ja20066 23.10.07, 22:16 gdzie znajduje sie najbliższy Komandor w Ząbkach, może ktoś mi poleci inną dobra firme robiącą szafy wnękowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tedglen Re: gdzie Komandor w Ząbkach 23.10.07, 22:34 ja20066 napisał: > gdzie znajduje sie najbliższy Komandor w Ząbkach, może ktoś mi > poleci inną dobra firme robiącą szafy wnękowe. Chyba najbliżej to będzie w Praktikerze i w M1 przy Radzymińskiej. Poza tym jest jeszcze ich biuro na Łodygowej (róg Radzymińskiej) i w Obi przy Radzymińskiej. W samych Ząbkach chyba nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: gdzie Komandor w Ząbkach 24.10.07, 08:01 Praktiker ma zabkowski adres ul. Radzymińska 303, 05-091 Warszawa wiec w Zabkach jest Komandor:) Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: gdzie Komandor w Ząbkach 24.10.07, 08:03 Mozna to sprawdzic na paragonach lub fakturach z Praktikera. Adres, ktory podalem wyzej, pochodzi ze strony www Praktikera i jest troche pomieszany, zabkowski kod pocztowy i warszawska ulica:) Odpowiedz Link Zgłoś
tedglen Re: gdzie Komandor w Ząbkach 24.10.07, 08:54 yapkovitz napisał: > Mozna to sprawdzic na paragonach lub fakturach z Praktikera. Adres, > ktory podalem wyzej, pochodzi ze strony www Praktikera i jest troche > pomieszany, zabkowski kod pocztowy i warszawska ulica:) I w adresie, w którym podałeś nie ma słowa Ząbki :) Jest za to Warszawa. Faktycznie jednak teren na którym jest Praktiker administracyjnie należy do Ząbek. Zaś na stronie Praktikera ten market jest opisany jako Warszawa - Targówek :) Odpowiedz Link Zgłoś
gonzoxx1 Re: gdzie Komandor w Ząbkach 24.10.07, 10:12 Na osiedlu przy Powstańców 62, mieszka przedstawiciel Senatora (lub Komandora, nie pamiętam już) - robił u mnie szafę wnękowa i parę innych rzeczy, jak chcesz mogę na priva wysłać nr telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
tedglen Re: gdzie Komandor w Ząbkach 24.10.07, 10:18 gonzoxx1 napisał: > Na osiedlu przy Powstańców 62, mieszka przedstawiciel Senatora (lub Komandora, > nie pamiętam już) - robił u mnie szafę wnękowa i parę innych rzeczy, jak chcesz > mogę na priva wysłać nr telefonu. Nie, dziękuję, mam już szafy. Wyślij raczej namiary autorowi wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
gonzoxx1 Re: gdzie Komandor w Ząbkach 24.10.07, 10:24 tedglen napisał: > Nie, dziękuję, mam już szafy. Wyślij raczej namiary autorowi wątku. miało być do autora, coś nie wyszło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja20066 Re: gdzie Komandor w Ząbkach 24.10.07, 20:20 poproszę o telefon do tej firmy, dziekuję za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
ata66 Re: gdzie Komandor w Ząbkach 24.10.07, 19:16 Nie wiem gdzie jest Komandor ale mogę polecić szafę Indeco. Mają swoje stoisko w Carefour na GŁębociej (Targówek)Mam też nr tel do biura 0-22 615-62-99. Solidna firma daje 5 lat gwarancji. Ja jestem zadowolana. Odpowiedz Link Zgłoś