Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Małysz piąty w serii probnej

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 17:13
    Do boju Adam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: gurken Matys Ligocki by wygrał :) na pewno :P IP: 80.54.97.* 10.03.06, 17:22
        On jeździ na "światowym poziomie" :P
        • hiob102 Tylko Kurzajewski z TVP sie tym emocjonuje. 11.03.06, 08:27
          By sprzedać jak najwięcej SMSów. Goowniany sport.
      • morfeusz_1 Re: Małysz piąty w serii probnej 10.03.06, 17:28

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!
      • Gość: gromax 1 seria 12 IP: *.gl.digi.pl 10.03.06, 17:59
        ale różnice punktowe... Małysz 12 po pierwszej serii i 139,2 punktu, ljokelsey 3
        i 143 punkty, drugi happonen 145,4 punktu, pierwszy morgi 151,4
        tak że pierwsze miejsce trochę daleko (12 punktów, czyli ok. 6 metrów), ale
        trzecie miejsce - 4 punkty (2 metry) ...

trzymamy kciuki

a ten teges szuja się pewnie nie pokarze, skoro jane znow prawie wyleciał z 30
        (27 miejsce)
        • Gość: Schuja Re:jak mnie wzywaja to jestem IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.03.06, 18:12
          Jak sie juz cieszysz z 12 miejsca Male Myszy ,to jest OK. Znaczy juz powoli
          wracacie do normalnosci. A Mala Mysza niech doskacze do konca sezonu , niech
          SKORZYSTA z choroby innych , lepszych od niego. Po sezonie nie ma juz tutaj
          miejsca dla Myszy.
          • Gość: bzb Re:jak mnie wzywaja to jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 18:48
            co ty powiesz polski degeneracie...
            • Gość: Schuja Re:jak mnie wzywaja to jestem IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.03.06, 19:01
              Wypraszam sobie ten przymiotnik .Co do okreslenia "degenerat" nie wnosze
              sprzeciwu.Jeszcze mnie tutaj tak nie znobilitowano. No coz , wielki honor to
              dla mnie , dzieki.
              • Gość: markus Re:jak mnie wzywaja to jestem IP: *.adsl.alicedsl.de 10.03.06, 19:06
                Cioteczko , a co z twoja janią ahonnenową ?
              • waldiwaldi Re:jak mnie wzywaja to jestem 10.03.06, 20:46
                Schuja.Powiedz jakie masz pochodzenie.Bo po tym jakich słó używasz wnosze,że
                polskie albo nawet jest jakimśimigrantem polskim.
          • markosciel Skończyło się kajzerowanie KINGA? 10.03.06, 19:37
      • Gość: wikul Re: Małysz piąty w serii probnej IP: *.aster.pl 10.03.06, 21:05
        Gość portalu: bege napisał(a):

> Do boju Adam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Autora ponosi wyobraźnia. Małysz skoczył b.dobrze tylko z lądowaniem miał
        kłopoty i otrzymał niskie noty. Jak wielu innych, zresztą. Na zeskoku pelno
        walało sie galązek czy innego badziewia i co drugi skoczek miał z tego powodu
        kłoporty. Konkurs był bardzo wyrównany i stał na wyskim poziomie. Wystarczy
        powiedzieć że w pierwszej serii, Małysz miał taki sam wynik jak trzeci zawodnik
        a 123 m nie zapewniło Stochowi miejsca w 30-tce.
        • Gość: Niebieski II Ech Schuja Schuja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 22:03
          Daj sobie spokój.Jesteś nieodpowiedzialnym osobnikiem.Już raz ze mną się umawiałeś na piwo i nie przyszedłeś.Czy tym razem znowu będziesz tą nieistniejącą bmw-icą.Jestem człowiekiem honoru,i dotrzymuję obietnicy.A jakiej to Ty już wiesz.Daj znać kiedy będziesz w Katowicach a obiecuję że znajdę Cię na pewno.Znalazłbym Cię w Luksemburgu ale po spelunkach nie chodzę,a ciebie na lepszy lokal nie stać.
      • Gość: Luk Re: Małysz piąty w serii probnej IP: *.diame.net / *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 23:34
        Relacja jest bardzo emocjonująca ale jej autor powinien troche popracować nad
        stylem. Proponuję kilka lekcji języka polskiego. P.S. Do boju Adam.
      • Gość: gracie Rutkowski wygrał kiedyś z Morgensternem! IP: *.cable.mindspring.com 11.03.06, 01:19
        Rutkowski wygrał kiedyś z Morgensternem jako junior tylko dzisiaj Morgenstern
        wygrywa zawody seniorów, a Rutkowski siedzi i pije. Tak właśnie marnowane są w
        Polsce talenty.
        Niedawno Polska reprezentacja młodzieżowa w piłce nożnej pokonała Hiszpanie, a
        za parę lat ci sami Hiszpanie będą grali w najlepszych klubach świata, a Polacy
        będą pałętać się po pierwszej lidze polskiej albo drugich ligach zagranicznych.
      • Gość: pedro_spd Re: Małysz piąty w serii probnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 01:28
        ... ale niedouczony pismak to pisał.
        Rozbieg podniesiono w drugiej serii bo zaszło słońce i kompletnie zmienił się wiatr - w pierwszej pieknie wiał pod narty, a w drugiej dokładnie walił zawodnikom w plecy i ich uziemniał. Stąd nie tak długie skoki jak w pierwszej serii i stąd aż dwa razy w czasie drugiej serii podnoszono rozbieg bo zawodnicy katastrofalnie blisko lądowali - nie było by co oglądac gdyby nie było skoku powyżej 130 metrów w drugiej serii. Na przyszłość - ten co pisze niech zobaczy sam na własne oczy co się dzieło na skoczni, a nie wypisuje takie głupoty. Drugi skok Małysza nie był zły. Jeśli dobrze pamiętam to 135 metrów było najdalej w drugiej serii. Jednak większość skakała coś koło 130. Więc gdyby Adam skoczył 132-133 to mocno by awansował. Szkoda tylko słabych not za pierwszy skok. Adam trzymaj się - jestes na dobrej drodze.
      • Gość: kibicexpert Re: Małysz piąty w serii probnej IP: *.catv.net.pl 11.03.06, 03:02
        radosci juz kibica dostarczyl zyc za co ma czas pracowac z mlodzieza czy jakis
        interesik zalozyc panie adamie w kazdym razie jakos sobie nie przypominam
        wiecej radosci dostarczonej przez jednego sportowca kibicom w tak krotkim czasie
      • Gość: john_q Panie Błoński IP: *.chello.pl 11.03.06, 12:14
        Kompletnie nieudany to jest panski komentarz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka