Gość: cjk Re: Dla fanow Radosta IP: 80.72.34.* 01.03.02, 22:57 jego zdjecie web.blackterrier.by.net/~nadezhda/Bilder/Radost.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Dla fanow Radosta IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 11:44 Gość portalu: cjk napisał(a): > jego zdjecie > > <a href="http://web.blackterrier.by.net/~nadezhda/Bilder/Radost.jpg">web.blackt > errier.by.net/~nadezhda/Bilder/Radost.jpg</a> dobre:)) fanow mam coraz wiecej hehhe:) terrier:) uwazaj bo cie kłapne cjk heh Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Dla fanow Radosta 02.03.02, 11:58 Jesteś przystojniejszy, niż myślałam, Radost! ;-) Pozdr Misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEXUS Re: Dla fanow Radosta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.02, 21:39 Gość portalu: Radost napisał(a): > Gość portalu: cjk napisał(a): > > > jego zdjecie > > > > <a href="web.blackterrier.by.net/~nadezhda/Bilder/Radost.jpg" > 2web.blackt > > errier.by.net/~nadezhda/Bilder/Radost.jpg</a> > > dobre:)) > fanow mam coraz wiecej hehhe:) terrier:) uwazaj bo cie kłapne cjk heh radost pies dał głos, teraz aport! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffmarkus Re: Dla fanow Radosta IP: *.icpnet.pl 02.03.02, 21:58 Tylko coś ten...no...ogonek coś nie chce stać. Musi być podtrzymywany przez rękę jakieś pani:))) PZDR dla naszego murzynka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Dla fanow Radosta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 22:17 właśnie tak go sobie wyobrażałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAdost vinc TY PALANCIE! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 11:56 Gość portalu: vinc napisał(a): > właśnie tak go sobie wyobrażałem Ty nie masz wyobrazni TY frajer z Łodzi jestes ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juraw Re: vinc TY PALANCIE! IP: *.de.deuba.com 04.03.02, 10:21 Gość portalu: RAdost napisał(a): > Gość portalu: vinc napisał(a): > > > właśnie tak go sobie wyobrażałem > > Ty nie masz wyobrazni TY frajer z Łodzi jestes ! Radost, to teraz z Łodzią wojujesz? Zdecyduj się, stary... Odpowiedz Link Zgłoś