Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Szturc: To musi boleć

IP: *.ghnet.pl 13.01.06, 19:23
    Jesli Szturc faktycznie tak sie dobrze zna na Malyszu to czy dobrym pomyslem
    nie byloby aby zostal on indywidualnym trenerem Malysza. Przeciez zawsze po
    treningach pod jego okiem forma Malysza sie poprawia, wykrywa bledy i
    koryguje je. Takie gdybanie ale z braku laku i kit dobry.
    Obserwuj wątek
      • kubok Re: Szturc: To musi boleć 13.01.06, 20:31
        To ciekawe czemu caly czas nie prowadzi Malysza. Kazdy zawsze lepiej sie zna gdy
        stoi obok, a jak przyjdzie co do czego to nic z tego nie wychodzi.
      • Gość: Kuttin Wszustko być pod kontrola IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 20:37
        ja, wszystko dobra, bo siem znam na tym, druzyna osionga cora lepsza rezultat,
        Adam też osionga coraz lepsza forma i tylko mi się nie wtroncać, bo mi siem tu
        jakiś gupi żołądź wtrącac i mi siem to nie podobać.
        Ja wszystko najlepiej wiedziec.
        • Gość: tonio Re: Wszustko być pod kontrola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 21:22
          Puttin musi odejść!!!!!
        • dr_avalanche Re: Wszustko być pod kontrola 13.01.06, 21:23
          To jest durne gadanie. Nikt nie może wygrywać cały czas. Adam się nam skończył.
          I tyle. Wieszanie psów na Kuttinie czy nawet na samym Małyszu nic tu nie
          zmieni. Trzeba Adamowi podziękować za to co było i pogodzić się z tym co jest.
          Więksi od niego kiedyś zaczynali przegrywać.
          • jaruzel2 Re: Wszustko być pod kontrola 13.01.06, 22:14
            ale gdzie jest ta zapowiadana przez kuttina drużyna - cel jego pracy?
            Wygrał z juniorami i z rutkowskim medale na mistrzostwach świata juniorów
            najwyraźniej przypadkowo, bo gdzie jest teraz rutkowski i ci ponoć zdolni
            juniorzy?
            • Gość: asystęt Kruczek Re: Wszustko być pod kontrola IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 22:48
              ja siem tagrze na tym bardzo dobże znam - jestem trenerem, skąłczyłem studia
              wyrzsze - Akadęmię Wychowania Fizycznego i sam kiedyź skakałem - nie skromnje
              dodam - z durzymi sukcęsami, dwa razy zdobyłęm złoto na Unifesrsjadzie, a w
              zawodach pucharu śfiata tagrze bywało doźdź dobże, zatem jako fachowiedz i
              praktyg jestem właździwym człowjekjem na właźdżiwym miejzdzu.
      • Gość: LOJ STURC ROBI SOBIE PUBLICITY, IP: *.veranet.pl 13.01.06, 21:36
      • morfeusz_1 Re: Szturc: To musi boleć 13.01.06, 21:41

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!
      • Gość: www Adam Malysz i tajemnica jego porazek... IP: *.5.15.vie.surfer.at 13.01.06, 22:39
        ...jest prosta-ten chlop ma po prostu za duzo w d.u.p.i.e,a jak wiadomo z duzym
        tylkiem latac sie nie da.Fajny ten Adam,dlatego jeszcze bardziej go szkoda...
      • Gość: były kibic Re: Szturc: Jak dla "trenera" i sportowca kasa IP: *.chello.pl 14.01.06, 07:55
        jest na pierwszym miejscu to na efekty nie trzeba długo czekać. Niestety Małysz
        dał sie wciągnąć przez cwaniaków "austraików" w pozasportowe gry i efekty
        przyszły szybciej niz się spodziewali. Niestety efekty negatywne. A strat sie
        nie da odrobić szybko (a czy wogóle?) zobaczymy? Niestety duzo winy w tym
        Małysza. To on forsował i promował Kuttina na trenera. A z Kuttina trener jak z
        rydzyka ksiądz!
        • Gość: kara Re: Szturc: Jak dla "trenera" i sportowca kasa IP: *.164.252.12.Dial1.Denver1.Level3.net 15.01.06, 17:13
          Znajac ich wszystkich nic dodac nic ujac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka