Gość: xxx IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 19:56 Zapomniałem spytać na meczu czy masz może kasetę z meczem Amica-Lech i Orlen- Lech. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radost Re: Do Radosta IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 21:16 Posiadam obie kasety:) pozdro:) przyniesc na Groclin?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Do Radosta IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 21:24 Gość portalu: xxx napisał(a): > Zapomniałem spytać na meczu czy masz może kasetę z meczem Amica-Lech i Orlen- > Lech. Tzn. mam kasete z Lech - Amica(wyjazdowego nie mam:( nagrane w C+:) pozdro raz jescze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Do Radosta IP: *.ae.poznan.pl 08.11.01, 17:44 Jezeli możesz to przynieś na Groclin kasetę z Orlen-Lech. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluto Re: Do Radosta IP: 213.77.112.* 09.11.01, 16:31 a ja mam kasete z wronek i moge przyniesc! a radost nie zapomnij o kasetach dla mnie! tj.pogon i jak znajdziesz to ta z widzewem. ale ty sie tych kaset nadzwigasz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Do Radosta IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 18:07 Gdybyś mógł mi ja pożyczyć do meczu z Kamerunem byłbym bardzo wdzięczny. Najlepiej gdybys dał ją Radostowi. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOGO P-ń Re: Do Radosta IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 10.11.01, 12:42 Wożę w samochodzie kasetę z orlenu mogę ją komuś pożyczyć nie ma sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś