Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kontuzja Protasiewicza

IP: *.y.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 17.07.06, 21:46
    www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4&k1_id=48&k2_id=105&dzial_id=382&news_id=135156
    Obserwuj wątek
      • Gość: kibi Re: Kontuzja Protasiewicza IP: *.eranet.pl 17.07.06, 21:58
        Ta nedza juz nie powinna sie pokazac wiecej na torze.
      • kibic.zalogowany Re: Kontuzja Protasiewicza 17.07.06, 21:59
        gdzie masz k...a informację, że Protasiewicz ma kontuzję?

a więc z łaski swojej odpukaj w niemalowane... bo mecz z Wrocławiem się zbliża!
        • Gość: aka Re: Kontuzja Protasiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:17
          Kontuzjowany i to pewne. A ci co życza takiego stanu winni puknąć się w
          czerep,że coś takiego może i jego dopaść, nieraz samochody z impetem wpadaja na
          chodnik....
          • kibic.zalogowany Re: Kontuzja Protasiewicza 17.07.06, 23:53
            no i na szczęście nic się poważnego nie stało! a więc lepiej nie wydawać
            pochopnych wniosków, bo wychodzi się na idiotę, prawda Marcinie?
            • Gość: Szrek Re: Kontuzja Protasiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 10:31
              A ty "kibi" nie powinieneś się więcej pokazywać na forum
              • Gość: baca Re: Kontuzja Protasiewicza IP: 83.238.146.* 18.07.06, 10:33
                Łon tys sie nie pokoze, bo trofił tu bez pomyłke logując sie na strone znanej
                rozgłośni hej.
                • Gość: Szrek Re: Kontuzja Protasiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 10:55
                  I myślicie Baco ze rzeknie te cy słowa do x.prowadzącego?
                  • Gość: baca Re: Kontuzja Protasiewicza IP: 83.238.144.* 18.07.06, 11:38
                    A wy gazdo to zarozki z tymi grzybami wyjeżdzocie co żech zabył jak siem
                    nazywajom. Muchomorki cy jakoś tak.
                    • Gość: Szrek Re: Kontuzja Protasiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 13:47
                      Bo widzice Baco wszyściutkie gzypki som jadalne ale te coście powiedzieli ino
                      roz
                      • Gość: baca Re: Kontuzja Protasiewicza IP: 83.238.144.* 18.07.06, 14:36
                        A takie na tyn psykłod rydzyki tys?
                        • Gość: Szrek Re: Kontuzja Protasiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:38
                          Litości |Baco bo spawiuje!
                          • Gość: speed Re: Kontuzja Protasiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 10:12
                            oto link o aktualnym stanie zdrowia PePe :
                            pepe.pentel.pl/page.php?item=521
                            Kurcze...no ja myślę,że na Arcyważny ! mecz z Atlasem, PePe będzie już zdrowy i
                            w pełni sił.
                            • Gość: ona Re: Kontuzja Protasiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 14:56
                              Byłam sobie kilka dni nad jeziorkiem, nie miałam zbytnio dostępu do informacji
                              heheh, gdzieś tam usłyszałam o kontuzji Piotra najpierw myślałam, że to tylko
                              jakieś plotki, dziś niedawno wróciłam wchodzę, na neta patrzę faktycznie
                              prawda, no nie za dobrze to wygląda przed meczem z Wrockiem, myślę jednak, że
                              te intensywne zabiegi, które będzie miał w najbliższym czasie przyniosą skutek
                              i do czasu meczu będzie wszystko ok.

• Gość: Ona na wczasach :) Re: Kontuzja Protasiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 15:13
                                Co to ma znaczyć Ona ? :-) Wypoczywałaś sobie nad jeziorkiem, a nie kibicowałaś
                                Naszym w Rybniku ? efekty tego widać :-))) Teraz musisz wspólnie ze mną trzymać
                                kciuki za PePe, żeby doszedł szybko do siebie na mecz z Wrockiem Ale ja jestem
                                dobrej myśli :-)
                                No, jak tam woda w jeziorku, cieplutka ? Ona pewnie sie pięknie opaliła :-)
                                pozdrawiam - Speed.
                                • Gość: ona Re: Kontuzja Protasiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 17:15
                                  Trochę trzeba było wypocząć :)), całkiem fajnie było, woda jak najbardziej
                                  cieplutka polecam heheh, no nie miałam niestety możliwości słuchać relacji z
                                  Rybnika bardzo żałuję, no, ale barażyk sobie oczywiście obejrzę, na meczyk z
                                  Wrockiem też się wybieram :) No ja też myślę,że zabiegi, którym PePe będzie w
                                  najbliższych dniach poddawany przyniosą dobry skutek, szybko dojdzie do siebie
                                  i wystąpi w tym meczu. Również pozdrawiam:)

• Gość: Szrek Re: Kontuzja Protasiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 17:23
                                    Nie pozostaje więc nic innego, jak życzyć Protasowi szybkiego powrotu do pełni
                                    zdrowia!
      • Gość: j.potter Re: Kontuzja Protasiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 21:29
        Ludzie, do cholery, czy Piotr musi nabawić się kontuzji, żebyście traktowali go
        jak człowieka?! Nagle wszyscy tacy miłościwi, a co jeszcze kilka/kilkanaście
        dni temu pisaliście?!
        • Gość: Szrek Re: Kontuzja Protasiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 07:31
          Bo widzisz koleś - cierpienie uszlachetnia
          • Gość: Szmira Re: Kontuzja Protasiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 20:02
            O tak, szlachectwo zobowiązuje, ale widzisz tu takiego Szrek ? Bo czytając
            powyższe posty mam inne odczucia.
            • Gość: Szrek Re: Kontuzja Protasiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 06:40
              Sory za to co powiem: utyskując innym dołączasz do grona tych, którym
              utyskujesz. A czy o to chodzi, żeby równać w dół? No chyba, że jesteś
              maturzystą z "zastępów premiera"... To by wszystko tłumaczyło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka