Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    08.05.06, 11:26
    Za co Wlodarczyk dostal az 7 pkt...???!!!
    Obserwuj wątek
      • marwich75 Re: Wlodar?! 08.05.06, 11:29
        bramka dla Legii padła po rzucie wolnym który został podyktowany za faul na
        Włodarczyku. I dzięki temu zaliczył "asystę" a ponieważ była to bramka
        decydująca to i asysta jest decydująca. Czyli +3 pkt.
        • potasz1 Re: Wlodar?! 08.05.06, 11:31
          marwich75 napisał:

> bramka dla Legii padła po rzucie wolnym który został podyktowany za faul na
          > Włodarczyku. I dzięki temu zaliczył "asystę" a ponieważ była to bramka
          > decydująca to i asysta jest decydująca. Czyli +3 pkt.

Dzieki za info ale nie wiedzialem ze sa pkt za wywalczenie rzutu wolnego po
          ktorym pada bramka i to sie klasyfikuje jako asyste?!
          • zelint Re: Wlodar?! 08.05.06, 11:38
            To jest żenada. Wywalczenie rzutu wolnego... Jakby miał jakiś wpływ na to czy
            Edson trafi czy też nie.
            • potasz1 Re: Wlodar?! 08.05.06, 11:42
              zelint napisał:

> To jest żenada. Wywalczenie rzutu wolnego... Jakby miał jakiś wpływ na to czy
              > Edson trafi czy też nie.

Zgadza sie jaka to jest asysta!?
              • marwi75 Re: Wlodar?! 08.05.06, 11:49
                no niestety w tej grze wszystko jest możliwe :)
                • arturf85 Re: Wlodar?! 08.05.06, 12:43
                  No wiecie, gdyby Włodara nie sfaulowali to Edson nie miałby okazji, żeby
                  strzelać ;).
                • astonf Re: Wlodar?! 08.05.06, 12:49
                  jestem kibicem legii i mam wlodara w składzie,
                  zaraz po faulu powiedziałem do znajomych,że edson strzeli a ja dostanę pkt za
                  asyste bo rzut wolny dla edsona to prawie jak karny, oczywiście powiedziałem to
                  tylko w formie żartu - nie liczyłem na pkt, chodziło mi bardziej o
                  przekomarzanie,
                  ciekawe czy w innych podobnych przypadkach redakcja daje pkt za asysty
                  • marwi75 Re: Wlodar?! 08.05.06, 13:02
                    od zawsze gdy bezpośrednio z rzutu wolnego lub karnego pada bramka ten który
                    "zarobił" rzut wolny lub karny dostaje punkty tak jak za asystę. Wyjątkiem jest
                    sytuacja gdy to sam poszkodowany zdobywa bramkę - wtedy dostej punkty tylko za
                    bramkę.
                    • utniak5 Re: Wlodar?! 08.05.06, 14:49
                      Drogi Przyjacielu. Podaj mi przykłady podobnej asysty. Dla mnie ta asysta jest
                      skandalem, nawet większym od chomikowania sprzedaży Franka i Żzzurawia. Dla
                      jasnosci ? masz Włodara ? Bo czasami punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia -
                      to tylko przysłowie.
                      • ceyvol Re: Wlodar?! 08.05.06, 15:59
                        jak juz ktoś napisał, wywalczanie rzutów wolnych w obrębie pola karnego też jest
                        elementem taktyki, zwłaszcza mając w składzie kogos takiego jak edson. a ty
                        utniak wszystko bys nazwal skandalem, a pominmy fakt, ze punkty są tak
                        przyznawane od lat! i jakoś dopiero teraz wszyscy mają jakieś wąty...
                      • marwi75 Re: Wlodar?! 08.05.06, 19:35
                        pytasz mnie ???
                        oczywiście że to żadna asysta - pisałem już o tym nie raz i nie dwa że trzeba
                        zlikwidować wszelakie "pseudo" asysty. W momencie gdy piłka odbije się od
                        słupka, poprzeczki, bramkarza, obrońców nie ma mowy o asystcie. Tak samo przy
                        rzutach wolnych i karnych. Ale ta zmiana musi być od początku sezonu i mam
                        nadzieję że będzie wprowadzona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka