Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Guerra zaprasza...........

IP: 217.96.35.* 18.10.01, 11:45
    Jak w tytule. Dzisiaj mecze Polakow w pucharach. Guerra zamowil stoliki w WZ-
    ecie na ul. Fredry na 19.00. Kto moze niech przyjdzie, pogadamy przy okazji, a
    jak sami wiecie, obecnie tematow nie brakuje. Zapraszamy....
    Obserwuj wątek
      • Gość: guerra Re: Guerra zaprasza........... IP: *.icpnet.pl 18.10.01, 13:40
        Jak dyplomatycznie napisane :)))) Polaków heheheh
        ale faktycznie zapraszam - stoliki zarezerwowane
        • Gość: xxx Re: Guerra zaprasza........... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 13:53
          A będzie ktoś z wyborczej???
      • Gość: kolej Re: Guerra zaprasza........... IP: *.stacje.agora.pl 18.10.01, 15:07
        Guerra, pozdrawiam Cię i wszystkich co się zbiorą, jak rozumiesz być nie mogę, chyba też nie
        możecie mnie wypatrzyć na trybunach pierwszego meczu (nie będę IM nabijał kasy!).
        Ale rozpatrzcie może propozycje na nasze hasło/nazwę bojówki ;-)))). I pamiętaj o mojej propozycji
        PYRL@NDIA, tearz wymyśliłem drugą L-eCHIST@N, ale to chyba gorsze, bo się kojarzy też z Lechią
        G...
        PS Syszałem że flagę na Woli wybroniłeś...
        • Gość: Loki Re: Guerra zaprasza........... IP: *.echostar.pl 18.10.01, 18:22
          niestety ja mam już wieczór zajęty,ale o postanowieniach-jeśli jakieś
          będą,dowiem się pewnie w przerwie Lech - Szczaka
          pozdr-bawcie się dobrze
          • Gość: guerra Re: Guerra zaprasza........... IP: *.icpnet.pl 19.10.01, 10:21
            Wziąłem taxówkę - kerowca urodził się pod Poznaniem...była bezpieczna jak na
            naszym płocie
            xxx - nikogo z Wyborczej nie było

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka