Gość: ja IP: *.dyn.optonline.net 16.03.03, 20:11 nawet na rezerwie go nie bylo i dlatego Birmingham przegral :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m04 Re: Swierczewski znowu nie gral IP: *.lublin.mm.pl 16.03.03, 20:38 Niech wreszcie przestana transmitowac mecze tej zalosnej druzyny w C+! Mam nadzieje, ze Janas nie upadnie na glowe i nie powola Swierczewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Swierczewski znowu nie gral IP: *.dyn.optonline.net 16.03.03, 21:05 no juz nie powolal bo powolania dla zagranicznych juz poszly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m04 Re: Swierczewski znowu nie gral IP: *.lublin.mm.pl 16.03.03, 23:48 Gość portalu: ja napisał(a): > no juz nie powolal > bo powolania dla zagranicznych juz poszly w wiadomosciach mówili, ze Janas ciagle rozwaza "awaryjne" powolanie Swira Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gizmoo Re: Swierczewski znowu nie gral IP: 212.33.85.* 16.03.03, 21:42 Ciekawo na co znowu zwali wine nasza gwiazdeczka, moze znowu plecki bolaly, ehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
devote Re: Swierczewski znowu nie gral 16.03.03, 21:46 a mial ich uczyc jak sie gra :) no ale skoro nie gra to nie mial okazji ich nauczyc/pokazac jak sie gra w europie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Swierczewski znowu nie gral IP: *.dyn.optonline.net 16.03.03, 21:57 ciekaw jestem po cholere go porzyczyli skoro wcale nie gra. marnowanie kasy przez klub.widac ze nie tylko w polsce podejmowane sa glupie decyzje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Swierczewski znowu nie gral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.03, 22:56 najsmieszniejsze jest to ze on naprawde jest wiele lepszy od tego cale Savage'a czy Devlina. Przeciez to wyajtkowi drewnaicy, Swierszczu naprawde powinien tam miec oczywiste miejsce w skladzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m04 Re: Swierczewski znowu nie gral IP: *.lublin.mm.pl 16.03.03, 23:49 Gość portalu: kubasa napisał(a): > najsmieszniejsze jest to ze on naprawde jest wiele lepszy od tego cale Savage'a > > czy Devlina. Przeciez to wyajtkowi drewnaicy, Swierszczu naprawde powinien tam > miec oczywiste miejsce w skladzie. Jeszcze troche posiedzi na lawce i bedzie slabszy od Areobąka Odpowiedz Link Zgłoś