Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    23.03.06, 09:01
    Witam wszystkich,
    Niestety jako drużyna z Krynicy zostaliśmy nie słusznie potraktowani jako
    nieprofesjonalni i nieodpowiedzialni z powodu odwołania,a raczej podobno nie
    odwołania swojego uczestnictwa w turnieju. Bardzo proszę o sprawdzenie
    najpierw źródła i informacji zanim ktoś o kimś źle napisze. Niestety nie
    mogliśmy uczestniczyć w turnieju w Gliwicach z powodu choroby zawodników,
    gdzie jeden z naszych curlerów znalazł się w piątek przed turniejem w
    szpitalu. O zaistniałej sytuacji informowaliśmy organizatora mailowo Piotra
    P. Nie moja wina, że nie czyta się wiadomości.Niestety nie poczuwamy się do
    winy za zaistniałe zamieszanie. Może w czym innym tkwił problem
    Obserwuj wątek
      • hit_and_roll Re: turniej 23.03.06, 11:37
        "Nie moja wina, że nie czyta się wiadomości.Niestety nie poczuwamy się do
        > winy za zaistniałe zamieszanie. Może w czym innym tkwił problem"

Tylko 3 zdania:

1. Piatek był pierwszym dniem zawodów (treningi popoludniowe) i od tego momentu
        aż do niedzieli Główny organizator w osobie P.P. wraz z całym swoim sprzętem
        komputerowym przebywał na lodowisku, na którym nie było dostepu do netu... No
        ale główny organizator powinien siedzieć w domu i spodziewać się do ostatniej
        chwili maila z niespodziewaną wiadomością...
        2. Oczywiście użycie telefonu w sytuacji "awaryjnej" było niemożliwe?
        3. Na liście rezerwowej była druga drużyna z Krynicy... można było uzupełnić
        skład o jej członków...

Na chorobę czasem nie ma rady, ale sytuację można było rozwiązać znacznie
        sprawniej i skuteczniej. Mam nadzieję że wszyscy wracają do zdrowia i będą grali
        w Challengu w Łodzi.

Pozdrawiam
      • slawek_deron Re: turniej 23.03.06, 11:41
        Pozwolę się z Tobą nie zgodzić:
        Teoretycznie w drużynie są co najmniej 4 osoby...więc skoro jedna wylądowała w
        szpitalu, co jest jakby nie było sprawą przykrą, trzy pozostałe chyba mogły
        przyjechać.
        Dodam, że w mojej druzynie było trzy osoby i ani przez chwilę nie planowaliśmy
        zmiany naszych planów, co więcej drużyna Arka Detynieckiego była jeszcze
        bardziej zdekompletowana bo przyjechali we dwójkę, we DWÓJKĘ, jako trzeci grał
        ktoś z Gliwic, a więc dało się ....wystarczy chcieć.
        Niestety zdarzyło się już kilka razy nawet na turniejach międzynarodowych że
        ktoś z Polski rezygnował w ostatniej chwili, nie wpływa to zbyt dobrze na nasz
        wizerunek ale to chyba mało dla niektórych znaczy...
        Sławek Deroń
        ps. nawet jeżeli Piotr nie przeczytał maila, co nie jest dziwne bo dzień
        wcześniej było do wykonania mnóstwo pracy wykonanej w mojej i nie tylko mojej
        opinii perfekcyjnie, to są jeszcze telefony.....
      • dokens Re: turniej 23.03.06, 12:15
        Proszę Państwa nikt do Krynicy nie ma pretensji, przynajmniej ja nie mam, nie
        wiem jak zespoły, które miały z wami grać. Było minęło, regulamin przewidywał
        taką opcję, nie rozgrzebujmy tego, myślę, że w atmosferze braterstwa i
        integracji nie był to dla nas wielkim problemem. Wniosek należy wysunąć jednak
        taki, że zgłasza się absencję znacznie wcześniej.

Jedną rzecz muszę jednak zdementować. To co powiedziałeś jest nie fair wobec
        mnie a i wszystkch czytających to forum. Piszesz, że informacja została wysłana
        a nie jest twoją winą, że nie czyta się wiadomości. Fakty są takie - wiadomość
        o nieobecności wysłana została do mnie 17.03 tj. piątek o godz. 15.40 czyli na
        3 godziny przed planowanymi treningami drużyn. Meiloa odebrałem w poniedziałek.
        Jak napisał przedmówca od piątku rana ja i mój sprzęt byliśmy na lodzie
        przygotowując sprawy techniczo-papierkowe. Nie będę rozwijał tego tematu,
        informowanie o nieobecności na kilka godzin przed rozpoczęciem zawodów zawsze
        będzie niewłaściwe.
        Koniec dyskusji !!! z moejej strony absolutnie nie ma żadnych żali czy
        pretensji, żałujcie że was nie było bo wydaje mi się że bawili się wszyscy
        świetnie. Na kolejny turniej przyjedziecie już punktualnie i w pełnym zdrowiu,
        oczywiście zawsze zapraszam do Gliwic.

Pozdrawiam was i życzę szybkiego powrotu do zdrowie
        To znikam pakować się i do zobaczenie w Łodzi.

P.
      • curling_girl A może tak powtórka w maju? 23.03.06, 15:04
        Proponuję zorganizować turniej w Gliwicach w maju, ale pewnie nie będzie to
        możliwe. Szkoda, bo można by było potrenować i zintegrować się jeszcze bardziej
        przed przerwą letnią. Fajnie by było ;)
        • kasia_mcc Re: A może tak powtórka w maju? 23.03.06, 15:23
          jestem jak najbardziej za!!!! I chetnie ponownie odwiedzę Gliwice:)
          • slawek_deron Re: A może tak powtórka w maju? 23.03.06, 15:27
            z pewną dozą nieśmiałości i ja również dołączam się do tej propozycji :-)))
            • curling_girl Re: A może tak powtórka w maju? 23.03.06, 15:47
              Najważniejsze są chęci, a jak są entuzjaści takiego pomysłu to zawsze jest
              lepiej. Wróci Piotrek z Łodzi to się wypowie pewnie ;)
              • hopp-schwiiz Re: A może tak powtórka w maju? 23.03.06, 20:04
                ja rowniez jestem za :D byloby wspaniale znowu sie ze wszystkimi spotkac :D
                • arekmcc Re: A może tak powtórka w maju? 24.03.06, 12:05
                  pytalem Piotra o mozliwosc zorganizowania kolejnego turnieju juz podczas gry.
                  Niestety powiedzial mi, ze warunki pogodowe i brak klimatyzacji nie pozwalaja
                  grac gdy bedzie cieplej.
                  Ale moze na innym lodowisku....
                  • msfmcc Re: A może tak powtórka w maju? 24.03.06, 13:03

>nie pozwalaja grac gdy bedzie cieplej.

No, Arku, z tym "cieplej" to bym byla ostrozna. Jak widac i czuc, zima nie chce
                    odejsc!!! Wrrrrr!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka