Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

e-BLUE NOTE czyli raj na ziemi!!!

IP: *.wsb.poznan.pl 01.02.02, 12:54
    Tak ,tak wczoraj poszedlem tam z gilotem i spotkalismy Radosta z kumplami-mozna
    wiec oficjalnie uznac ze mialo miejsce kolejne e-spotkanie ;)
    Radost zaproponowal, ze moze by tam robic nasze spotkania-przy okazji zwerboalo
    by sie moze kilka e-lechitek.....bo jest w czym wybierac, jak na moje oko to
    jakies 99% wszystkich lasek jest na poziomie Ligi Mistrzow ;))) kto byl ten
    wieo co chodzi, szkoda tylko ze tam Lecha nie leja bo przy okazji sponsor by
    zarobil,no bo tam nie mozna isc i patrzec na to wszystko na trzezwo, chyba ze
    ktos chce ryzykowac zawal serca!!!

Radost a jak tam Twoje serce? Wytrzymalo?
    Oby bo za tydzien w czwartek "nastepny odcinek" a jak tak dalej pojdzie to sie
    z tego zrobi telenowela;))

Pozdr
    Obserwuj wątek
      • Gość: gilot Re: e-BLUE NOTE czyli raj na ziemi!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 13:12
        Tak,tak,swiete slowa grzeda!jak tam ta blondyna?
        Zdecydowanie musimy zorganizowac tam nastepne e-spotkanie!
        Swoja droga to miales niezla bombe,ale do wyczynow darasa to ci jeszcze ciut
        brakuje.
        Radost tam widzialem ostro dylal-krotko mowiac-krolowal na parkicie.
        pozdro
        P.S. za tydzien idziemy znowu!!!!!!!!!
        • Gość: grzeda Re: e-BLUE NOTE czyli raj na ziemi!!! IP: *.wsb.poznan.pl 01.02.02, 13:23
          Idziemy idziemy. Ja tam dopiero 1. raz bylem, tyle lat zmarnowalem.....
          Ale teraz to nadrobie!!!
          Ciekawe kiedy sie Radost sie wypowie - pewnie jest na ostatniej prostej...;)

Pozdr
      • Gość: banan Re: e-BLUE NOTE czyli raj na ziemi!!! IP: *.icpnet.pl 01.02.02, 14:54
        Chciałbym sie spytac gdzie jest ten klub i kiedy nastepna imprezka???????
        • Gość: Daras Re: e-BLUE NOTE czyli raj na ziemi!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 15:15
          Z tego co przeczytalem to Radost jest niezly e-tancerz, e-dylanko i uganianie
          sie ze e-blondynkami to czyzby nowa e-integracja Radosta. Wykonuje tego typu e-
          manewry jeszcze pod wplywem e-alku mega dobrze. A pamietasz wogole jak ta e-
          Blondynka miala na imie.
          • Gość: grzeda Re: e-BLUE NOTE czyli raj na ziemi!!! IP: *.wsb.poznan.pl 01.02.02, 16:45
            Ja pamietam, nawet dzis z nia gadalem ale na razie ona nie chce sie ze
            mna "ustawic" bo "sparringuje" z kims innym aktualnie, a szkoda bo z tym
            jej "sprzetem" chetnie bym powalczyl...;))))))))

A skoro Radost twierdzi ze chodzi tam co tydzien....
            Ja w kazdym razie z gilotem i moze szafirem za tydzien tam idziemy....

Pozdr
            • Gość: szafir Re: e-BLUE NOTE czyli raj na ziemi!!! IP: *.me.put.poznan.pl 01.02.02, 16:53
              Propozycja jest na pewno godna uwagi....
              • Gość: canemuto Re: e-BLUE NOTE czyli raj na ziemi!!! IP: *.icpnet.pl 02.02.02, 00:43
                blue note jest na ul. kosciuszki (CK Zamek), w piwnicy (niebieski neon).
                czwartkowa impreza jest cykliczna, wstep 10 zeta dla studentow i 15 dla
                pozostalych. towarzystwo? co kto lubi, sikorek faktycznie sporo sie kreci, ale
                jest tez duzo gangsterstwa (min. ekipa z jamy) - latwo wedkowac nie w tym
                stawie co trzeba i stracici wedke;)))...
                a wiec i grzeda tam byl? radosta widzialem, nawt mowil cos o e-imprezie ale nie
                wiedzialem o co chodzi. teraz kumam:)))...
                pozdro i na ra. do zobaczenia (???) w srode na bulgarskiej.
      • Gość: Radost Re: e-BLUE NOTE czyli raj na ziemi!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.02, 12:07
        Gość portalu: grzeda napisał(a):

> Tak ,tak wczoraj poszedlem tam z gilotem i spotkalismy Radosta z kumplami-mozna
        >
        > wiec oficjalnie uznac ze mialo miejsce kolejne e-spotkanie ;)
        > Radost zaproponowal, ze moze by tam robic nasze spotkania-przy okazji zwerboalo
        >
        > by sie moze kilka e-lechitek.....bo jest w czym wybierac, jak na moje oko to
        > jakies 99% wszystkich lasek jest na poziomie Ligi Mistrzow ;))) kto byl ten
        > wieo co chodzi, szkoda tylko ze tam Lecha nie leja bo przy okazji sponsor by
        > zarobil,no bo tam nie mozna isc i patrzec na to wszystko na trzezwo, chyba ze
        > ktos chce ryzykowac zawal serca!!!
        >
        > Radost a jak tam Twoje serce? Wytrzymalo?
        > Oby bo za tydzien w czwartek "nastepny odcinek" a jak tak dalej pojdzie to sie
        > z tego zrobi telenowela;))
        >
        > Pozdr

A co mialo byc nie tak z moim sercem:))) Tam w Blue jest wszystko czego
        potrzebuje do funkcjonowania:) (no nie ma tylko meczy Lecha)
        Raj na ziemi- to haslo bardzo mi sie podoba:) szkoda ze dostepne tylko w
        czwartki ale jest na co czekac:) E-muzyka,e-lechici , e-LEchitki:)))) , e-
        napitki i tak dalej!!!
        • Gość: Daras Re: e-BLUE NOTE czyli raj na ziemi!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 18:19
          Jezeli tam naprprawde sa takie super e-Lechitki tak jak to opisujecie to czuje
          ze sie wybiore w czwartek na e-rozeznako. Mam nadzieje ze byliscie jeszcze
          trzezwi jak je poznaliscie bo po pijaku to kazda ksiezniczka
        • Gość: grzeda Re: e-BLUE NOTE czyli raj na ziemi!!! IP: *.wsb.poznan.pl 03.02.02, 16:44
          Tak tylko pytalem, bo sie dosc dlugo nie wypowiadales,a co do serca to ja jak
          to pierwszy raz zobaczylem co tam sie w srodku dzieje, to dostalem lekkich
          palpitacji, wiec tak tylko pytam....;)))))))))))))))))

Pozdr
          • Gość: Radost Re: e-BLUE NOTE czyli raj na ziemi!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.02, 17:08
            Gość portalu: grzeda napisał(a):

> Tak tylko pytalem, bo sie dosc dlugo nie wypowiadales,a co do serca to ja jak
            > to pierwszy raz zobaczylem co tam sie w srodku dzieje, to dostalem lekkich
            > palpitacji, wiec tak tylko pytam....;)))))))))))))))))
            >
            > Pozdr

O dzieje sie dzieje:)) a czwartek coraz
            blizej:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            • Gość: grzeda Re: e-BLUE NOTE czyli raj na ziemi!!! IP: *.wsb.poznan.pl 03.02.02, 18:38
              Swiete slowa Radost, a teraz to ja juz bede przygotowany na "takie" sceny...

Oj bedzie sie znow dzialo........ ;))))))))))))))

Pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka