potasz1 08.05.06, 11:26 Za co Wlodarczyk dostal az 7 pkt...???!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marwich75 Re: Wlodar?! 08.05.06, 11:29 bramka dla Legii padła po rzucie wolnym który został podyktowany za faul na Włodarczyku. I dzięki temu zaliczył "asystę" a ponieważ była to bramka decydująca to i asysta jest decydująca. Czyli +3 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
potasz1 Re: Wlodar?! 08.05.06, 11:31 marwich75 napisał: > bramka dla Legii padła po rzucie wolnym który został podyktowany za faul na > Włodarczyku. I dzięki temu zaliczył "asystę" a ponieważ była to bramka > decydująca to i asysta jest decydująca. Czyli +3 pkt. Dzieki za info ale nie wiedzialem ze sa pkt za wywalczenie rzutu wolnego po ktorym pada bramka i to sie klasyfikuje jako asyste?! Odpowiedz Link Zgłoś
zelint Re: Wlodar?! 08.05.06, 11:38 To jest żenada. Wywalczenie rzutu wolnego... Jakby miał jakiś wpływ na to czy Edson trafi czy też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
potasz1 Re: Wlodar?! 08.05.06, 11:42 zelint napisał: > To jest żenada. Wywalczenie rzutu wolnego... Jakby miał jakiś wpływ na to czy > Edson trafi czy też nie. Zgadza sie jaka to jest asysta!? Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: Wlodar?! 08.05.06, 11:49 no niestety w tej grze wszystko jest możliwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
arturf85 Re: Wlodar?! 08.05.06, 12:43 No wiecie, gdyby Włodara nie sfaulowali to Edson nie miałby okazji, żeby strzelać ;). Odpowiedz Link Zgłoś
astonf Re: Wlodar?! 08.05.06, 12:49 jestem kibicem legii i mam wlodara w składzie, zaraz po faulu powiedziałem do znajomych,że edson strzeli a ja dostanę pkt za asyste bo rzut wolny dla edsona to prawie jak karny, oczywiście powiedziałem to tylko w formie żartu - nie liczyłem na pkt, chodziło mi bardziej o przekomarzanie, ciekawe czy w innych podobnych przypadkach redakcja daje pkt za asysty Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: Wlodar?! 08.05.06, 13:02 od zawsze gdy bezpośrednio z rzutu wolnego lub karnego pada bramka ten który "zarobił" rzut wolny lub karny dostaje punkty tak jak za asystę. Wyjątkiem jest sytuacja gdy to sam poszkodowany zdobywa bramkę - wtedy dostej punkty tylko za bramkę. Odpowiedz Link Zgłoś
utniak5 Re: Wlodar?! 08.05.06, 14:49 Drogi Przyjacielu. Podaj mi przykłady podobnej asysty. Dla mnie ta asysta jest skandalem, nawet większym od chomikowania sprzedaży Franka i Żzzurawia. Dla jasnosci ? masz Włodara ? Bo czasami punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia - to tylko przysłowie. Odpowiedz Link Zgłoś
ceyvol Re: Wlodar?! 08.05.06, 15:59 jak juz ktoś napisał, wywalczanie rzutów wolnych w obrębie pola karnego też jest elementem taktyki, zwłaszcza mając w składzie kogos takiego jak edson. a ty utniak wszystko bys nazwal skandalem, a pominmy fakt, ze punkty są tak przyznawane od lat! i jakoś dopiero teraz wszyscy mają jakieś wąty... Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: Wlodar?! 08.05.06, 19:35 pytasz mnie ??? oczywiście że to żadna asysta - pisałem już o tym nie raz i nie dwa że trzeba zlikwidować wszelakie "pseudo" asysty. W momencie gdy piłka odbije się od słupka, poprzeczki, bramkarza, obrońców nie ma mowy o asystcie. Tak samo przy rzutach wolnych i karnych. Ale ta zmiana musi być od początku sezonu i mam nadzieję że będzie wprowadzona. Odpowiedz Link Zgłoś