Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

W Grodzisku nie chcą Mili

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 13:59
    A może by tak do Lecha ??
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jarek on kocha Legie.Niech...tam spada!!! IP: *.icpnet.pl 22.02.06, 14:53
        jak byl maly,kradl mamie przescieradla,i wypisywal na nich balwochwalcze texty
        o legii.Chcesz takiego oryginala w naszym Lechu?
        • Gość: Piotr Re: on kocha Legie.Niech...tam spada!!! IP: *.icpnet.pl 23.02.06, 08:28
          O moze bys tak spojrzal na umiejetnosci czysto pilkarskie. Przynajmniej nie
          kłamie. Ja piamiętam takich co obiecywali, że jak Lech spadnie to nigdzie nie
          odejdą i ilu zostało w 1 co sie przewijal w kadrze !!! Mila ma grać i chce
          jechać na mistrzowstwa więc będzie to robił najlepiej jak umie nie ważne gdzie
          przyjdzie mu to robić.
      • Gość: wuj W Grodzisku nie chcą Mili IP: *.promax.media.pl 23.02.06, 00:48
        Marcinku Wesołku! Posłuchaj, bo widocznie w szkole nie byłeś zbyt roztropnym
        uczniem. Stopień wyższy i najwyższy przymiotnika piszemy rozdzielnie... Po nie
        najlepszym należy napisać osobno, a nie jak ty to zpisałeś ... łącznie. Oj
        Michnik powinien odciągnąć ci kasę!
      • Gość: wiem Niech się tak nie martwi, przecież Rasiak też nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 09:01
        gra, a na mistrzostwa pojedzie na 100 %.
        • Gość: XXL Q .. wa co za kraj ?!?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 11:12
          Co to za kraj, co to za kopacze ????? Grać byle gdzie, byleby załapać się na
          wyjazd. Napisałem specjalnie "wyjazd" - bo tu chodzi tylko o załapanie sie na
          wyjazd - tak jak było cztery lata temu - wycieczka kolesi.
          Janas powiedział - "zabieram tych co bedą grac w klubach" - to teraz lataja jak
          z pieprzem zeby tylko gdzieś grac - żenada !!!!!!

• Gość: drewno won Mila to Rasiak2 - niech spindala! IP: 87.207.210.* 23.02.06, 18:39

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka