Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wybrańcy Janasa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 11:35
    bardzo szanuje tego bramkarza ale moim zdaniem na taką impreze powinien
    jechać ktoś z doświadczeniem, mówie tu o Jurku Dudku. Przykro mi że Janas Mu
    nie ufa :(
    Obserwuj wątek
      • Gość: ania Re: Wybrańcy Janasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 11:38
        mimo że nikt w Polsce nie darzy sympatią Rasiaka, ja wierze że pokaze na co Go
        stać i udowodni wszystkim ile jest waet
        • Gość: Daniello Re: Wybrańcy Janasa IP: *.satfilm.net.pl 16.05.06, 19:54
          ej dobra niebęde ukrywał ze Janas odwalił... moim zdaniem Dudek jest leprzy...
          tzn. nieznaczy ze nielubie Boruca... ale Dudek to najleprzy polski brammkaż jak
          do tychczas...a drugim bramkażem powinien być Kuszczak... i dopiero trzecim
          Boruc... a co do Franka... powinien jechać.... i również powinien pojechac
          Niedzielan... a Rasiak to ja niewiem co będzie tam robił... :/ ale dobra
          mniejsza o to jest jak jest i tego sie nieda wycofać ... ;(
          • Gość: Daniello Re: Wybrańcy Janasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 22:51
            Moim zdaniem niewzięcie na mundial "franka" to porazka , a co am ma robic ktos
            taki jak Rasiak przecierz franek jest 100 razy lepszy!!!
      • Gość: pan x Re: Wybrańcy Janasa IP: 158.75.34.* 17.05.06, 09:19
        jest do kitu ten zawodnik
      • Gość: coma francja Re: Wybrańcy Janasa IP: *.net.ircam.fr 17.05.06, 15:39
        brawo janas, wreszcie ktos w polsce mysli madrze i : nie boi sie
        odpowiedzialnosci- nalezy podziwiac takich ludzi.nawet jak odpadniemy z MS to
        warto ryzykowac,pozdrawiam kibicow - szczegolnie z PARYZA
        • jot-23 Re: Wybrańcy Janasa 17.05.06, 22:28
          > brawo janas, wreszcie ktos w polsce mysli madrze i : nie boi sie
          > odpowiedzialnosci- nalezy podziwiac takich ludzi.nawet jak odpadniemy z MS to
          >
          > warto ryzykowac,pozdrawiam kibicow - szczegolnie z PARYZA

lol...ty facet nie jestes zbyt inteligentny co? po co tam jada? zeby odpadac?
          hahah moze aby "nauczyc sie na bledach" hehe
      • Gość: Dominika Re: Wybrańcy Janasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 17:12
        Według mnie Janas postąpił dobrze. Dudek zrobił z siebie wielką gwiazdę. W
        piłce chodzi o grę zespołu i wynik zależy od wspólnego działania. Nie ważne
        jakie nazwiska jadą, ale jak zgrany jest zespuł!!! Pożyjemy...zobaczymy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka