Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

US Open: porażka Domachowskiej

28.08.06, 22:05
    No to sobie pograła, nie ma co.
    Obserwuj wątek
      • mamoniowa303 Re: US Open: porażka Domachowskiej 28.08.06, 23:03
        a to ci dopiero nowina !!! he he
        • Gość: kpetryk LECĘ NA NIĄ IP: *.adamowski / *.acn.waw.pl 29.08.06, 16:01
          Czy ktoś ma do niej jakiś numer telefonu? adres? GG? Bardzo mi się podoba, ale
          jestem dość nieśmiały i nie mam kontaktów w wielkim świecie.

Krzysztof P.
          • Gość: roger45 I tak lepiej gra ode MNIE, a ja nie umiem wogole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 16:13
            a szkoda
      • Gość: lol Re: US Open: porażka Domachowskiej IP: *.os1.kn.pl 29.08.06, 00:06
        czy ona kiedykolwiek wygrała jakiś mecz ?
        • dennis26 Re: US Open: porażka Domachowskiej 29.08.06, 06:09
          No raczej nie mozna bylo spodziewac sie jakis cudow w meczu ze Zwonariewą
      • Gość: beata US Open: porażka Domachowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 09:19
        za mało kasy dostaje !
        • szatan-8a Re: US Open: porażka Domachowskiej 29.08.06, 10:04
          Ona jest beznadziejna,a mial byc taki wielki talent
          • Gość: ;p Re: US Open: porażka Domachowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 11:00
            wciąż ma duży talent, a nawet 2!
      • Gość: smecz jak za dawnych lat IP: *.blue-net.com.pl 29.08.06, 10:05
        A w drabince męskiego singla jak za dawnych lat, obok siebie A. Agassi (USA) i
        B. Becker (GER). Tyle, ze Benjamin.
      • Gość: filozof US Open: porażka Domachowskiej IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.08.06, 10:09
        Byla raz sobie Domachowska w U.S. Open.......
      • Gość: schizofrenik Z zapisu wyniku wynika, ze wygrala...... IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.08.06, 10:13
        No to jak wygrala czy przegrala, a moze wygrywajac przegrala, albo przegrywajac
        wygrala................
        • Gość: Neolit Bo wygrala! ;) IP: 64.208.49.* 29.08.06, 10:36
          Odniosla moralne zwyciestwo! ;) Czemu sie dziwicie ze przegrala? W jej wypadku
          to calkowicie normalny bieg zdarzen. Jest po prostu slaba tenisistka i chocby
          nie wiem jakie bajki o jej talencie Fibak opowiadal to tego nie zmieni.
          • bazyliszek4 Re: Bo wygrala! ;) 29.08.06, 16:53
            talent to ona ma na pewno. mimo tylu zawirowań formy, dołków psychicznych etc.
            trzy razy grała w finale turnieju WTA. dla porównania - Grzybowska nigdy, przez
            całą karierę...
      • Gość: Paweł Re: US Open: porażka Domachowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 10:43
        pal 6 D.

patrzcie na Agassiego---pierwsza runda a tu taki cieżki pojedynek. a chlop jest
        wiekowy--moze mu nie starczyc sily na dalsze rundy.szkoda bo zawsze goscia
        lubilem
      • Gość: dj98 US Open: porażka Domachowskiej IP: *.epsa.pl 29.08.06, 10:56
        no tak, po raz kolejny potwierdziło się, że oprócz wielkich atrakcyjnych cycków
        to nic szczególnego sobą nie reprezentuje
      • Gość: sołtys Grać to ona nie potrafi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 11:04
        ale przynajmniej figure i cyce ma jak sie patrzy a nie jak te inne płaskie chucherka albe te obrzydliwe monstra - siostry Viliams - fuujjjj !!!
        • Gość: Grek Re: Grać to ona nie potrafi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 12:54
          Cycki nie wpływają na skuteczność gry :),zaś tenis to nie
          wybory miss mokrego podkoszulka - pocieszanie się,ze Domachowska
          ma czym oddychać,a inne to pasztety ,jest dość rozpaczliwym odruchem.
      • Gość: po co o niej pisac dzieki bogu bida z nedza ta domachowska jest IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.06, 12:06
        lepiej pograj dziewczynko w lotki na plazy
      • kalasanty76 SOS = Same Old Situation 29.08.06, 12:15
        a to peszek. Mam nadzieję, że Radwańska coś pokaże!!!
      • infomozg Do klubu ze stripteasem powinna iśc a nie na kort. 29.08.06, 12:27
        Jak się czegoś nie potrafi to się za to nie bierze.
        • Gość: d Re: Do klubu ze stripteasem powinna iśc a nie na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 13:38
          no to po się wpisujesz? przecież twoje "spostrzeżenia" są kompletnie bezwartościowe
      • Gość: globusso US Open: porażka Domachowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 13:01
        jakbym byl na miejscu Pani Marty to bym sie zaczal zastanawiac nad zmiana
        zawodu...byloby mi wstyd ze caly czas pisza o moich porazkach w pierwszych
        rundach wselkich turniejow...troche godnosci i honoru trzeba miec w
        sobie...jesli jestem slaby w czyms co robie i nie poprawiam sie mimo treningow
        to nie ma sie co meczyc...
        • Gość: d Re: US Open: porażka Domachowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 13:36
          zakwalifikuj się durniu najpierw do któregokolwiek z tych turniejów
        • Gość: em Marta, walcz! IP: *.compower.pl 29.08.06, 13:43
          Wstydze sie, ze jestem kibicem. Nie chce przypominać, w jakich dołkach
          znajdowali sie kiedys Agassi i Ivanisevic, i podniesli sie. Marta ma smykalke do
          tej gry, ma papiery, by byc na stale miedzy 25 a 40 miejscem w rankingu, i
          komentarze zalosnych internetowych loserow tego nie zmienia. W 4 ostatnich
          meczach bylo widac duzy postep, ale NADAL nie wykorzystuje punktow na wygranie
          swego serwisu i breakpointow. Jak zacznie wygrywac gemy od stanu 30:30, bedzie
          dobrze. Powodzenia w Azji, podniesiesz sie, dziewczyno. I znajdz SWIETNEGO,
          MADREGO trenera. Moze Twoj "pech" polega na tym, ze rzeczywiscie jestes piekna?
          • Gość: axn Re: Marta, walcz! IP: 217.98.102.* 29.08.06, 15:37
            Zgadzam się z ostatnim zdaniem. Dlaczego nikt nie napisze, że Aga jest
            beztalenciem jeżeli przegra? Bo nie jest atrakcyjna tak jak Marta. I tu tkwi
            problem - ładny wygląd i duży biust Marty przyciągnął do niej rzeszę gó..arzy,
            którym po porażkach Marty z dużo lepszymi zawodniczkami zachciewa się jakichś
            obraźliwych komentarzy, mimo, że sami nic nie osiągnęli.

Co do meczu - spodziewałem się wygranej Zwonariowej 6:3, 6:3, a tu
            niespodzianka. Niech Marta poprawi serwis i będzie bardzo dobrze.
            • infomozg Piękność nocy - postrach dnia. 29.08.06, 17:20
              Swoją drogą nawet gdyby te komentarze po części były z powodu jej domniemanej
              atrakcyjności to wydaje mi się to sprawiedliwe. Zwykle uroda pomaga. Dal
              równowagi czasem może też przeszkadzać. Swoją drogą Radwańska jest bardzo
              sympatyczną dziewczyną i gdybym miał wybierać, bez wahanie zdecydowałbym się na
              Agnieszkę. Niestety jestem żonaty i chyba ciut za biedny dla tej pani:)
            • Gość: dix > [...] mimo, że sami nic nie osiągnęli. IP: 195.217.52.* 29.08.06, 18:45
              Gość portalu: axn napisał(a):

> [...] mimo, że sami nic nie osiągnęli.

Sluchaj. Ta panna dostaje ciezka kase za pokazywanie swojego beztalencia. Jesli
              u mnie w robocie mialbym podobne "osiagniecia", to szybciutko wylecialbym na
              zbity pysk. Jesli chce sie byc zawodowcem, ale "jakos nigdy nie wychodzi", to
              moze faktycznie pora zastanowic sie nad zmiana profesji ??
      • Gość: Top Spin Golota Polskiego tenisa IP: *.nycmny83.covad.net 29.08.06, 15:58
        Jej karira przypomina mi tez kariere wiecznego niespelnionego talentu
        lyzwiarskiego Grzesia Filipowskiego.
        • Gość: mit Re: Przyszlosc przed Marta!! IP: *.columbuslibrary.org 29.08.06, 16:08
          Jest jeszcze mloda jak na tenis. Rutyna przychodzi z wiekiem jezeli nie ma sie
          talentu jako malolatka.Zobaczymy sie w Ausralian Open!!!
          • gelimer Przyszlosc przed Marta!? Bzdura! 29.08.06, 16:50
            Młoda!? W tenisie już nastolatki osiągają sukcesy. A 27 latka to już emerytka.
            Dokaładnie tak jak z Filipowskim. Cały czas "on jeszcze młody" a potem ni z
            tego ni z owego "jeden ze starszych zawodników" i klapa. Tutaj będzie to samo.
            • Gość: MM Re: Przyszlosc przed Marta!? Bzdura! IP: *.216.41.6.conversent.net 30.08.06, 22:52
              > Młoda!? W tenisie już nastolatki osiągają sukcesy. A 27 latka to już emerytka.
              > Dokaładnie tak jak z Filipowskim. Cały czas "on jeszcze młody" a potem ni z
              > tego ni z owego "jeden ze starszych zawodników" i klapa. Tutaj będzie to samo.

Bzdura. Nastolatki osiagaja sukcesy jak maja naprawde niezly talent. W innym
              przypadku tak nie jest.
              Dla porownania, Amelie Mauresmo ma teraz bodaj 27 lat. Jest Nr. 1 w rankingu.
              Czy to dla ciebie emerytka?
              Marta ma problemy psychologiczne - talent ma. Nie jest to moze material na
              pierwsza dziesiatke, ale na 20-tke na pewno. Jesli nie zaprzepasci szansy.
              Zobaczymy jak bedzie z trenerem.
      • Gość: daria Re: US Open: porażka Domachowskiej IP: *.i-service.pl 30.08.06, 10:12
        to do tych ktorych argumentem jest to: "ciekawe czy ty bys doszedl do turnieju
        glownego", wiec sluchajcie, ja nie jestem tenisistka, nie trenuje od dziecka,
        robie co innego i jesli bede w tym zla to bede skrytykowana w swoim gronie, a
        ona jest osoba publiczna wiec mozna ja krytykowac. lekarze, sportowcy,
        sprzedawcy, itd. to ludzie ktorzy maja swoj zawod i robiac cos za kase maja
        robic cos najlepiej jak sie da, a jak jest inaczej to odstawiaja zwykla
        chalture, i tak jest w tym przypadku jesli sadzicie ze ja na wiecej
        stac(trenujac tak dluga pewnie czasu jej nie zabraklo zeby wszystko dobrze
        pocwiczyc). ja sadze ze nie stac ja na nic wiecej niz pierwsze rundy w wielkim
        szlepie, i troszke wieksze osiagniecia w srednich turniejach, a jak stanie sie
        jakis wyjatek typu final to zapewne w podrzednym turnieju ze slaba obsada, i
        jeszcze cos, jak bedzie wygrywac to opinie na jej temat ulegna zmianie,
        uwierzcie wszyscy ci ktorzy wierzycie w spisek przeciwko jej urodzie! :/
        • Gość: soczi Re: US Open: porażka Domachowskiej IP: *.chello.pl 30.08.06, 20:31
          Ale żałosne te komentarze mówiące o tym iż Domachowska powinna skończyć karierę
          itd, że się nie nadaje.

Po pierwsze przegrała ze Zwonarievą, a to ujmy na pewno nie przynosi. Przegrała
          po walce (6:7,3:6) z tenisistką która zajmuje obecnie 34 miejce w rankingu i
          toczy zacięte spotkania z Clijsters czy Sharapową. W tym pojedynku faworytem z
          pewnością nie była.

Po drugie nikt za ładny uśmiech i piękne oczy nie daje od razu możliwości
          występu w 1 rundzie turnieju wielkoszlemowego. Marta sobie na to zasłużyła
          dobrą grą w poprzednim roku i zbiera teraz tego owoce. Nie jest łatwo dostać
          się do pierwszej setki, żeby korzystać z tego przywileju i mieć zagwarantowane
          pieniądze za samo wejście na kort. A to że w tym sezonie nie jest w najlepszej
          formie, to już jej własna prywatna sprawa. W każdym bądź razie może sobie na to
          pozwolić. Na pewno istotną spawą jest tutaj fakt, iż jak do tej pory była
          jedyną reprezentatką swojego kraju w tym jakże prestiżowym sporcie, która
          osiągała sukcesy i pewnego rodzaju presja oczekiwań. Tu zgodzę się z panem
          Groenefeld. Awans Radwańskiej do pierwszej setki będzie z tego punktu widzenia
          jak najbardziej korzystny również i dla niej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka