Gość: ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 11:35 bardzo szanuje tego bramkarza ale moim zdaniem na taką impreze powinien jechać ktoś z doświadczeniem, mówie tu o Jurku Dudku. Przykro mi że Janas Mu nie ufa :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Wybrańcy Janasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 11:38 mimo że nikt w Polsce nie darzy sympatią Rasiaka, ja wierze że pokaze na co Go stać i udowodni wszystkim ile jest waet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniello Re: Wybrańcy Janasa IP: *.satfilm.net.pl 16.05.06, 19:54 ej dobra niebęde ukrywał ze Janas odwalił... moim zdaniem Dudek jest leprzy... tzn. nieznaczy ze nielubie Boruca... ale Dudek to najleprzy polski brammkaż jak do tychczas...a drugim bramkażem powinien być Kuszczak... i dopiero trzecim Boruc... a co do Franka... powinien jechać.... i również powinien pojechac Niedzielan... a Rasiak to ja niewiem co będzie tam robił... :/ ale dobra mniejsza o to jest jak jest i tego sie nieda wycofać ... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniello Re: Wybrańcy Janasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 22:51 Moim zdaniem niewzięcie na mundial "franka" to porazka , a co am ma robic ktos taki jak Rasiak przecierz franek jest 100 razy lepszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan x Re: Wybrańcy Janasa IP: 158.75.34.* 17.05.06, 09:19 jest do kitu ten zawodnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coma francja Re: Wybrańcy Janasa IP: *.net.ircam.fr 17.05.06, 15:39 brawo janas, wreszcie ktos w polsce mysli madrze i : nie boi sie odpowiedzialnosci- nalezy podziwiac takich ludzi.nawet jak odpadniemy z MS to warto ryzykowac,pozdrawiam kibicow - szczegolnie z PARYZA Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Wybrańcy Janasa 17.05.06, 22:28 > brawo janas, wreszcie ktos w polsce mysli madrze i : nie boi sie > odpowiedzialnosci- nalezy podziwiac takich ludzi.nawet jak odpadniemy z MS to > > warto ryzykowac,pozdrawiam kibicow - szczegolnie z PARYZA lol...ty facet nie jestes zbyt inteligentny co? po co tam jada? zeby odpadac? hahah moze aby "nauczyc sie na bledach" hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Wybrańcy Janasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 17:12 Według mnie Janas postąpił dobrze. Dudek zrobił z siebie wielką gwiazdę. W piłce chodzi o grę zespołu i wynik zależy od wspólnego działania. Nie ważne jakie nazwiska jadą, ale jak zgrany jest zespuł!!! Pożyjemy...zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś