Gość: WURST IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 07.11.01, 14:40 Wlasnie wyczytalem,ze Piekarski przebywa na testach w Cottbus.Moim zdaniem stac go na lepszy klub. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fidel Re: Piekarski w Energie Cottbus IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 14:50 A moim zdaniem Energie stac na lepszego pilkarza. Odpowiedz Link Zgłoś
campo Re: Piekarski w Energie Cottbus 07.11.01, 14:55 Pisałem o tym wczoraj na forum. Piekario ma być wypożyczony do konca sezonu z opcją kupna. Czy stac go na lepszy klub? Uważam że dobrze zrobi jak przejdzie do Cottbus,pogra do czerwca,moze jakiś lepszy klub sie nim zainteresuje. Jednak na dłuższą mete nie polecałbym Energie. PS Na testach w tym klubie przebywa jeszcze drugi nasz zawodnik,Kukiełka. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WURST Re: Piekarski w Energie Cottbus IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 07.11.01, 14:57 Cottbus moze spasc do drugiej ligi.Szkoda byloby naszych pilkarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
kolakow Re: Piekarski w Energie Cottbus 07.11.01, 15:13 tak jest. Przede wszystkim liczy się gra a nie grzanie ławy. Czy to ważne, że w słabym klubie. Ja mam ciągle nadzieję, że Piekario dostanie się do kadry na MŚ. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajo95 Re: Piekarski w Energie Cottbus IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 15:28 kolakow napisał(a): > tak jest. Przede wszystkim liczy się gra a nie grzanie ławy. Czy to ważne, że w > > słabym klubie. Ja mam ciągle nadzieję, że Piekario dostanie się do kadry na MŚ. > > Pzdr piekarski powinien zostać w legii bo: 1. legia jest lepszym klubem niż energie cottbus (sportowo) 2. z legii łatwiej będzie mu trafić do kadry pod warunkiem, że piekarski będzie grał a będzie grał wtedy, gdy prezentować będzie równą formę a z tym co gra teraz to nawet na takiej prowincji jak cottbus bedzie grzał ławę. Odpowiedz Link Zgłoś
ts-kibic Re: Piekarski w Energie Cottbus 07.11.01, 18:26 Gość portalu: kajo95 napisał(a): > 1. legia jest lepszym klubem niż energie cottbus (sportowo) Jeszcze tydzień temu twierdziłeś że Legia jest lepsza od Valenci, a po tej klęsce to tydzień chowałeś głowę w piasku. Wstyd ci było. Teraz może nauczysz się pokory. Nie zapędzaj się tak bo zaraz będziesz pisać że liga polska jest lepsza od niemieckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaA Re: Piekarski w Energie Cottbus IP: 62.153.128.* 07.11.01, 15:35 na pewno bedzie sie tam fajnie czul , a Cottbus lubi obcokrajowcöw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KURWCZAK Re: Piekarski w Energie Cottbus IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 17:01 Przykro mi to mówić ale zawiodłem się na Piekarskim.W ciągu tego długiego pobytu w mojej Legii niczego specjalnego po za nazwiskiem nie pokazał... Jeżeli chcę liczyć na gre na zachodzie to musi popracować nad motoryką i kondycją.Choć do jego techniki nie mam żadnych zastrzeżeń ale jednak za tą piłką też trzeba biegać!!! pozdrowienia dla Legionistów! Kurwczak Odpowiedz Link Zgłoś