Gość: jarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 11:17 ciekawe jak nasi kajakarze wypadna w tym roku Panowie polaczykowie i Tokarski Chlopcy robcie cos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majrix Dlaczego z kajakarzami jest tak... IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 15.01.06, 11:36 Że na różnego rodzaju MŚ czy ME zdobywają wiele medali a jak przychodzą IO to przeważnie jeden albo dwa brązowe i wielka radość w domu Gucia? Odkąd pamiętam, zawsze dorobrk kajakarzy na IO mnie bardzo rozczarowywał. Mam nadzieję że nie jest to spowodowane powiedzmy tym ,że na IO jest o wiele bardziej dokładna kontrola dopingowa niż w pozostałym okresie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia musza sie zajac.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 11:51 Musza zajac sie sportem a nie dziewczynami tak jak mateusz grzesiek i darek chlopaki sport a nie przyjemnosci czesc!! gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FANKI Re: kajakarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 17:59 Jest taki kajakarz ma na nazwisko Tokarski jest bardzo przystojny i szaleja za nim wszystki dziewczyny.Krakowianki CIĘ całują i pozdrawiaja mysle ze kiedys bedziesz dostepny Jola z krakowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re:Tokarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 12:16 Ciekawe jak tam Darek po wypadku się czuje bo szkoda jak by juz w tym roku niestartował ale mysle ze ma na tyle siły że da sobie rade!Andzej tobie też życze jak najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona idzie mu ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 12:18 Darek chyba się czuje dobrze przecież ma swoją Natalke która jest caly czas przynim bo zamiast trenowac to chyba z nia trenuje hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domino Re:kajakarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 12:37 TO super sport mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re:kajakarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 15:45 Tokarski to on z ta niemka chodzi ciekawe co ze sportem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikol Re:kajakarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 15:46 jestem za toba Darek!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBICE Re: kajakarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 15:48 Kajakarze jestesmy za wami pokażcie na co was stac w świecie!!!Polska Górą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: kajakarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 17:17 Kajakarstwo to innetresujacy sport sam się interesuje i polakom kibicuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: kajakarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 17:21 ciekawe kiedy pan tokarski i pani natalia beda razem na zawodach i czy sa z milosci czy ona jest dlatego ze moze byc SŁAWNA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiol Re: kajakarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 17:56 Kajakarze są ok znam ich są super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: kajakarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 22:55 Ta Natalia to się nosi jak by Darek był niewiem kim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: kajakarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 13:43 kajakrstwo super sport tylkopokazujcie go w telewizji. grzesiek pokaz na co cie stac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: kajakarze IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 14.03.06, 19:48 czemu ty (ona) mowisz ze Natalia sie przy Darku nosi?znasz ja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lowcy.b Re: kajakarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 23:11 pozdrawiamy kajakarzy i czekamy na wyniki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: kajakarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:13 KAjakarze is the Best sam wiem bo ten sport Uprawiam. Tylko że ja pływam na KAnadyjce aktygoriua C-1, C-2 Odpowiedz Link Zgłoś