Gość: pietro IP: 213.77.91.* 15.05.06, 23:07 nie dałeś mu szansy, a teraz chłopak jedzie na Mundial...a za 2 lata bedzie grał w Anglii.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacniew Re: Fabiański-I co Michniewicz-Łyso Ci? IP: *.tulce.pl / 80.50.254.* 16.05.06, 08:49 Prawda, że Lech dał ciała odpuszczając Fabiańskiego. Ale gdyby nawet grał w Lechu to na mundial by i tak nie pojechał bo "nie warszawka"... Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Fabiański-I co Michniewicz-Łyso Ci? 16.05.06, 21:37 dokładnie jak mówisz bo podobna sytucja była jak Polska grała z USA pojechał Piatek i Boruc i oczywiście Boruc grał cały mecz, a Piatek nie dostał szansy. Jak by Fabiański grał w Poznaniu to był by tylko bramkarzem, a tak on jest w reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo ???ale piepszycie... IP: 213.77.91.* 16.05.06, 23:24 jaka warszawka? jest jeden kadrowicz z warszawki...z płockówki tez jest jeden... macie kompleksy, ale prawda jest taka że w odróżnieniu od Bosackiego (kompromitował się z wyspami owczymi...) Fabiański zasłużył na nominacje. Ma większy talent od Boruca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Czekam na Fabianskiego jak tu przyjedzie. IP: *.icpnet.pl 17.05.06, 00:34 Wyjatkowy tchorz i prostak. Tutaj opowiadal w pyrze jak to kocha Lecha. Poszedl do Legii i zaczal bluzgac. Zwyklu wsiur ktory dostal do raczki 15 tysiecy i pomyslal : Jestem krolem -mam buty za 1300 zl. Krol tchorzy i na dodatek prostactwa. Kto mogl z nim rozmawiac to wie ze jest bardziej prosty niz Gajtek. Bez pozdrowien dla tego buraka Fabianskiego. Pogadamy jak tu przyjedzie z eLka na piersi. Frajer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men jaki tchórz??? IP: 213.77.91.* 18.05.06, 23:09 tchórz? odszedł do silniejszego klubu i wywalczył w nim miejsce bo tu nie miał szans sportowo wygrać rywalizacji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ???ale piepszycie... IP: *.pata.pl 17.05.06, 13:41 też mi miara... no chyba że chodzi o talent w buraczeniu. btw: boruca zresztą to samo dotyczy. obaj dudkowi do pięt nie dorastają ani poziomem piłkarskima ani osobistym... Odpowiedz Link Zgłoś