Gość: purify IP: 195.150.94.* 11.11.06, 09:54 no chyba jednak nie on. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Prezes związku siatkówki: Niemczyk zawiódł zauf... IP: *.warszawa.supermedia.pl 11.11.06, 09:56 No coż, dziewczeta ladnie wygladają , ale brakuje im sily przebicia i motywacji .brakuje jednak niemczyka, komentarze jego zas są ok. widzi bledy i to dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aktywistka Proszę jak szybko PZPS uczy się od Kartofli IP: *.aster.pl 11.11.06, 12:13 Panie Niemczyk jak Pan tak mógł ? Jak można było o całe dwa dni za długo być z drużyną w USA ? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: aktywistka 11.11.06, 15:27 Gość portalu: aktywistka napisał(a): >Prosze jak szybko uczy sie od Kartofli > Panie Niemczyk jak Pan tak mógł ? Jak można było o całe dwa dni za długo być z > drużyną w USA ? Kiszki przewracaja sie gdy czyta sie wypowiedzi takich kartofli jak ty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruben Re: aktywistka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 16:07 Ruben Acosta niech pierwszy spada na drzewo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Niemczyka Przedpelski! zdobadz pan 2 razy mistrza Europy IP: *.gdynia.mm.pl 11.11.06, 18:38 jako trener a potem mozesz sobie tak bredzic! MY KIBICE CHCEMY POWROTU NIEMCZYKA! Niech Niemczyk zrobi porzadek w reprezentacji: wywali takie Glinki, ktorym nie chce sie trenowac, wywali Belcik i inne rozlazle baby i wprowadzi wiecej takich walczakow jak Podolec! P.S. panie Przedpelski, pan chyba bierze lekcje od Listkiewicza z PZPN??? Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 P. Przedpełski pyta przeciwników jaki ma być trene 11.11.06, 22:34 r polskiej drużyny? Wiadomo, jak mu doradzą. Podobnie jak p. Kuttin A. Małyszowi w roku olimpiady. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Typowe podejscie... 11.11.06, 13:26 Jesli druzyna przegrywa to jest to wina TRENERA, a jesli wygrywa to jest to wielka zasluga 'utalentowanych' zawodnikow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmmm Re: Typowe podejscie... 11.11.06, 13:59 No tak , pan prezes ogłosi konkurs i postawi nowego trenera, tak jak u mężczyzn. Pytanie, czy ten trener czegoś dokona z tą ekipą. W sukcesy Lozano też nie wierzę. Niczego bardziej nie pragnę, niż powrotu chociaż namiastki czasów Wagnera. Obym się mylił, ale w tym składzie nie jest to możliwe. Podejrzewam, że po męskich mistrzostwach też będziemy mieli potężnego kaca i to nie przez porażki, ale przez styl ich poniesienia. Wagner też przegrywał, ale zawsze po walce i nikt na nim, ani na zawodnikach psów nie wieszał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Typowe podejscie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 18:18 co tu pomoże nowy trener - Glinka i Mróz nie chcą grać w kadrze - mają do tego prawo, Świeniewicz zakończyła karirę, a te co pozostały są po prostu cienkie w większości Odpowiedz Link Zgłoś
rafsum Prezes związku siatkówki: Niemczyk zawiódł zauf.. 11.11.06, 10:02 A jakie moralne prawo do oceny ma Prezes zwiazku.Jak mnie pamiec nie myli do ME w Turcji raczej potega w siatkowce kobiecej nie bylismy.Sytuacja jest troche podobna do tej w koszykowce kobiecej-bez Dydek jestesmy znacznie slabszym zespolem ,podobnie jak bez Glinki w siatkowce.A Niemczyk zrobil kiedys dobra robote.Ale jak zwykle dzialacze maja pretensje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Prezes związku siatkówki: Niemczyk zawiódł za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 10:10 Każdy ma chwile słabości,ale niech prezes uderzy się w swoją pierś czy próbował pomóc Niemczykowi rozwiązać konflikt z babami?A z drugiej strony niech odpowiedzialność poniesie też "kurator"Wspaniały.Przecież był pewien,że z Kłosem dadzą sobie radę bez Niemczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henrykblajet Re: Prezes związku siatkówki: Niemczyk zawiódł za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 10:41 Murzyn zrobił swoje,teraz może odejść.Prezes to wielki ślizgacz jak sukcesy to on i inni mu podobni klate nadstawiają.Niemczykowi dzienkuję za wspaniałe lata,pełnych wzruszeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donkiszot Panie Przedpełski wstydu nie masz !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 10:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: Panie Przedpełski wstydu nie masz !!!!!!!! IP: *.e-wro.net.pl 11.11.06, 10:16 a obecny trener to już jest wybielony?? najlepiej zwalić na Niemczyka wy zakichane niedorajdy,prawda? odczepcie się od człowieka ,który w kilka lat zdziałał w siatkówce więcej niż wy przez całe swoje życie. Odpowiedz Link Zgłoś
celikw Re: Panie Przedpełski wstydu nie masz !!!!!!!! 11.11.06, 10:23 Cóż za rozumowanie?...zawinił jak zwykle każdy tylko nie związek. "...Jeśli zechcesz- mój Panie,/ Przed..../ komuś kropnąć kazanie, zacznij ... od własnej osoby...." ------ Pomnik dla Niemczyka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Panie Przedpełski wstydu nie masz !!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 10:32 Gość portalu: fatality napisał(a): > a obecny trener to już jest wybielony?? nie ma powodu czepiać się obecnego trenera, zastąpił Niemczyka w trudnym momencie, zrobił co mógł i co umiał, i może nawet wszystko co było możliwe do zrobienia z osłabioną i nieprzygotowaną do sezonu drużyną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpion Re: Panie Przedpełski wstydu nie masz !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 18:17 i znowu jak w polskim piekelku. A czemu to wladze nie pomyslaly wczesniej co sie stanie jak zabraknie Niemczyka na lawce trenerskiej. Nie bylo jak dotad zadnego trenera, ktory zdobylby dwa mistrza Europy w jakiejkolwiek dyscyplinie i zrzucanie winy na Niemczyka jest brakiem taktu i logiki. Przeciez jest tam Wspanialy tylko z nazwiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio_pysio przetopić złotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 08:49 juz chyba czas przetopić te nasze4 złotka i zbudowac kadre od poczatku. we łbach im sie poprzewracało - myslaly ze sa na dachu swiata siatkarskiego. i zamiastr za gre teraz wziely sie za kariere komercyjna a swa gra przynasza tylko wstyd. niech robia kalendarze, kreca reklamy, filmy inne bzdury ale poza kadra - bo widac kasa i ich 5 minut przeslonila tak na prawde to o co o prestiz dla Polski iu dla kibicow. a jak tego nie rozumieja to wywalic je gdzies na rok czy dwa to azerbejdzanu - to moze zrozumieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jck Re: przetopić złotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 08:50 RACJA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Nie gadaj bzdur prezesie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 10:16 Bez Niemczyka nie byłoby w ogóle żadnych sukcesów i nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Nie gadaj bzdur prezesie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 10:35 A jakież to były sukcesy. ME - fuks , gdyby rosjanka mając meczbola [ w półfinale ME ] nie pomyliła się o 1 cm lub sędzia wskazałby boisko nie byłoby wogóle medalu. Podczas kwalifikacji olimpijskich fuksa nie było , nie było też olimpiady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poe Re: Nie gadaj bzdur prezesie! IP: 61.183.248.* 11.11.06, 10:53 Kto tu gada bzdury... w siatkowce czasami o wszystkim decyduja centymetry... Poza tym to bylo dwa tytuly mistrzyn Europy z rzedu, a to juz, panie MADRALO-OD- CENTYMETRA, to juz jest naprawde wspaniale osiagniecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Re: Nie gadaj bzdur prezesie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 10:56 Kolego, półfinał mistrzostw Europy też jest wielkim sukcesem. Chciałem Ci przypomnieć, że teraz w półfinale MŚ będą Włochy, Rosja i Serbia, poza tym wyżej od nas będą sklasyfikowane Turcja, Holandia, Niemcy. Wciąż uważasz, że "tylko" półfinał nie byłby sukcesem? Oczywiście można mówić, że nie ma Glinki - najlepszej atakującej i Mróz - najlepszej środkowej. No ale to co grają Bełcik, Mirek, Rosner i Skowrońska to jest żenada. I za formę tych zawodniczek nie można winić trenera, który trzy miesiące temu skończył pracę z kadrą. Ja nie winiłbym też Kłosa, bo to w głowach tych pań jest coś nie tak. Nie przez przypadek najlepsze w naszym zespoly są (były) Podolec i Bamber. Czyżby one miały coś do udowodnienia? Może pozostałe mając załatwione zagraniczne kontrakty, straciły ochotę do gry? Tak nie powinny się zachowwać profesjonalne siatkarki. A każdy mecz oddala nas od Olimpiady - wygrane z Tajwanem, Japonią i Turcją - co było w naszym zasięgu - i byłoby miejsce w najgorszym razie 5-8. A potem będzie płacz, że nie możemy grać w turnieju interkontynentalnym, no ale one same na to pracują... I NIE JEST TO WINA NIEMCZYKA. Znając tego pana, nawet jeśli jest poważnie chory, to pojechałby na mistrzostwa i POPROWADZIŁ ZESPÓŁ do lepszego wyniku (zadaniem trenera nie jest tylko przygotowanie zespołu, ale i jego prowadzenie). W moim odczuciu PZPS mu to uniemożliwił. I jeśli kogoś winić za powstałą sytuację, to właśnie ich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Re: Nie gadaj bzdur prezesie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 11:03 I jeszcze jedno - w 2005 roku uratował nas cm w meczu z Rosją. Nie wiem czy pamiętasz, żę w 2003 wyszliśmy z grupy tylko dlatego, że Bułgaria NIEOCZEKIWANIE wygrała z Włochami. Ale nawet gdyby te dwie sytuacje nie miały miejsca, to ja i tak byółem dumny z ich gry. A teraz nie jestem, bo czuję się olewany. Może one nie mają świadomości, że prawdziwy kibic wstaje o 5.00 albo o 3.00, żeby pooglądać, jak radzą sobie reprezentatki kraju w najważniejszej imprezie 4-lecia? Może to nie jest dla nich ważne, że ja wstydzę się za nie, że grając z orłem na piersi, one mają spuszczone głowy i brakuje im woli walki? Tak nie może postępować reprezentant Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszko Prezes związku siatkówki: Niemczyk zawiódł zauf.. IP: *.zamosc.mm.pl 11.11.06, 10:17 śmieszne, dziwczyny przegrywają wszystko co mogą w fatalnym stylu, a winę zrzuca się na nieobecnego trenera...kurde, dlaczego nikt nie czepi sie dziewczyn że graja żenującą siatkówkę, i gowno mnie obchodzi, że są "osłabione" brakiem koleżanek, ich jedynym problemem jest psychika! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Przedpełski jak Kaczyńscy....winna III RP .... 11.11.06, 10:30 i Niemczyk!... łajdackie wynurzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Prezes związku siatkówki: Niemczyk zawiódł zauf.. IP: *.satfilm.net.pl 11.11.06, 10:30 Prezesie jestes dennym czlowiekiem.Niemczyk to profesjonalista a ty podwazyles jego zaufanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dren Przedpełski - akurat tobie o zaufaniu nie wypada IP: *.toya.net.pl 11.11.06, 10:31 raczej mówić. związek pod twoimi rządami był niby zawsze ok wobec Niemczyka i dziewczyn? tak??! Czy ty sobie, zakłamany arogancie, wyobrażasz, że ludzie nie mają zupełnie pamięci?? a co do meritum - akurat ufam bardziej Niemczykowi, niż tobie. Znacznie bardziej. s p a d a j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic Przedpełski bredzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 10:36 Jest właśnie odwrotnie.Niemczyk chciał ostro wziąć za cugle i przejechał się po gwiazdach ale właśnie PZPS go zwolnił.Zaczęli cackać sie z gwiazdeczkami i na skutki nie trzeba było czekać.Tylko chory człowiek może obwiniać trenera,który nie prowadzi zespołu.!!!tO pRZEDPEłSKI I SITWA Z pzps JEST WINNA,żE PONIEśLIśMY TAKą KLęSKę.PZPS do zwolnienia.!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio99 Re: Przedpełski bredzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 12:26 Panie Przedp....spieprzaj dziadu Odpowiedz Link Zgłoś
pamflecista Prezes związku siatkówki: Niemczyk zawiódł zauf.. 11.11.06, 10:37 Te nasze zlotka wypalily sie doszczetnie. A dlaczego? Bardzo proste: uderzyla im taka sodowka, taki syfon, ze plakac sie chcialo slyszac ich durne wypowiedzi.Tak wiec to ONE i tylko ONE sa winne SWOJEJ beznadziejnej gry. A obarczanie p.Niemczyka wina za ICH kleski jest dowodem na to, ze trzeba prztrzepac ten pozal sie Boze zwiazek, ot co! Pamietam swietnie Huberta Wagnera. Ten wprowadzil zelazna dyscypline (!!!!), trening typu pot, krew i zly, ale pod scisla kontrola lekarzy i byly wyniki takie, o ktorych moga tylko marzyc nastepne pokolenia.A tu co? Gdzie dyscyplina? Babskie fochy? Jak p.Niemczyk wzial sie za to rozbabrane towrzystwo, to i wyniki przyszly.Twardy byl, bo i wlasna corke usunal bez zadnych ale. No to dla rozkapryszonych dziewuch niedobry byl. No i macie efekt! Wynik swiadczy o kompromitacji dziewuch i zarzadu, ktory byl na tyle glupi, ze zamiast poprzec bezwzglednie trenera, poparl dziewuchy... Zalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Prezes związku siatkówki: Niemczyk zawiódł za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 10:39 A co zrobił ten Przedpełski??? Wara od trenera, który poprowadził nasze dziewczyny do największych sukcesów. Zazdrość, czy coś gorszego? Wstyd. ZMIENIĆ PREZESA I TO NATYCHMIAST!!! Odpowiedz Link Zgłoś
flaku20 Re: Prezes związku siatkówki: Niemczyk zawiódł za 11.11.06, 11:28 JA NIE WIEM KTO JUEST TUTAJ WINIEN, ALE ... 1. BDYBY NIEMCZYK PO PIJAKU NIE OSWALAł TAKICH JAZD JAK TO CZYNIł TO GLINKA BY GRAłA I NOżE BY BYłO LEPIEJ BO JEDYNE CZEGO NAM NA TYCH MISTRZOSTWACH BRAKUJE TO SKOńCZONEGO ATAKU 2. GDYBY NIEMCZYK POZWALAł SOBIE NA ROZMOWY Z ZAWODNICZKAMI TO BY NIE USUWAL Z KADRY, TROCHE POCHOPNIE MOIM ZDANIEM, śLIWY, LEśNIEWIECZ, NIEMCZYK-WOLSIEJ. JAK TE PANIE BY GRAłY MOżE BYłO BY LEPIEJ, ALE TEGO TAKżE NIKT NIE MOżE ZAGWARANTOWAć 3. GDYBY PZPS ZDECYDOWAł SIę NA WCZEśNIEJSZE WYMIENIENIE TRENERA, BO NIEMCZYK TO JUż OD DłUZSZEGO CZASU "SZALAł" TO BY BYłO LEPIEJ, GDYż NOWY TRENER BY MIAł WIęCEJ CZASU NA "ZOBACZENIE" ZESPOłU 4. GDYBY PZPS NIE ZATRUDNIł IRKA KłOSA, CO BY NIE MóWIć śWIETNEGO SIATKARZA, ALE NIE TRENERE (PRZYNAJMNIEJ NARAZIE) TYLKO KOGOś Z GóRNEJ PółKI śWIATOWEJ śIATKóWKI TO NASZE ZłOTKA BY LEPIEJ GRAłY 5. JAK BY NASZE SIATKARECZKI-GWIAZDECZKI SIę LEPIEJ PRZYKłADAłY GO TEGO CO UMIEJą ROBIEć, A W TO NIE WąTPIE JESLI ZDOBYłY 2 RAZY Z RZęDU CHEMPIONAT EUROPY, TO BY TE WSZYSTKIE KOREANKI, JAPONKI, TAJWANKI ROZBIłY W PYł, O SERBII, OSłABIONYCH WłOCHACH NIE WSPOMINAJąć reasumująć SYTUACJE W POLSKIEJ SIATKóWCE żEńSKIEJ TRZEBA ROZPATRYWAć NA WIELE ASPEKTóW. NIE MOZNA WINIć TYLKO NIEMCZYKA, KTóRY POPEłNIł KILKA BłęDóW, ALE KTO NIE POPEłNIA, ALE TAKżE TRZEBA OBWINIAć ZWIąZEK, TRANERA KłOSA JAK I SAME ZAWODNICZKI, KTóRE Są NAJWAżNIESZE W TEJ NASZEJ UKłADANCE BO ANI TRENER, ANI ZWIąZEK NIE WEJDż NA PARKIET I NEI WYGRAJą TYLE MAM W TEJ KWESTII POLSCE JEST POTRZEBNY BARDZO DOBRY I BARDZO SUROWY TRENER ZAGRANICZY PO TO, ABY TE WSZYSTKIE LALECZKI WYREGóLOWAł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Nie wrzeszcz tak! IP: *.crowley.pl 11.11.06, 14:23 Tobie moze jest potrzebny bardzo dobry okulista, zebys wlasna wypowiedz mogl dostrzec nawet napisana malymi literami, ale wyobraz sobie ze my laryngologa nie potrzebujemy (wielkie litery w internecie oznaczaja krzyk jakbys nie wiedzial) Odpowiedz Link Zgłoś
celikw Re: Nie wrzeszcz tak! 11.11.06, 15:37 ...Fajnie to napisałeś- szkoda ze dziś ....laryngolog nie przjmuje, hi,hi, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Battle Dust Re: Prezes związku siatkówki: Niemczyk zawiódł za IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.06, 14:35 Zgadzam się z poprzednikiem, że wina leży po wszystkich trzech stronach. Mnie tylko dziwi jedna sprawa. Skoro Niemczyk pracował z kadra od kilku lat, to czemu wcześniej nie wywalił Glinki. Wg mnie wyrzucając ja między turniejami GP wybrał najgorsze rozwiazanie. Powinien albo wyrzucić ją wczesniej, albo już przemęczyc się z nia do MŚ. A tak pozbawił drużyne podsawowego gracza i załamał dziewczyny psychicznie. Strasznie mnie tez denrwują, jego komentarze w mediach. To jest chyba jedyna sprawa, w której zgadzam się z Przedpełskim, bo mijając już wszystkie prawa moralne itp. to nie komentując tego po prostu pokazłaby klase Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trejo Prezes związku siatkówki: Niemczyk zawiódł zauf.. IP: *.rzeszow.mm.pl 11.11.06, 10:42 Przedpelski w sumie ma racje.Dziewczyny mialy wszystko co trzeba zeby sie spokojnie przygotowac do mistrzostw.Sprawy finansowe uregulowane,przypominam,ze zdobywajac tytul ME w Turcji zespol pojechal bez sponsora,ponadto Niemczyk mial pelen komfort,nikt nie kwestionowal jego autorytetu ani nie podkladal swin,jak to np.czynil to swiatek trenerski w przypadku Lozano.Nie dziwi wiec rozzalenie prezesa,ktory zaufal Niemczykowi a otrzymal w zamian kompromitujace wystepy naszych siatkarek w przeciagu calego sezonu.Fartowny wystep w eliminacjach GP,to przyslowiowe ziarno,ktore przytrafilo sie slepej kurze.Wiem,ze druzyne po Niemczyku objal Klos,ale on w tym wszystkim najmniej winny.Realizowal jedynie plan nakreslony przez swego poprzednika,nie majac realnego wplywu na przygotowanie druzyny do sezonu,rozklad gier treningowych,udzialu w turniejach szlifujacych forme,czy tez zgrupowania kadry,szczegolnie to w Szczyrku.Za to wszystko odpowiedzialny byl Niemczyk i on tez w glownej mierze odpowiada za japonska katastrofe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: InnyArek Re: Taaa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 11:14 Paru durniów z PZPS powinno się stuknąć mocno w łepetyny. Gdyby dano Niemczykowi poprowadzić zespół na MŚ - to teraz można by go za ten turniej w pełni rozliczyć. A tak nikt teraz nie jest do końca winny. Plany przygotowania drużyny do MŚ, to jednak związek wcześniej akceptował, prawda? Ale widocznie preziowi to umknęło... Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
chris30 Re: Prezes związku siatkówki: Niemczyk zawiódł za 11.11.06, 11:22 NIe rozumiem, jak ktokolwiek zdrowy może bronić Przedpełskiego, który odwołał Niemczyka w przekonaniu, że Wspaniały i Kłos sobie poradzą i tak dobił druzynę. Niemczyka można było odwołać po pierwszych sygnałach z Grand Prix, albo zaczekać na po mistrzostwach. Pan Przedpełski jest winien blamażu i jak każdy złodziej woła teraz "łapać złodzieja!". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Prezes związku siatkówki: Niemczyk zawiódł za IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 11:54 a co by było gdyby Niemczyk zamknął się znowuż w hotelu i nie pokazywał na meczach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryndza Re: Prezes związku siatkówki: Niemczyk zawiódł za IP: 80.48.255.* 11.11.06, 11:23 POWALIŁO CIE BARANIE ??? Odpowiedz Link Zgłoś
tadekkra Re: Prezes związku siatkówki: Niemczyk zawiódł za 11.11.06, 15:12 W pełni sią z Tobą zgadzam. Może dziwić tylko to, jak wielu dyskutantów pragnie na siłę usprawiedliwić nieodpowiedzialne postępowanie Pana N., a już zupełnym nieporozumieniem jest odwoływanie się do przykładu trenera Wagnera. Jest to profanacja Jego pamięci. Mam swoje lata i w okresie kiedy za reprezentację odpowiadał trener Wagner byłem czynnym entuzjastą siatkówki męskiej.Takie postępowanie jak Pana N. było nie do pomyślenia. Jak czytam to co tutaj piszą, to jest mi po prostu wstyd i szkoda Dziewczyn, bo to naprawdę ktoś, komu zawierzyły, zmarnował ich talent i pozbawił radości z uprawianej dyscypliny. (Szkoda mi Kasi Skowrońskiej,a tym razem to nie żart. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmmm Re: Prezes związku siatkówki: Niemczyk zawiódł za 11.11.06, 15:37 tadekkra napisał: > W pełni sią z Tobą zgadzam. Może dziwić tylko to, jak wielu dyskutantów pragnie > > na siłę usprawiedliwić nieodpowiedzialne postępowanie Pana N., a już zupełnym > nieporozumieniem jest odwoływanie się do przykładu trenera Wagnera. Jest to > profanacja Jego pamięci. Mam swoje lata i w okresie kiedy za reprezentację > odpowiadał trener Wagner byłem czynnym entuzjastą siatkówki męskiej.Takie > postępowanie jak Pana N. było nie do pomyślenia. Jak czytam to co tutaj piszą, > to jest mi po prostu wstyd i szkoda Dziewczyn, bo to naprawdę ktoś, komu > zawierzyły, zmarnował ich talent i pozbawił radości z uprawianej dyscypliny. > (Szkoda mi Kasi Skowrońskiej,a tym razem to nie żart. Kto tu profanuje pamięć Wagnera? Entuzjastą to Ty może i byłeś, ale wiedzy na jego temat Ci brakuje. Wagner przed Montrealem wywalił dwóch podstawowych zawodników Gościnika i Czaję za sprawy dość drobne w porównaniu z historią Glinki. Gdybyś słyszał jego słownik na meczach, to pewnie uznałbyś go za bandytę. Sport wyczynowy nie jest towarzystwem wzajemnej adoracji. Przecież gra w kadrze nie jest obowiązkowa. Albo damy akceptują warunki albo niech wracają do mężów. Pisanie zaś bzdur o zmarnowaniu talentów wskazuje na całkowitą nieznajomość dyscypliny. Bez niego te panienki byłyby dziś prawdopodobnie zwykłymi ligowymi wyrobniczkami, a nie "złotkami" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eter Re: Prezes związku siatkówki: Niemczyk zawiódł za IP: *.net.autocom.pl 11.11.06, 16:31 wielcy trenerzy - Cięzkie charaktery - i tak jest zawsze - Niemczyk może pić, kląć zamykać sie, ale sukcesy miał,Jak polska kobieca siatkówka nigdy.pewnie zlotkom zaczela sopdowa do glowy a on juz nie mial argumentow.Grałem wyczynowo i nigdy trener który nas głaskał nie miał wyników, nigdy.Patrzcie - Ferguson, Smuda, Pat Riley,Phil Jackson,Urlep, Niemczyk - ciężkie charaktery, nieznośni, nie znoszący sprzeciwu, autokraci. MISTRZOWIE..... Coś do dodania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicka Re: Prezes związku siatkówki: Niemczyk zawiódł za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 23:44 Gość portalu: eter napisał(a): > wielcy trenerzy - Cięzkie charaktery - i tak jest zawsze - Niemczyk może pić, > kląć zamykać sie, > Niemczyk - ciężkie charaktery, nieznośni, nie > znoszący sprzeciwu, autokraci. MISTRZOWIE..... > Coś do dodania? uchowaj Panie Boże sport kobiecy od takich trenerów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ontos2 Kolejny prezes z teczki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 10:44 Za co pan panie prezio odpowiada? Ciekaw jestem jaki pan masz zakres obowiązków.I coś pan takiego uczynił dla polskiej piłki siatkowej. Bład polegał na odwołaniu Niemczyka przed samymi mistrzostwami.Albo nalezało to zrobic wczesniej albo wcale.Nastepny pogrobowiec Biesiady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henrykblajet Re: Kolejny prezes z teczki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 10:58 Prezio maobowiązki brać odpowiednią kasę i wykonać kilka telefonów,niech pisuary zwołają odpowiednją komisję śledczą zaco PREZIO bierze kasę.Niemczyk poświęciłzdrowie i kawał zycia a taki cep będzie go rozliczał siedząc w fotelu ibredzić farmazony bo za brak sukcesu niebędzie kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starski Prezes związku siatkówki: Niemczyk zawiódł zauf.. IP: *.cable.ubr04.croy.blueyonder.co.uk 11.11.06, 10:47 Biurokraci jak zwykle umywaja rece. To nie ja to kolega...A sformulowanie "zawiodl zaufanie kierownictwa zwiazku"- jak facet tak gada to ja juz wiem kto to jest.Mierzi mnie to cale towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wan Re: Prezes związku siatkówki: Niemczyk zawiódł za IP: 213.17.145.* 11.11.06, 11:31 Panu Prezesowi Przedpelskiemu... dziekujemy. Powinin czuć sie zwolnionym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly kibic Re: Prezes związku siatkówki: Niemczyk zawiódł za IP: *.icpnet.pl 11.11.06, 10:54 Taaaak, wszyscy zawinili. Zobaczcie, jaks ie nasze gwiazdki pozal sie boze, tlumacza: "nie mielismy wsparcia, nie było Niemczyka, to wszystko przez Niemczyka, jestesmy chore, mamy kontuzje, mamy oslabiony sklad, wszyscy nas krytykuja,media na nas naskakuja, kibice si eod nas odwrocili - i dlatego to wszystko". Smiech na sali prosze panstwa, a to, ze zamiast rzetelnie trenowac na treningach gwiazdowaly w pismach dla kobiet, na rozkladowkach i kalendarzach, to juz zapomnialy. Dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixi A Pan PREZES jest tylko od brania pensji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 11:14 Kto odwołał Niemczyka, kto zatwiedził Kłosa, kto nie ukarał Barańskiej i Glinki jak należy, kto nie reagował na sygnały o tym, że coś złego działo się w kadrze ... okręt zatonął - Prezesokapitan musi odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Prezes związku siatkówki: Niemczyk zawiódł zauf.. IP: *.media4.pl 11.11.06, 11:22 Mnie najbardziej rozbawił Kłos, który na pytanie dziennikarza Polsatu odpowiedział, że nadal chętnie prowadziłby reprezentację. Zero krytycznego spojrzenia na siebie. Natomiast najbardziej obrzydliwą postacią jest niejaki Waldemar Wspaniały, który jest odpowiedzialny za sprawy szkoleniowe. Za pieniadze podatnika pławi się miesiąc w Japonii, a kto wie, może zostanie jeszcze na mistrzostwach mężczyzn. Żyć - nie umierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Prezes związku siatkówki: Niemczyk zawiódł za IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.11.06, 11:36 nie ma co bronic tego prymitywnego gbura - nie ma podejsciea do kobiet to niech banany prostuje. dajcie nowego trenera i po zabawie, bo Klos tez nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: Prezes związku siatkówki: Niemczyk zawiódł za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 12:15 Sam banany prostuj jak ci się nie podoba. Podejście do kobiet - a co to wogóle jest ?!! To jest sport profesjonalny i nie ma zmułuj się - żadne fochy i widzimisie nie wchodzą w gre a jak się nie podoba to wypad z kadry i już. Niektórym paniusiom w dekel przyrypało i tyle. A jakie zadufane w sobie i jeszcze myślą że są ładne a to niestety nie jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Prezes związku siatkówki: Niemczyk zawiódł za IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.11.06, 13:04 no wlasnie - jesli to jest sport profesjonalny to czemu ten buc wyzywa te kobiety albo uzywa sily? chyba ze mowimy o sztukach walki a nie o siatkowce to przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: innyArek Re: Radzę wstawać częściej od komputera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 13:12 i zobaczyć jak wygląda prawdziwe życie. A bajkowe wizje świata niech pozostaną w sferze bajek;) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Radzę wstawać częściej od komputera IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.11.06, 14:07 wiem jak wyglada prawdziwe i wiem takze jak nie powinien wygladac sport. niestety, przez takichb pacjentow jak szanowny cwaniak N. ten swiat nie staje sie lepszy, a sport staje swoja parodią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Radzę wstawać częściej od komputera IP: *.crowley.pl 11.11.06, 14:26 kochany to nie sa kobiety tylko krowy, na ktore jak nie krzykniesz to masz taka siatkowke, jaka ogladales w ostatnich dniach bo jak idziesz z kwiatami to stroja fochy i jak glinka wola zrec niz trenowac Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmmm Re: Radzę wstawać częściej od komputera 11.11.06, 14:40 He he bbb, to pewnie też kobieta więc oponuje. Sport nie polega na wzajemnych uprzejmościach, tylko na harówie, a one na treningu nie są damami, tylko siatkarkami mającymi wykonywać polecenia trenera. Trener musi nieraz objechać zawodnika. Tak było, jest i będzie. Nie zauważyłem, żeby którąś zabił lub doprowadził do stanu Zidane'a. Odpowiedz Link Zgłoś
mavro Przedpełski chroni tylek, tylko czemu robi to ... 11.11.06, 11:44 ...kosztem Niemczyka? przeciez wiadomo, ze winien jest UKŁAT. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Lepiej konkurs na prezesa PZPS. I wont ze stołka 11.11.06, 12:18 jeżeli zamiast trenera popiera się zawodniczki bez formy ale z ambicjami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 62,04m Słaba psychika IP: *.onkol.kielce.pl 11.11.06, 12:59 Tu żadna zmiana trenera czy prezesa nie pomoże,problem tkwi w mózgach zawodniczek.Potrafią przegrać z każdym na świecie,huśtawkę formy można było obserwować już od finału Pucharu Polski,poprzez Finałowe mecze o mistrzostwo Polski -czy nikt nie widział jaka plażówka już wtedy była grana? Albo będzie profesjonalne podejście do uprawianej dyscypliny- napewno pełne wyrzeczeń lub trzeba zrobić miejsce dla innych .Uroda pomaga czsem w zdobyciu męża ,pracy w sporcie liczą się umiejętności które potrafimy przełożyć na wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Wywalenie trenera i 12 miejsce do zawodniczek 11.11.06, 17:35 wystarczy, nie mobilizują drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert To moze niech FIBA wybierze nam trenera. IP: *.dip.t-dialin.net 11.11.06, 12:24 Skoro tak ich sluchamy i mamy za Bogow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Batlle Dust Re: To moze niech FIBA wybierze nam trenera. IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.06, 16:54 Taa masz racje. Wypnijmy się na FiVB i zamiast miedzynarodowych spotkań rozgrywajmy podwórkowe mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOGENTALE Dymisja p r e z e s a - fajtłapy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 12:37 Dymisja prezesa P. i jego funfli potrzebna od zaraz. Nie wykonywali obowiązków, czyli nieprofesjonalne podejście do roboty. Powinni zebrać towarzystwo do kupy : Niemczyk, Kłos, Glinka i reszta siatkarek i rzec : gramy w tym składzie na mś i nie ma żadnego zmiłuj. A te zasmarkane typki ze związku rozpieprzyły cały interes. Doskonała okazja dla zawistników do wylania Niemczyka się pojawiła ( sukcesy kłuły w kaprawe oczka dyziów ze związku ? ). Niestety wylano jak to się mówi dziecko z kąpielą. Bezczelny prezesiura napina się teraz : "to nie ja, ja jestem niepokalanie poczęty" a drugi typ krzyczy : " to nie ja, ja jestem przecież Wspaniały" ( a swoją drogą czy ten facet wszędzie musi wtrącać swoje 3 grosze dla za przeproszeniem " dobra polskiej siatkówki " ? ). Uaktywnili się wyznawcy zasady, że największym sukcesem będzie brak sukcesu ( konfitury są nasze i kropka ! - wykrzyknęli ). Cała masa związkowych pętaków po rozpętaniu burzy dodatkowo zaczęła się więc kręcić przy reprezentacji, pogłębiając bałagan. Cel osiągnęli, co dalej ? Co do samych mistrzostw pewne jest to ,że Niemczyk lepiej poprowadziłby zespół. Widać, że Kłos nie jest odpowiedni jako pierwszy trener, nie ma autorytetu, nie ma żadnego wpływu na grę , nie ma pomysłu na skład i zmiany, nie ma doświadczenia jak na tak dużą imprezę. Seria porażek i styl to potwierdza. To może być dobry trener, ale za kilka lat. PODSUMOWANIE : Wywalenie Niemczyka to idiotyzm roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit53 Prezes związku siatkówki: Niemczyk zawiódł zauf.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 12:39 To niech Pan prezes teraz nam udowodni że bez trenera Niemczyka będzie lepiej.Ha ha och ci działacze !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Prezes związku siatkówki: Niemczyk zawiódł zauf.. IP: *.chello.pl 11.11.06, 12:39 skończyć natychmiast gderanie na temat winnych i jak najszybciej wybrać nowego trenera (z jajami)Dać mu czas na budowę nowej druzyny. Dziewczyny rozpędzić na cztery wiatry i zacząc ponownie selekcję wybirając takiem,, którym w najważniejszym momencie dla reprezentacji nie odechce sie grać - niwecząc całe przygotowania - bo trener na nią krzyknął na treningu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niejestempalantem Prezes związku siatkówki: Niemczyk zawiódł zauf.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 12:44 wysokiej rangi funkcjonariusze, to najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qe To niektóre zawodniczki należy wymienić na nowe IP: *.cable.satra.pl 11.11.06, 12:55 Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmmm Zgadzam się - zacząć od śmiesznego prezesa, 11.11.06, 13:22 potem wypieprzyć nieudacznika Wspaniałego i podziękować części rozkapryszonych panienek. Są na tyle wstrętne i wredne, że żadna nie potrafi powiedzieć "gramy jak nogi bez ambicji i jest nam głupio", za to świetnie idzie im wskazywanie winnych. Jednej brakuje psychologa i pomocy trenera, druga nie ma siły atakować, bo ją Niemczyk zostawił itp. Japonia była za szybka, a Włochy atakowały za mocno. W takich warunkach nie da się grać. Wytknęła im to Śliwa i słusznie. Nie chodzi o porażki, ale żadna drużyna na tych mistrzostwach nie przegrywała w tak żenujący sposób. Milenka wychodząc dziś na boisko miała metrowego gluta pod nosem, a parę dni temu chciała się pakować. Postawa podobna jak u naszych panów na ostatniej olimpiadzie. To jest sport zawodowy, a nie szkoła podstawowa. Reprezentuje się swój kraj. Jako kibic i były zawodnik chciałbym widzieć chociaż trochę ambicji, skoro formy brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
barti84 Prezes związku siatkówki: Niemczyk zawiódł zauf.. 11.11.06, 13:03 A mnie sie wydaje, ze to wina PZPS - skorumpowani kolesi, którzy sami nie wiedza czego chcą!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piłkarz Re: Prezes związku siatkówki: Niemczyk zawiódł za IP: 213.199.198.* 11.11.06, 13:16 Beznadzieja. Już zapomnieli URZĘDASY SKORUMPOWANE ile radości dał nam p. Andzrej z dziewczynami. A kto ma komentować i krytykować jak nie największy autorytet w siatkówce kobiet w Polsce? Panie Andrzeju, dużo zdrowia!! Odpowiedz Link Zgłoś