geigers 06.05.06, 14:29 Nie mam zamiaru się czepiać autora, jedynie życzliwie podpowiedzieć, że stranieri to liczba mnoga, a jeden Jonsson może być co najwyżej straniero. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
banzaj5 Pytanie 06.05.06, 14:48 Czy ktos wie moze w jakim pubie mozna obejrzec na duzym telewizorze Grand Prix we Wrocławiu??pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
igor2906 Re: Pytanie 06.05.06, 15:22 na gajowej i na Curie Sklodowskiej na bartodziejach ale nie na dużym tv tylko takim normalnym;P na duzym moze bedzie mozna w restauracji na Polonii ale niewiem jak to tam jest dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
banzaj5 Re: Pytanie 06.05.06, 15:30 dzieki. A moze ktos mi odpowie konkretniej w jakism klubie, a moze na wyspie Młynskiej(kiedys tam byly relacje),albo na Luczniczce w pubie "Gol".Prosilbym o jakas konkretna nazwe. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Żużla Re: Przed Grand Prix we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 22:34 Zapraszam na kolejna edycje GP do klubu GALA na ul. Połczyńskiej (Bartodzieje w budynku "Bartosza" na piętrze). Było dziś ok 30 osób a wejdzie spokojnie jeszczxe z 40.Miła obsługa a GP ogląda sie na plaźmie. Serdecznie zapraszam, im nas wiecej tym lepiej ;) Brawo Hampel,Szkoda Golloba i Kasprzaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasmiak Re: Przed Grand Prix we Wrocławiu...Multi?kino? IP: 213.241.40.* 07.05.06, 06:06 kino...takie duze,kolo ronda grunwaldzkiego...podpowiadam...nie chodzi tu o Orla...ekran 3 na 4,piwo w miare tanie(o ile przyniesiesz w plecaku...)zabawa przednia...a potem na jakis hicior kinowy, TYPU TITANIC, Z pania Twego serca...albo spac, jak kto woli...P.s zawsze mozna zarezerwowac...ale pracownicy maja pierwszenstwo...nic to, bo i tak nikt nie uczestniczy w tego typu festynach...zadnej premii z tego nie maja...ale wkrotce juwenalia...(KTO NIE PIJE W JUWENALJA, TEN JEST SWINIA I KANALIA!) wino w kartonie umsknie kazdej ochronie!Zgredek nie opedzi....Na pohybeL!P.s i po popcornie!W koncu sie nalezy!Idol Rules! Odpowiedz Link Zgłoś
sznyta.op HAMPEL=MISTRZ 09.05.06, 09:32 geigers napisał: > Nie mam zamiaru się czepiać autora, jedynie życzliwie podpowiedzieć, że > stranieri to liczba mnoga, a jeden Jonsson może być co najwyżej straniero. Odpowiedz Link Zgłoś