Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

F1. Button: Nie wiem, co Vettel chciał zrobić

IP: *.e-wro.net.pl 29.08.10, 16:28
    hehehe tekst z sport.pl
    "Na 40. okrążeniu Grand Prix Turcji, gdy wydawało się, że karty są
    już rozdane, a kierowcy Red Bulla podzielą się pierwszymi dwoma
    miejscami na podium, doszło do katastrofalnej stłuczki "
    HAHAHAHA!! niezły ubaw! co Wy pijecie?ja chcę to samo!
    Obserwuj wątek
      • Gość: gkk Re: F1. Button: Nie wiem, co Vettel chciał zrobić IP: *.tktelekom.pl 29.08.10, 16:33
        Nie wiesz co czytasz,nie wiesz co piszesz....
        • manhu Re: F1. Button: Nie wiem, co Vettel chciał zrobić 29.08.10, 18:00
          Tłumaczenie nicka fatality: "ofiara śmiertelna (wskutek nieszczęśliwego wypadku lub przemocy)". Tu co prawda nie śmiertelna, ale z martwym mózgiem.

Do rzeczy: ŚWIĘTA KROWA VETTEL!
          Gdzie są te oszołomy, który narzekały na faworyzowanie Hamiltona? Faworyzowanie Vettela przekracza wszelkie granice! Ten lamer nie tylko wyeliminował rywala (do ewentualnego mistrzostwa), ale także zjeżdżał do boksu łamiąc wszelkie reguły: bezpieczeństwa i o nie przekraczaniu linii! On tej linii nie miał prawa przeciąć! Za oba manewry powinien dostać po zjeździe do boksu z postojem 10 sek (a najlepiej czarną flagę).

Jedynie szczęśliwe przebicie opony uratowało sprawę, inaczej mógłby wygrać! (gdyby deszcz zaczął padać mocniej, wszyscy by zjechali po deszczówki, a on je miał).
      • Gość: kermit.dolomit F1. Button: Nie wiem, co Vettel chciał zrobić IP: *.chello.pl 29.08.10, 16:33
        Bravo Vettel i tak jestes najlepszy to jest prawdziwy wyscig liczy
        sie tylko agresywna jazda
        • zbig1113 Re: F1. Button: Nie wiem, co Vettel chciał zrobić 29.08.10, 17:46
          Może zacząłbyś pisywać na forum dla miłośników monster tracków? Tam to
          jest agresywna jazda, ci pod kołami nie mają szans. Może i Vettel
          powinien tam się przenieść?
      • Gość: MairJ23 Re: F1. Button: Nie wiem, co Vettel chciał zrobić IP: *.hsd1.pa.comcast.net 29.08.10, 16:37
        Nie wiem o co ci chodzi - przeciez tak to wygladalo... z tym ze to chyba bylo 42
        okrazenie i Vettel nikogo nie blokowal tylko najzwyczajniej w swiecie zjechal w
        Webbera dosc gwaltoqwnei i cala sytuacja dalej potoczyla si edosc agresywnie -
        Webber skonczyl wyscig na 3ciej pozycji a Vettel chyba nie ukonczyl.
        • i_wonder Czlowieku, a Ty co wypiles ? 29.08.10, 17:21
          Jakiegos cienkiego amerykanskiego sikacza ? (nie podniecaj sie, tez
          jestem w tym kraju...). Od kiedy to Vettel uderzyl w Webbera ???
          Przeciez ostro walnal w Buttona i o tym caly ten artykul.
          Ale panowie dzinnikarzyny (i ty rowniez) nie zdolali zauwazyc, ze to
          wlasnie dwa McLareny (!) wtedy prowadzily (tym bardziej wiec Button
          musi byc wsciekly), co slusznie przypomnial "fatality".
          Na zdrowie !
          • chris30 Re: Czlowieku, a Ty co wypiles ? 29.08.10, 17:42
            Dlaczego każdy analfabeta musi popisywać się nieumiejętnością zrozumienia
            tekstu? Przecież autor artykułu przypominał, całkiem sensownie, POPRZEDNI
            wypadek z winy Vettela!
          • Gość: Krzywousty Re: Czlowieku, a Ty co wypiles ? IP: *.icpnet.pl 29.08.10, 17:43
            Przeczytaj ten artykuł jeszcze raz. A potem raz jeszcze. Czytanie ze zrozumieniem nie jest aż tak trudne.
            Dziś było GP Belgii i wypadek, o którym jest artykuł. W ostatnim akapicie jest przypomniana sytuacja podczas GP Turcji, gdzie Vettel uderzył w Webbera (jak słusznie pisze MairJ23). Oj, ciężko się myśli, ciężko.
            • i_wonder Re: Czlowieku, a Ty co wypiles ? 29.08.10, 22:18
              Czytanie ze zrozumieniem to dobra rzecz, a jakze - pod warunkiem, ze
              sie czyta ten sam tekst. W pierwotnej wersji artykulu nie bylo w
              ogole akapitu o GP Turcji, tylko panowie "dziennikarzyny" palneli o
              dwoch prowadzacych Red Bullach w dzisiejszym wyscigu. Wychwycil to
              szybko koles, ktory zaczal te dyskusje i ja.
              Teraz artykul jest juz przeredagowany, a wiec nasza krytyka
              przyniosla pozytywny skutek. Czego zycze i wszystkim innym
              dyskutantom.
      • robertw18 Uczyć się polskiego w GW. 29.08.10, 16:40
        " Wydawało mi się, że wykonuje niezłą pracę, utrzymując swoją pozycję
        jadąc fair."
        Chyba nie myślał o p. Vettelu?
        Ta głupota, która się szerzy i polega na unikaniu dźwięcznego ę na
        końcu słowa, zaczyna się już przenosić na pismo.
        Pozdr.
        • Gość: Adam Kg Re: Uczyć się polskiego w GW. IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.10, 17:32
          Niestety, to unikanie "ę" na końcu wyrazu jest świadectwem nieznajomości ortografii.
          Natomiast unikanie nosowego (a nie "dźwięcznego") "ę" na końcu słowa (czyli w
          wygłosie) jest poprawne (czyli nie ma nic wspólnego z "głupotą" - proszę
          spojrzeć do książki "Prawidła poprawnej wymowy polskiej").
          • i_wonder Re: Uczyć się polskiego w GW. 29.08.10, 22:24
            Siłą rzeczy dyskusja jest tu o słowie "pisanym", a nie "mówionym",
            wiec nie ściemniaj kolego. Ta drobna wpadka ortograficzna zupełnie
            zmnienia sens tekstu więc ma rację koleś, który to piętnuje.
            Zresztą, w redakcji sportowej GW takie niechlujstwo językowe (i nie
            tylko - wystarczy obejrzeć facjaty tych facetów) to niestety reguła,
            a nie wyjątek ...
      • Gość: Darek F1. Button: Nie wiem, co Vettel chciał zrobić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 19:33
        Button robił swoją robotę jak to nazwał, czyli pozwalał odjechać
        hamiltonowi i powsztrzymywać reszte stawki, vettel nie wytrzymał bo
        widział na co się zanosi, ale coż dobrze kombinował ale nie wyszło.
        • Gość: === Re: F1. Button: Nie wiem, co Vettel chciał zrobić IP: *.128.11.218.static.crowley.pl 30.08.10, 15:29
          Dobrze kombinował, ale nie wiedział, jak się do tego zabrać. A w końcu kiedy się
          zabrał, to zrobił to tak, że nie mogło wyjść. Vettel ma po prostu za szybki
          bolid jak na jego umiejętności.
      • stachu44 Kubica wiedzial ze tak sie stanie - i czekal! 29.08.10, 19:47
        Vettel ma mozg w prawej nodze, a takich przypadkow bedzie coraz wiecej.
        Bo jako Niemiec musi byc najlepszy.
      • ambl F1. Button: Nie wiem, co Vettel chciał zrobić 29.08.10, 20:02
        Ten gówn*arz (Vettel)nie znosi jak ktoś jest przed nim i przeciętnie raz na 3
        wyścigi rozbija maszynę.Ciekawe jakie są tego koszty?
      • bling.bling Re: F1. Button: Nie wiem, co Vettel chciał zrobić 29.08.10, 21:38
        szmaciaki z gazeta.pl dają zdjęcie z youtube.com chociaż na YT materiał jest nielegalnie. Jak Kali kraść to dobrze a jak Kalemu....
        To się nazywa mistrzostwo polskiego cfaniactwa i to kto, elyta ze solycy
      • Gość: wentyl Vettel jest za głupi na Formułę ! IP: *.83.175.118.dyn.user.ono.com 29.08.10, 22:21
        Pietrow zresztą też. To co zrobił w Q3 w sobotę nikt nie zrozumie, i on
        chyba też.
        • Gość: bolding man Re: Vettel jest za głupi na Formułę ! IP: *.lublin.mm.pl 29.08.10, 22:34
          > Pietrow zresztą też. To co zrobił w Q3 w sobotę nikt nie zrozumie, i on
          > chyba też.

you mean Q1
          • Gość: wawiak Re: Vettel jest za głupi na Formułę ! IP: *.146.33.48.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.08.10, 22:43
            ktoś nazwał Ventyla teutońskim chamidłem.
            To prawda.
      • Gość: Seba86 F1. Button: Nie wiem, co Vettel chciał zrobić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 00:04
        stachu44
        W bolidzie F1 prawa nogą operuje się hamulcem... Tak do wiadomości dla
        "poinformowanych znafców" :)
      • Gość: Darek NZ F1. Button: Nie wiem, co Vettel chciał zrobić IP: *.jetstream.xtra.co.nz 30.08.10, 11:23
        Lauda uwaza ,ze Vetel zostanie w tym roku mistrzem F1.Mysle ,ze jezeli dalej
        tak bedzie jezdzil to ktoregos dnia skonczy sie to tragicznie dla niego ,albo
        jakiegos innego kierowcy.To najwiekszy idiota,ktorego starty w F1 sa
        najwieksza pomylka.Sedziowie jak do tej pory maja dobra zabawe i toleruja to
        kretynskie zachowanie.
      • Gość: === Smętne miny w Red Bullu IP: *.128.11.218.static.crowley.pl 30.08.10, 15:39
        W Red Bullu (korporacji) mają wielki zgryz. Kampanie reklamowe z roześmianą
        dziecięcą twarzą Mistrza Świata F1 Vettela są już gotowe, gadżety się już
        produkują, koszulki, czapeczki, breloczki leżą w magazynach a tu Vettel może
        się nie załapać na podium...

Co gorsza, kierowca nr 2, niejaki Webber o kanciastej twarzy i odstających
        uszach ma 50% szans na tytuł.

I co teraz zrobić? Zmienić hasło "Red Bull doda ci skrzydeł" na "Pij Red Bulla
        a będziesz tak wyglądał"?

Nie jest dobrze, naprawdę nie jest dobrze dla Red Bulla....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka