Gość: Marcin IP: *.y.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 17.07.06, 21:46 www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4&k1_id=48&k2_id=105&dzial_id=382&news_id=135156 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibi Re: Kontuzja Protasiewicza IP: *.eranet.pl 17.07.06, 21:58 Ta nedza juz nie powinna sie pokazac wiecej na torze. Odpowiedz Link Zgłoś
kibic.zalogowany Re: Kontuzja Protasiewicza 17.07.06, 21:59 gdzie masz k...a informację, że Protasiewicz ma kontuzję? a więc z łaski swojej odpukaj w niemalowane... bo mecz z Wrocławiem się zbliża! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: Kontuzja Protasiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:17 Kontuzjowany i to pewne. A ci co życza takiego stanu winni puknąć się w czerep,że coś takiego może i jego dopaść, nieraz samochody z impetem wpadaja na chodnik.... Odpowiedz Link Zgłoś
kibic.zalogowany Re: Kontuzja Protasiewicza 17.07.06, 23:53 no i na szczęście nic się poważnego nie stało! a więc lepiej nie wydawać pochopnych wniosków, bo wychodzi się na idiotę, prawda Marcinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Kontuzja Protasiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 10:31 A ty "kibi" nie powinieneś się więcej pokazywać na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Kontuzja Protasiewicza IP: 83.238.146.* 18.07.06, 10:33 Łon tys sie nie pokoze, bo trofił tu bez pomyłke logując sie na strone znanej rozgłośni hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Kontuzja Protasiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 10:55 I myślicie Baco ze rzeknie te cy słowa do x.prowadzącego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Kontuzja Protasiewicza IP: 83.238.144.* 18.07.06, 11:38 A wy gazdo to zarozki z tymi grzybami wyjeżdzocie co żech zabył jak siem nazywajom. Muchomorki cy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Kontuzja Protasiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 13:47 Bo widzice Baco wszyściutkie gzypki som jadalne ale te coście powiedzieli ino roz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Kontuzja Protasiewicza IP: 83.238.144.* 18.07.06, 14:36 A takie na tyn psykłod rydzyki tys? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Kontuzja Protasiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:38 Litości |Baco bo spawiuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speed Re: Kontuzja Protasiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 10:12 oto link o aktualnym stanie zdrowia PePe : pepe.pentel.pl/page.php?item=521 Kurcze...no ja myślę,że na Arcyważny ! mecz z Atlasem, PePe będzie już zdrowy i w pełni sił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Kontuzja Protasiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 14:56 Byłam sobie kilka dni nad jeziorkiem, nie miałam zbytnio dostępu do informacji heheh, gdzieś tam usłyszałam o kontuzji Piotra najpierw myślałam, że to tylko jakieś plotki, dziś niedawno wróciłam wchodzę, na neta patrzę faktycznie prawda, no nie za dobrze to wygląda przed meczem z Wrockiem, myślę jednak, że te intensywne zabiegi, które będzie miał w najbliższym czasie przyniosą skutek i do czasu meczu będzie wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona na wczasach :) Re: Kontuzja Protasiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 15:13 Co to ma znaczyć Ona ? :-) Wypoczywałaś sobie nad jeziorkiem, a nie kibicowałaś Naszym w Rybniku ? efekty tego widać :-))) Teraz musisz wspólnie ze mną trzymać kciuki za PePe, żeby doszedł szybko do siebie na mecz z Wrockiem Ale ja jestem dobrej myśli :-) No, jak tam woda w jeziorku, cieplutka ? Ona pewnie sie pięknie opaliła :-) pozdrawiam - Speed. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Kontuzja Protasiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 17:15 Trochę trzeba było wypocząć :)), całkiem fajnie było, woda jak najbardziej cieplutka polecam heheh, no nie miałam niestety możliwości słuchać relacji z Rybnika bardzo żałuję, no, ale barażyk sobie oczywiście obejrzę, na meczyk z Wrockiem też się wybieram :) No ja też myślę,że zabiegi, którym PePe będzie w najbliższych dniach poddawany przyniosą dobry skutek, szybko dojdzie do siebie i wystąpi w tym meczu. Również pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Kontuzja Protasiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 17:23 Nie pozostaje więc nic innego, jak życzyć Protasowi szybkiego powrotu do pełni zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.potter Re: Kontuzja Protasiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 21:29 Ludzie, do cholery, czy Piotr musi nabawić się kontuzji, żebyście traktowali go jak człowieka?! Nagle wszyscy tacy miłościwi, a co jeszcze kilka/kilkanaście dni temu pisaliście?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Kontuzja Protasiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 07:31 Bo widzisz koleś - cierpienie uszlachetnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szmira Re: Kontuzja Protasiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 20:02 O tak, szlachectwo zobowiązuje, ale widzisz tu takiego Szrek ? Bo czytając powyższe posty mam inne odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Kontuzja Protasiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 06:40 Sory za to co powiem: utyskując innym dołączasz do grona tych, którym utyskujesz. A czy o to chodzi, żeby równać w dół? No chyba, że jesteś maturzystą z "zastępów premiera"... To by wszystko tłumaczyło Odpowiedz Link Zgłoś