Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Chałbiński , Moskała czy.....

03.11.06, 16:18
    ...właśnie ? Sprzedałem Eltona i potrzebuje konkretnego napastika na ostatnie
    trzy kolejki . Chałbińskigo uważam za lepszego piłkarza natomiast za Moskałą
    przemawiaja łatwiejsze mecze Cracovii . A może ktoś jeszcze ...czasu coraz mniej
    Obserwuj wątek
      • carpik1 Re: Chałbiński , Moskała czy..... 03.11.06, 18:46
        moze matusiak? ostatnio 2 bramki strzelil ale tearz z koraona gra...wiec bedzie ciezko...reiss? masz kase?? ale lech gra z legia tez bedzie ciezko o punkty chociaz legia nie ma zbyt dobrej obrony...tez mam dylemat...pozdrawiam...
      • przemek.22 Re: Chałbiński , Moskała czy..... 03.11.06, 22:13
        A może Jańczyk? ;) Wypadł Elton, nie ma Włodarczyka, Gottwalda, więc Jańczyk
        jest chyba ostatnim napastnikiem w Legii :). Legia się rozkręca i mecze też ma
        chyba nie za trudne na koniec ;)
        Zastrzegam, że nie wiem jak tam dzisiaj wypadł Jańczyk, bo nie sprawdzałem
        jeszcze wyniku nawet ;P
        • kordzio1 Re: Chałbiński , Moskała czy..... 04.11.06, 12:59
          No i radovic ladnie zagral, no coz w tej edzie jakos mam farta ze jak kogos
          sprzedaje to cos zapunktuje, albo jak magdon jak go wystawie to wisla natraci
          bramek a on kartke dostanie, a jak go nie dam do skladu to zawsze strzeli:) fart:)
          ---
          Obelgi- to argumenty tych, co nie maja argumentów

[url=www.pogononline.pl/index.php/home]PogonOnline[/url]
      • kordzio1 Re: Chałbiński , Moskała czy..... 04.11.06, 13:10
        A tak na marginesie to juz pewnie za pozno ale bym polecal moskale, gdyz pogon
        nie jest rewelacja, a do tego jest teraz zdziesiatkowana, maja lacznie 12
        zawodnikow z czego 2 to bramkarze i zostaja tylko pilkarze z rezerw... chyba ze
        z jakiegos powodu mialby nie zagrac
        ---
        Obelgi- to argumenty tych, co nie maja argumentów

[url=www.pogononline.pl/index.php/home]PogonOnline[/url]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka