkiego dobrego w Lidze Mistrzów. I mam nadzieję, że te sukcesy będą "zarazą", która będzie dotykać nie tylko polską siatkówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Transmisja 14.12.05, 12:30 Właśnie przeczytałam na sportsboard.pl, że będzie retransmisja w czwartek o 20:30 na kanale Puls. Nie wiem czy na pewno, ale można podejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siatkarz ze skry skra to mistrz IP: *.dolsat.pl / 85.219.248.* 01.01.06, 18:59 skra jest nejlepsza druzyna w polsce gra jak nalezy nie oszukuje i gra niesamowicie dobrze dla mnie skra to mistrz a nie jakis klub ze wsi tak jak naprzyklat olsztyn zabrali nam greusze i co on im daje prwie nic unas gral jak mistrz a unich gra jak ciota nie widzialem jeszce cos takiego olsztyn sie podnieca ale sam niwie czym,,,,. pozdrowienia dla skry wasz maly dziesiecio letni siatkarz piotrek krason :D Odpowiedz Link Zgłoś