Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tiger Woods - lider Planety

IP: *.range81-129.btcentralplus.com 04.04.06, 00:24
    Mam wrazenie, iz Woods jest jakims bozkiem Persona, pisze o nim same peany, a
    przeciez ten Amerykanin wcale nie jest az taki genialny. Daleko mu jeszcze
    do osiagniec Nicklausa, a o jego dominacji w golfie porozmawiac bedzie mozna
    za jakies 10 lat! Nic, czekam z niecierpliwoscia do przyszlej niedzieli:
    kto utrze nosa bufonowi (Tiger'owi) i jego trabie (Personowi)??

Ciekaw jestem czy sie wowczas znawca golfa (Person) odezwie? Ja, jesli Woods
    wygra, przyznam mu racje: czekam wiec....
    Obserwuj wątek
      • Gość: Woods prezydentem. Re: Tiger Woods - lider Planety IP: *.ny325.east.verizon.net 04.04.06, 01:43
        Chyba Gazety Wyborczej.Oj slabo, slabo.Prawda jest jednak taka,ze to doskonaly
        golfista i sportowiec,ale pod wzgledem zarobkow nie zarabia wiecej niz
        Jordan.Bardzo dobrze sie sprzedaje i wielki medialny biznes rozmienia ten
        szlachetny i elitarny sport na drobne.Golf jest bardziej szczelny od tenisa ale
        zaczyna puszczac w szwach i przeistacza sie z ze sportu elitarnego w bardziej
        masowy.Czy to dobrze dla golfa? Zobaczymy,napewno wychodzi na dobre tym.ktorzy
        go uprawiaja.
      • Gość: KibicP. Tiger Woods - lider swojej własnej dupy!!! IP: *.dsl.mrdnct.sbcglobal.net 04.04.06, 02:45
        Co kogo obchodzi ten "sporcik"... zero akcji, zero kontaktu, zero dynamiki, za
        to dużo statyki!!! :-) Pozdrawiam normalnych - jeszcze jedno - jestem w Stanach
        już długi i tak jak wszędzie jest to po prostu snobizm!!! Po prostu jak szef
        gra w golfa to ty też "powinieneś"...
        • Gość: KibicP. Re: Tiger Woods - lider swojej własnej dupy!!! IP: *.dsl.mrdnct.sbcglobal.net 04.04.06, 02:49
          Małe sprostowanie - pisałem głównie o sporciku golfowym, natomiast o samym
          Woodsie - jedno muszę przyznać szczerze! WIE FACET JAK ROBI SIĘ KASĘ NA TYM
          ŚWIECIE!!! Szacunecek... a golf i tak śmierdzi...
          • Gość: toonces Re: Tiger Woods - lider swojej własnej dupy!!! IP: *.pppoe-dynamic.nl.aliant.net 04.04.06, 05:00
            facet, grales chociaz kiedys w golfa? podzielalem kiedys twoje poglady, to nie
            sport, to jakas farsa, potem zagralem raz, drugi i sie przekonalem. to na
            pewno nie jest sport tzw. "wyczynowy" ale jako rekreacja jest niesamowity,
            szczegolnie jesli wezmiesz kilka piw, wozek i paru dobrych kumpli i cztery
            godziny na polu golfowym mija calkiem spokojnie. sama oprawa, tradycja,
            chcialbym mogl sobie pozwolic na 50-60 gier w roku ale mnie nie stac, to jest
            rozrywka ludzi majetnych, eh, moze kiedys...
      • Gość: Karo Niech ktoś mi wytlumaczy!!!! IP: *.com 04.04.06, 09:45
        Jezeli Tiger Woods jest najbardziej rozpoznawalnym czlowiekiem w USA i kojarzy
        go tylko 70% amerykanow, wiecej niz Busha to znaczy że ponad 60mln
        amerykanow(30%),nie wie jak wyglada ich prezydent i nie wie kto nim jest!?!
        • Gość: sebo Re: Niech ktoś mi wytlumaczy!!!! IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 04.04.06, 10:33
          nie zdziwil bym sie gdyby nawet i polowa Amerykanow nie znala Busha. ot cala
          Ameryka...
      • Gość: waldi Re: Tiger Woods - lider Planety IP: *.strong / *.strong-pc.com 04.04.06, 10:50
        Jest tak dlatego,że Andrzej Person jest chyba jedynym dziennikarzem sportowym w
        kraju który zna się na golfie,więc w jego oczach Woods jest najlepszy.Zresztą
        tak jest.Wystarczy pooglądać relacje z zawodów,zainteresować się trochę golfem i
        też tak będziesz o nim mówił:)
      • Gość: waldi Re: Tiger Woods - lider Planety IP: *.strong / *.strong-pc.com 04.04.06, 10:58
        A co do osiągnięc Jacka Nicklausa i Tigera Woodsa to sorry stary,ale nie pisz
        jak się nie znasz.Tiger Woods już dawno go przebił.Jako najmłodszy zawodnik w
        historii golfa zdobył 9 najwazniejszych tytułów golfowych.Jack Nicklaus był
        świetyny,ale Tiger Wood jest jeszcze lepszy.
      • Gość: ronin Panie Person co za bzdury ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 20:10
        ... najbardziej rozpoznawalnym sportowcem świata był w latach 90-tych nie Tiger Woods, ale Jordan. Nie mówię tu o Europie, gdzie wówczas Woodsa rozpoznawało może 5 tys osób, ale równiez o Ameryce.
        Po drugie Tiger Woods jeszcze nie zarobił 1 mld dolarów choć jest blisko.
        Po trzecie, zaraz, zaraz 60 mln Amerykanów nie wie kto jest ich Prezydentem ? Nie docenia Pan Amerykanów.
        Po czwarte, niech Pan sobie wyobrazie, ze Afroamerykanie grali w golfa na długo przed epoka Woodsa. Choćby zawodnicy NBA, MLB i NFL. Szczególnie duż aczęść tych pierwszych od późnych lat 80-tych upodobała sobię tą grę.
        Tiger Woods jest barwna postacją i wyjatkowym sportowcem. Naprawdę nie trzeba do jego osoby dorabiać dodatkowej ideologi, dla jeszce większego koloryt, chyba, ze artykul ten powstał nie dla działu sporotwego wyborczej tylko dla Super Expressu.
      • bigstrand Re: Tiger Woods - lider Planety 05.04.06, 23:50
        Tiger Woods nie jest afroamerykaninem, jego ojciec jest miesznaka czarno-chinsko-indianska a matka pochodzi z tajlandii i ma korzenie tajskie, chinskie i holenderskie. Tak iwec z takiej konfiguracji mogl sie narodzic tylko tygrys
      • ezpa7z9 Idol ,,warszawki'',,,warszawka''gra w golfa! 06.04.06, 06:21
        • Gość: Amerykanin Re: Idol ,,warszawki'',,,warszawka''gra w golfa! IP: *.server.ntli.net 06.04.06, 09:44
          To jest tak samo pasjonujacy sport jak baseball,curling czy cricket

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka