Gość: wojtek IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 17:01 Przestańcie ciągle pisać i mówić o Jordanie jak nie grał to chociaż był spokój a teraz znowu się zacznie: artykuły na całą stronę etc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szymek Re: Jordan to cieniak IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 02.11.01, 17:34 Jeżeli Jordan to cieniak - to kim Ty jesteś? Do swojego mistrzostwa doszedł długoletnim treningiem. Czy Ty możesz pochwalić się, że jesteś w czymś najlepszy na świecie?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voodoo_x Re: Jordan to cieniak IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 03.11.01, 17:13 Człowieku czy ty myślisz co ty piszesz??? Michael Jordan to geniusz koszykarski. Teraz miał trochę słaby początek ale to i tak nie zmienia że jest najlepszym koszykarzem w histori. On jest poprostu NAJLEPSZY. Jak widzę twoją wypowiedź to mi się zbiera na wymioty. Zanim napiszesz coś takiebo to się najpierw zastanów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: Jordan to cieniak IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.11.01, 18:08 Nie podzielam twego zdania. Wystarczy przeanalizowac statystyki. Nadal jego osiagniecia (3 gry tego sezonu) sa zadowalajace. Przede wszystkim nalezy zwrocic uwage jak jego gra wplywa na polepszenie osiagniec innych graczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipen Re: Jordan to cieniak IP: 62.233.138.* 06.11.01, 14:31 Ja nie wiem ale Ty chyba pomyliłeś Jordana ze swoim ojcem, który jest(byl) nieudacznikiem. A może masz jakies kompleksy?!?! Jordan to historia, teraźniejszość i przyszłość koszykówki! A Ty jesteś pewnie teoretykiem! Nie masz pojęcia o niczym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Jordan to cieniak IP: *.paderewski.lublin.pl 08.11.01, 12:07 Racja!!!! jordan the best!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inszy Re: Jordan to cieniak IP: *.choszczyno.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 19:04 Michael jest debeściak i jego mafia też! Oszołomy i niedowiarki do dentysty na kanałowe leczenie zębów! Odpowiedz Link Zgłoś