Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Na podium!!!

IP: 217.153.6.* 24.02.06, 13:15
    Pani Justyno jest pani naprawde wspaniala osoba zdobyla pani pierwszy na tej
    olimpiadzie medal stanela Pani na podium to jest jak Pani wie przeoromny
    sukces i dla Pani jak i dla nas Polakow.Dziekuje Pani za to i zycze
    powodzenia w dalszej karierze. Zawsze bedziemy z Pania!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: marcy Brawo Jusi!!! IP: 193.192.62.* 24.02.06, 13:28
        Dziękuję za te emocje, dziękuję za piękny finisz!!!

Gratuluję wyniku, sił i zapału! Jesteś WIELKA!!!
        • Gość: Anka Re: Brawo Jusi!!! IP: *.icpnet.pl 24.02.06, 13:34
          dziękujemy justyno gdyby nie panie z nr.1,2 to byś była pierwsza ale to co
          dziękujemy za 1medal na tych igrzyskarz
        • Gość: gosc Jak zwykle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 13:38
          "Justyna Kowalczyk na prezydenta" - czyli jak zwykle i bardzo po polsku. Jak
          zajęła "dopiero" 8. miejsce w pierwszym starcie, potem zeszla z trasy, potem nie
          przeszla eliminacji, to byście Ją pobili. Wtedy wszyscy krzyczeli "zawiodła!".
          Teraz okazuje sie, ze wszyscy tak naprawde do końca w Nią wierzyli, zawsze byli
          po Jej stronie, nawet gdy nie wygrywala. Jakoś mi sie nie chce wierzyc.
          Nie zmienia to faktu, że teraz wszyscy inni polscy "faworyci" (pewien skoczek,
          biathlonista, snowboardzisci itp) mogą Pani Justynie najwyżej narty lizać albo
          kijki za Nią nosić.
          Pani Justyno wielkie gratulacje, dziękujemy za ten medal!!!
          • ph29 Re: Jak zwykle 24.02.06, 14:03
            > "Justyna Kowalczyk na prezydenta" - czyli jak zwykle i bardzo po polsku. Jak
            > zajęła "dopiero" 8. miejsce w pierwszym starcie, potem zeszla z trasy, potem
            ni
            > e
            > przeszla eliminacji, to byście Ją pobili. Wtedy wszyscy krzyczeli "zawiodła!".
            > Teraz okazuje sie, ze wszyscy tak naprawde do końca w Nią wierzyli, zawsze
            byli
            > po Jej stronie, nawet gdy nie wygrywala. Jakoś mi sie nie chce wierzyc.
            > Nie zmienia to faktu, że teraz wszyscy inni polscy "faworyci" (pewien skoczek,
            > biathlonista, snowboardzisci itp) mogą Pani Justynie najwyżej narty lizać albo
            > kijki za Nią nosić.

Krytykujesz innych, a robisz to samo. Ciekawe, co jutro będziesz pisał, jak
            Sikorze wyjdzie strzelanie.
            • Gość: Kotek Re: Jak zwykle IP: 62.233.201.* 24.02.06, 14:06
              A ja tam gratuluję, szczerze!!!
            • Gość: gosc Re: Jak zwykle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 14:10
              Tyle, ze z Pani Justyny faworyta do medalu zrobily media i sami kibice, a o
              medalach dla skoczkow, biegaczy czy w snowboardzie to wszyscy trąbili.
              • ph29 Re: Jak zwykle 24.02.06, 14:52
                > Tyle, ze z Pani Justyny faworyta do medalu zrobily media i sami kibice, a o
                > medalach dla skoczkow, biegaczy czy w snowboardzie to wszyscy trąbili.

Wybacz, ale bzdury opowiadasz. Nie wiem, jak snowboardziści. Małysz i Sikora
                zapowiadali _walkę o medal_ (czy byłym mistrzom świata wypada mówić inaczej?),
                a to że Ty i wielu innych nie rozróżniasz tego od _bycia faworytem do medalu_,
                to już tylko Twój problem. Patrząc na tegoroczne wyniki, największe szanse na
                medal miała właśnie Justyna.
                • Gość: gosc Re: Jak zwykle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 16:11
                  to ze wygrala mistrzostwa juniorow, nie oznacza ze miala pokonac najlepsze
                  seniorki na swiecie, tylko do niektorych to nie dociera
                  co do tych "faworytow" to wlasnie o to mi chodzilo, ze sami mowili o medalach,
                  wczesniej zle sie wyrazilem, przepraszam
          • Gość: marcy Pisz za siebie - gościu... IP: 193.192.62.* 24.02.06, 15:20
            Gość portalu: gosc napisał(a):
            > Wtedy wszyscy krzyczeli "zawiodła!"

Co to znaczy wszyscy? Ty też?

"Bardzo po polsku" to jest własnie twoje szukanie dziury w cały.
            Daj się cieszyć i miej troche dobrej woli dla innych.
      • Gość: piter Gratuluje, tylko gdzie ta radość na forum??? IP: *.ib.pwr.wroc.pl 24.02.06, 13:34
        Gratulacje z Wrocławia. Aż się wzruszyłem - naprawdę. Nie sądziłęm, że tak się
        będe ciszył z brązowgo medalu.
      • Gość: evviva!! Re: Na podium!!! IP: *.ip.fastwebnet.it 24.02.06, 13:45
        pierwszy medal!!!!!!!!!
      • pazio Cudnie!!! 24.02.06, 13:47
        Gratulacje!
      • oleks9 Re: Na podium!!! 24.02.06, 13:49
        Justyno dziekujemy i prosimy za cztery lata wiecej:)
        • billy.the.kid Re: Na podium!!! 24.02.06, 13:58
          zobaczcie w temacie "kto będzie największą gwiazdą"-drugi liścik z kolei. tam
          pisał znawca billy the kid.
          • Gość: marcy Re: Na podium!!! IP: 193.192.62.* 24.02.06, 15:45
            billy.the.kid napisał:

> zobaczcie w temacie "kto będzie największą gwiazdą"-drugi liścik z kolei. tam
            > pisał znawca billy the kid.

i tu znawca pisał:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=36816020&a=36816020

Na szczęście tym razem się pomylił ;)
      • Gość: mariken Re: Na podium!!! IP: 193.109.123.* 24.02.06, 13:58
        dzięki za jedyne tak miłe chwile w trakcie tych igrzysk!!

mariken
      • yotel Justna Kowalczyk 24.02.06, 14:02
        Gratulacje, Pani (tak oficjalnie, ale w sumie to jesteś moją rówieśniczką)!
        Pewnie nie zdajesz sobie sprawy jak dużo pozytywnych emocji dałaś nam kibicą,
        którzy w ciepłych fotelach(ja nawet na kanapie) siedzieli (pod koniec to już
        stałem) i dopingowali ciebie. Piękny styl.
        Dzięki i nie poprzestawaj na tym:)

Ważne też jest to jak Justyna zdobyła ten medal, styl był piękny. Emocji, jakich
        mało. Można sie było poczuć dumnie, jak zaatakował, może to tylko brązowy medal,
        ale w jakim styl.
        Dla mnie to Justyna zasłużyła na pierwsze miejsce, a na pewno był pierwsza
        osobą tych zawodów. Piękny atak, taki powiedziałbym „Made in Poland”(o ile coś
        takiego istnieje), na koniec zabrakło zapewne doświadczenie.

Justyna zbieraj doświadczenie i czekamy na kolejne sukcesy(tacy to juz my
        jesteśmy). Gratuluje życzę kolejnych sukcesów i przede wszystkim takim stylu.
        Przegrać zawsze można liczy sie to w jakim stylu to się zrobiło!

A teraz sobie krzyknę żeby odreagować AAAAaaaaaa!!! Jesjesjes (Panie premierze
        myśle ze czakmy na bis pana radości)
      • Gość: raq Re: Na podium!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.06, 14:09
        Justynko! super!!! no nie mogę...no pięknie!!!!!!!!!
      • pyrzyce Teraz czekamy na sesję Justyny Kowalczyk w CKM 24.02.06, 14:09
        Justyna, nie daj się prosić!!!
      • Gość: ulka Re: Na podium!!! IP: *.atman.pl / *.atman.pl 24.02.06, 14:12
        gratulacje dla Pani Justyny
        dziękujemy bardzo za wspaniały bieg i medal !!!
      • Gość: adi:)) Re: Na podium!!! IP: *.speedtransfer.pl 24.02.06, 14:17
        Uratowałaś nasz HONOR Justyno dziękujemy Ci za tem medal
      • Gość: kiBIcka Gratulacje:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 14:32
        pokonałaś swoje słabości i wywalczyłaś medal, który sie Tobie jak najbardziej
        należał:)
        • Gość: m Re: Gratulacje:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 14:41
          jak w autobusie uslyszalam przypadkiem ze justyna zdobyla medal to az sie
          zaczelam sama do siebie smiac :)) super, wielkie brawa !!
          • Gość: szczuk Re: Gratulacje:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 14:44
            GRATULACJE !! :):)
      • Gość: aeternus13 SUPER SUPER SUPER SUPER :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 14:46
        GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!
        • mangos1 Re:beznadzieja ................................. .. 24.02.06, 14:51
          czy w ogóle ktoś ogląda te śmieszne sporty zimowe.Po co tv traci czas
          puszczając taki bezsens, szkoda prądu na to.
      • lexis2 BRAAAWWWWOOO JUSTYNA!!! 24.02.06, 14:51
        Dla mnie jesteś ZŁOTA!!! Bardzo dzielna i wspaniała sportsmenka!!! Miałam łzy w
        oczach patrząc na Twoj finisz. Należało Ci się złoto!! Ale jeszcze się
        odkujesz!!! Zobaczysz!!! Jeszcze będziesz na pIerwszym miejscu wśród
        czołówki!!!Wierzę w Ciebie!!!
      • Gość: wygnaniec limanowskie kobiety !!! IP: *.112.71.25.bbplus.ptn-ag2.dyn.plus.net 24.02.06, 15:21
        nawet nie wiecie jakie to ekstara uczucie doczekać się wreszcie Polskiego
        medalu olimpijskiego na obczyźnie i to jeszcze dziewczyna z Limanowej -
        podwójna przyjemność!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • lesteer Limanowa i Kasina Wlk. rulezz!:)) 24.02.06, 16:42
          Hej radość tym większa jak to ktoś z naszych stron zdobywa medal..
      • annis_w Gratulacje!!! 24.02.06, 15:30
        Gratulacje dla Pani i pani trenera. Udało się! Podziwiam Panią i życzę jeszcze
        wielu, wielu sukcesów w karierze.
        :)
      • Gość: kamichu Re: Na podium!!! IP: 83.238.146.* 24.02.06, 16:11
        Gratulacje z całego serca !!!
        A tym co na różnych forach dyskusyjnych drwili z Pani wcześniejszych ośiągnięć
        udowodniła Pani, iż grubo się mylili :)
        Niech proszą o wybaczenie :)

Jeszcze raz pozdrowienia i wielkie gratulacje oby tak dalej.
        K.
        • setorika Re: Na podium!!! 24.02.06, 17:01
          Wybaczam te 1/3 śniadania ;) Brawo!
      • tomek-a-tomek Re: Na podium!!! 24.02.06, 17:33
        Brawo Justyna Kowalczyk! To był wspaniały i emocjonujący bieg! I jeszcze taki
        sukces!
        • Gość: lisowa Re: Na podium!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 17:41
          Pierwszy medal!!!!:)
          ....i ostatni:P
      • Gość: margo Re: Na podium!!! IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 24.02.06, 17:44
        Gratulacje!!! I wielkie dzięki za emocje!!! Doceniałam bardzo, że p. Justyna
        startowała w tak wielu biegach i była "do wszystkiego" podczas, że inne
        reprezentacje miały zawodniczki "do konkretnej specjalizacji". Jak p. Justyna
        nie zakwalifikowała się do ćwierćfinału w sprincie to pomyślałam, że oszczędza
        się może na coś większego, bo sprint akurat to nie jej domena! I proszę mamy
        MEDAL! Jeszcze raz wielkie dzięki!!!
        • joanna9920 Re: Na podium!!! 24.02.06, 19:18
          zasłużyłas na złoto.mam nadzieję,że następnym razem dostaniesz przynajmniej
          dwa.gratujacje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka