Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jordan to cieniak

IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 17:01
    Przestańcie ciągle pisać i mówić o Jordanie jak nie grał to chociaż był spokój
    a teraz znowu się zacznie: artykuły na całą stronę etc.
    Obserwuj wątek
      • Gość: szymek Re: Jordan to cieniak IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 02.11.01, 17:34
        Jeżeli Jordan to cieniak - to kim Ty jesteś? Do swojego mistrzostwa doszedł
        długoletnim treningiem. Czy Ty możesz pochwalić się, że jesteś w czymś
        najlepszy na świecie??????
      • Gość: voodoo_x Re: Jordan to cieniak IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 03.11.01, 17:13
        Człowieku czy ty myślisz co ty piszesz??? Michael Jordan to geniusz
        koszykarski. Teraz miał trochę słaby początek ale to i tak nie zmienia że jest
        najlepszym koszykarzem w histori. On jest poprostu NAJLEPSZY. Jak widzę twoją
        wypowiedź to mi się zbiera na wymioty. Zanim napiszesz coś takiebo to się
        najpierw zastanów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Matt Re: Jordan to cieniak IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.11.01, 18:08
        Nie podzielam twego zdania. Wystarczy przeanalizowac statystyki. Nadal jego
        osiagniecia (3 gry tego sezonu) sa zadowalajace. Przede wszystkim nalezy
        zwrocic uwage jak jego gra wplywa na polepszenie osiagniec innych graczy.
      • Gość: Pipen Re: Jordan to cieniak IP: 62.233.138.* 06.11.01, 14:31
        Ja nie wiem ale Ty chyba pomyliłeś Jordana ze swoim ojcem, który jest(byl)
        nieudacznikiem. A może masz jakies kompleksy?!?! Jordan to historia,
        teraźniejszość i przyszłość koszykówki! A Ty jesteś pewnie teoretykiem! Nie
        masz pojęcia o niczym!
        • Gość: Tomek Re: Jordan to cieniak IP: *.paderewski.lublin.pl 08.11.01, 12:07
          Racja!!!! jordan the best!!!!
      • Gość: inszy Re: Jordan to cieniak IP: *.choszczyno.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 19:04
        Michael jest debeściak i jego mafia też! Oszołomy i niedowiarki do dentysty na
        kanałowe leczenie zębów!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka