Gość: noiki TO JEST RACJA ZE PIENIADZE Z P.UEFA DLA LAZIO IP: *.proxy.aol.com 21.02.03, 06:19 NIE ROBIA DLA NICH PRAKTYCZNIE ZADNEJ ROZNICY. Z TAKIMI WYDATKAMI RATUJE ICH TYLKO GRANIE W LIDZE MISTRZOW WIEC DO BOJU WISLA!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komunista Re: Lazio - Wisła 1:0 - trwa mecz IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.02.03, 07:33 NIECH ŻYJE TOWARZYSZ STALIN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawoj 3:3 IP: 217.97.143.* 21.02.03, 07:35 Jak na polskie warunki to wisla jest fenomenem, najwazniejsze ze zawodnicy sa zgrani i to jest ich sila. Widac ze na wiele ich stac i nie straszne im sa znane nazwy klubow zagranicznych. BRAWOOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polski komunista Polnische Komunistische Arbeit Partie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.02.03, 07:37 NIECH ŻYJE NAJWIEKSZY POLAK JAKIEGO WYDAŁA TA ZIEMIA TOWARZYSZ BIERUT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Selim Sivad Afryka pany! IP: *.nsw.bigpond.net.au 21.02.03, 07:46 Macieja Czerkawskiego to ty mozesz pocalowac w doope. My tu mamy swoich przyjaciol. Kalu Uche i Manuel Olisadebe. Polski futbol bez nich nie istnieje. Moja afrykanska przyjaciolka jest ze swoich braci bardzo dumna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grabarz Re: Lazio - Wisła 1:0 - trwa mecz IP: 213.25.138.* 21.02.03, 08:05 Najsłabszym punktem Wisły jest bramkarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goran Wisła dziękuję za piękny mecz IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 08:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak Wisełka dobrem narodowym IP: 143.26.82.* 21.02.03, 08:42 Wisełka dobrem narodowym - byle tylko nie chciał jej pomagać (ciągle jeszcze niestety - premier) Miller. Jako kibic Widzewa pamiętam jego "sympatię" dla klubu, szczególnie przed wyborami. Ale dość o gównie. W końcu Wisełka jest tu podmiotem. Szczerze mówiąc, sądzę że makaroniarze ich trochę zlekceważyli i w związku z tym Wisłę czeka naprawdę ciężka przeprawa w Krakowie. Mimo to nawet jeśli odpadną, to i tak pozostanie to w naszych wspomnieniach jako wielka drużyna. Trochę pokroju Małysza. Trzymajmy nadal kciuki za Wisłę i miejmy nadzieję, że przejdą kolejną przeszkodę. Wielkie brawa dla Kasperczaka, który niewątpliwie musiał uczulić zawodników na prowokacje ze strony Włochów. Chamskie zagrywki gwiazdeczek na szczęście nie wyprowadziły Wiślaków z równowagi, co miało dalej niewątpliwy wpływ na dalsze poczynania Lazio i w efekcie swego rodzaju ich bezradność. Wisełko wierzę w ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziwisz 3:3 w derbach Watykanu IP: *.nsw.bigpond.net.au 21.02.03, 08:57 Lubie to okreslenie. Za komuny w latach 60-ch, Wisla zwykle remisowala z Ruchem. Mawiano (a nawet pisano) wtedy, ze najstarsi pierwszoligowcy sie szanuja. A jak bedzie teraz? Kto bedzie gora? Papiez czy Dziwisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIODEKK WSZYSTKIM KIBICOM OPADŁY SZCZĘKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.03, 09:08 Wisła grała tak jak jesienią. Prawdę mówiąc nie wierzyłem za bardzo w remis. Zespół z Krakowa pokazał jednak futbol na europejskim, jak nie na światowym poziomie. Spryt i opanowanie Kuźby, skuteczność Żurawskiego, szybkość Kalu Uche i Kosowskiego, konsekwencja wielkiego polskiego talentu - Strąka, Znakomita gra obrońców. To wszystko powoduje, że polski klub może odnieść sukces w Europie. Wielkie Brawa również dla pana Cupiała - potrafił zatrzymać w Wiśle Kosę i Żurawskiego, choć kusiły go wielkie pieniądze. Uszanowanko dla Henia Kasperczaka, najlepszego polskiego coacha. Choć jestem kibicem Legii, uważam, że Warszawski zespół z takim trenerem (bez obrazy dla Okuki) nie osiągnie nigdy choćby porównywalnego sukcesu, jak Wisła:-( Praca prezesa również zasługuje na słowa krytyki. Z Warszawy do Krakowa jest trochę duży dystans, lecz jeśli jeszcze jutro będą bilety to kibice Wisły mogą się mnie tam spodziewać na meczu rewanżowym!!! FORZA WISŁA KRAKÓW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: WSZYSTKIM KIBICOM OPADŁY SZCZĘKI IP: *.vogel.pl 21.02.03, 11:24 > Choć jestem kibicem Legii > FORZA WISŁA KRAKÓW!!! Super! Brawo! I to jest własnie prawdziwy kibic. W przeciwienstwie od wszystkich debili plujacych jadem na zawodnikow i sympatykow innych klubow, umie docenic klase lokalnego (tu: krajowaego) rywala. Miodek: sklonuj sie w tysiacach, a moze za 10-15 lat znow da sie chodzic na mecze pilkarskie. pozdr z Wroclawia ps. Wisla w obecnej formie to jedyny polski klub, ktory gra w piłke. Pozostali kopią. I to najczesciej po kostkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miodekk Re: WSZYSTKIM KIBICOM OPADŁY SZCZĘKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.03, 15:43 MOGLBYM CI NAPISAC, TO CO POWIEDZIAL SLUCHACZ RADIOSTACJI W WYWIADZIE Z LIROYEM. ALE JA WCALE WROCLAWIA NIE PIERDOLE. DZIEKI ZA ODP TERAZ MOWIE WAM WSZYSTKIM - JEBANYM MUFLONOM, KTORZY PISZA: 'JEBAC WISLE. LEGIA FOREVER.", CZY COS W TYM STYLU. KAZDY KIBIC PILKI NOZNEJ, BEZ ROZNICY, CZY WISLY, LEGII, CZY CRACOVII, POWINIEN BYC DUMNY Z SUKCESU, NIE BEDE MOWIL, ZE TYLKO WISLY, ALE CALEGO POLSKIEGO FUTBOLU. POWINNISMY CZUC RESPEKT DO PREZESOW WISLY, TRENEROW, WIELKIEGO COACHA - HENIA KASPERCZAKA. MIEJMY NADZIEJE, ZE DZIEKI WISLE, JESLI BEDZIE WALCZYC DALEJ, BEDZIEMY MOGLI WYSTAWIC DRUGA DRUZYNE W CHAMPIONS LEAGUE. MIEJMY NADZIEJE, ZE LEGIA SIE POSTARA ZDOBYC VICEMISTRZOSTWO POLSKI. MISTRZOSTWO JEST JUZ ZAREZERWOWANE. POZNIEJ AWANSUJE DO CHAMPIONS LEAGUE, BO NIE TRAFI ZNOW NA BARCELONE, GDYZ TEZ BEDZIE ROZSTAWIONA NA KONIEC JESZCZE WIELKI !!!RESPECT!!! DLA WSZYSTKICH LUDZI, KTORZY STWORZYLI SUKCES KRAKOWSKIEGO ZESPOLU! LEGIA, POLONIA, RUCH CHORZOW, ZAGLEBIE... ITD. cHYLCIE SWE CZOLA!!!# Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vranix Hurra - optymizm IP: *.zus.pl 21.02.03, 09:17 heh, wisla miala sporo szczescia, pierwszego karnego na pewno nie bylo, 2 naciagany ale byl, Lazio gralo drugim skladem bo kogo obchodzi puchar uefa??? potega futbolowa nie jestesmy i nie bedziemy, a wszyscy sie podniecaja jaki to sukces odnieslismy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaa ZE SLAVIA PRAGA A NIE ZE SPARTA IP: *.mpm.net.pl 21.02.03, 09:18 hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanat Re: Lazio - Wisła 1:0 - trwa mecz IP: *.sggw.waw.pl 21.02.03, 09:23 buauhahuaha ;)) niezly post hahhaha nie ogladalem ani nhl ani krakusow gralem w starcrafta.. /tylko Legia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosek4 Wszystko pięknie,ale IP: 81.15.237.* 21.02.03, 09:24 Ze Slavią ,a nie Spartą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakubruc Re: Lazio - Wisła 1:0 - trwa mecz IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.03, 09:37 Kuzba jest cienki i nie umie wykorzystac sytuacji, nadaje sie do okregowki i jest okropnym oszustem!!! Kossowski tez musi poracowac nad strzalami na bramke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: Lazio - Wisła 1:0 - trwa mecz IP: *.toya.net.pl 21.02.03, 10:42 No i czymtu sie zachlystywac? Ze sie sremisowalo z rezerwami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bunio Re: Lazio - Wisła 1:0 - trwa mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.03, 10:57 panowie Białoński i Błoński chyba niezbyt dokładnie oglądali spotkanie Wisły i Lazio, gdyż ich artykuł to jedno wielkie kłamstwo. Wytrawny kibic z pewnością nie zaliczyłby I połowy jako słabej w wykonaniu Wisły. Tenże sam kibic zauważył pewnie iż pierwszy karny został podyktowany niesłusznie (słowa uznania dla Kuźby za aktorstwo). Druga jedenastka to zasługa Żurawskiego, który "zostawił" nogi, w które wpadł włoski bramkarz. Polak spokojnie mógł przeskoczyć włocha. A Simone do końca meczu siedział na ławce rezerwowych. Wstyd panowie redaktorzy, duży wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapa Re: Lazio - Wisła 1:0 - trwa mecz IP: *.krynica.net.pl / 192.168.2.* 21.02.03, 12:28 Piszę dopiero dziś bo musiałem ochłonąć. Kiedy pisałem, że będzie remis bramkowy nie przypuszczałem, że istniała wielka szansa ukarania przemądrzałych Włochów (nie lubie ani Serie A ani futbolu włoskiego, owszem doceniam i szanuję, niektórych zawodników np. Maldini, Cannavaro ale to wyjątki). Fakt, faktem, że błędy jakie popełniali włoscy defensorzy były chyba z Serie Z, ale futbol to gra błędów. Oczywiście błędy trzeba umieć jeszcze wykorzystać i to się Krakowianom udało. Pierwszego karnego nie było (później Kosowski śmiał się do Kuźby), a Żurawski umiejętnie podłożył się bramkarzowi Lazio, który był najsłabszym ogniwem włoskiego zespołu. Napastnicy Wisly zagrali we Włoszech po włosku - super !!! W Wiśle podoba mi się to jak potrafi mądrze rozegrać piłkę i przygotować atak. Potrafią grać atak pozycyjny i wogóle grają ładnie i mądrze (tu wyrazy ogromnego szacunku dla Henryka Kasperczaka, który to wszystko poukładał i wlał w głowy Wiślaków pewność własnych umiejętność). Na koniec o szansach na awans, które nadal widzę 50 % na 50 %. Zespół Lazio to nadal wielki team a Wisła prawie wpełni wykorzystała ich wczorajszy słabszy dzień. W Krakowie to oni będą musieli a Wiślacy umią grać z kontrataku. Wisła to teraz drużyna z charakterem i już nie raz w tej edycji UEFA Cup pokazała, że umię się odnaleźć w każdej sytuacji. Dziękuję za wczorajszy wieczór i trzymam kciuki aby serial z udział Wisły w Pucharze UEFA trwał jak najdłużej (najlepiej do maja). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawianka No i dobrze! IP: *.e-loko.pl 21.02.03, 13:05 Dobra,gratulacje dla Wisły,chylę czoła.Tylko się nie pozabijajcie za tydzień w Krakowie...Legia PANY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norge Re: Lazio - Wisła 1:0 - trwa mecz IP: 213.25.97.* 21.02.03, 15:17 Sędzia drukarz i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marko LAZIO OUT!!! IP: *.chelmnet.pl 21.02.03, 15:45 Bye, bye Lazio, w Krakowie będzie 2 do jaja i Wisełka zagra w następnej rundzie, a do finału niedaleko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kb To był dobry mecz... IP: *.inetia.pl 21.02.03, 15:58 a tych ostatnio niewiele w wykonaniu polskich druzyn. Można mnie uwagi do gry Wisly, ale to nie zmniejsza mojej radosci, ze udalo mi wreszcie zobaczyc kawalek dobrej pilki w wykonaniu polskiej druzyny... Odpowiedz Link Zgłoś
greyrat Re: KASPERCZAQ KING! 21.02.03, 20:34 ten mecz wygrał przede wszystkim 1 człowiek: trener Wisły!!! mistrzostwo w przygotowaniu! z przeciętnych zawodników zrobił DRUŻYNĘ. cholera, żeby Engel tak przygotował reprę do MS.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bayo FORZA LAZIO!!! IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 16:51 szkoda ze Lazio odpuscialo sobie mecz, Wisla miala szczescie - karny(e) z kapelusza, w rewanzu Laziali juz nie zlekcewaza Wiselki i wygraja:) MUSZA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ProoF Re: FORZA LAZIO!!! IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 18:59 Pogadamy w przyszly czwartek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sklek Re: Lazio - Wisła 1:0 - trwa mecz IP: *.interserv.net.pl / 192.168.2.* 21.02.03, 23:31 Z przykrością muszę powiedzieć, że ten reportaż z meczu jest jednym z najgorszych, jakie czytałem w "Gazecie". Styl tego artykułu jest dramatyczny, a stwierdzenia, jak np. 'po raz czwarty był remis' ubliżają mojej inteligencji. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Lazio - Wisła 3:3 IP: *.master.pl 22.02.03, 08:36 Wisła to Mistrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giertych Czekamy na was !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.03, 11:42 Zapraszamy do Krakowa nie zapomnicie tego wieczoru!!! Odpowiedz Link Zgłoś