esmeralda_2 27.04.09, 20:53 lepszy od koka -coli - ach te dawne czasy prapradziadków. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginger43 Re: kokatylen 28.04.09, 10:27 Dlaczego czasy pradziadków? W czasach pradziadków to były kotyliony A skąd wiesz, że lepszy Nie żułam wczoraj koki, a jestem dzisiaj jak naćpana - wystarczy malutki Zyrtec ................................................................ "Jeśli nie zbierzemy plonów na czas, owoce zgniją. Problemy zaś odłożone na później nie przestaną rosnąć" (Piąta Góra) Odpowiedz Link
esmeralda_2 Re: kokatylen 28.04.09, 21:39 Ostatnio w szczecinie jest w niektórych kręgach artystycznych moda na to i chciałam wiedzieć co to jest, bo w internecie stronka jest usunięta, a co zyrtecu to masz rację, a więc życzę zdrówka i całe szczęście, że nie świńska grypka, a te alergeny to w powietrzu szturmują na całego. Odpowiedz Link
ginger43 Re: kokatylen 28.04.09, 22:30 Jak to usunięta? Wyczytałam gdzieś googlując, że jak popijesz kokę alkoholem, to masz kokatylen. Kokę mogę mieć - przynajmniej liście do żucia, wódeczka też by się znalazła, ale nie mam chęci do takich eksperymentów, Tobie też odradzam. ................................................................ "Jeśli nie zbierzemy plonów na czas, owoce zgniją. Problemy zaś odłożone na później nie przestaną rosnąć" (Piąta Góra) Odpowiedz Link
esmeralda_2 Re: kokatylen 29.04.09, 08:57 została usunięta stronka dot. działania i skutków brania kokatylenu, a jak to zrobić jest oczywiście napisane. Nawet są wymienione jak się nazywały napoje z tej mieszanki. Odpowiedz Link