Gość: Pan Rudzki IP: *.acn.waw.pl 24.11.06, 17:16 Wreszcie słyszę siatkarzy mocnych psychicznie! Wreszcie sam zaczynam wierzyć, że im się uda. To już nie jest drużyna, która mówi, że cieszy się z porażki z Brazylią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rechott Re: Mariusz Wlazły: Nie mam kompleksów 24.11.06, 17:32 Na razie trzeba ograć Tunezję i Kanadę. Najważniejsze, żeby nie przegrać głupio, bo po tym już po szansach na czwórkę. Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Mariusz Wlazły: Nie mam kompleksów 24.11.06, 18:40 brachu, nie ważny medal, pieprzyć go - grajcie tylko ostro i napieprzajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Mariusz Wlazły: Nie mam kompleksów 24.11.06, 18:43 chrzanić wyniki - po dobrej walce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Mariusz Wlazły: Nie mam kompleksów IP: 149.135.119.* 24.11.06, 22:26 Ciekawe podejscie do sportu,niewazny wynik,wazna dobra gra. Mozna przegrywac!! Jestescie durniami,bez ambicji.Kibole nic wiecej!! Dlatego medale,miejsca na podium, nie dla Polakow.Nie wspomne o forsie i slawie. No to po co uprawiac sport? i to za spoleczne pieniadze? Popatrzcie na rosjanki (tenis) jak one wiedza gdzie lezy forsa.W siatce zaczniecie zbierac baty,czyli przegrywac z "honorem". Osobiscie wole wygrywac bez "honoru". Czesc kibole.Polski sport?Dziady! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Mariusz Wlazły: Nie mam kompleksów IP: *.pools.arcor-ip.net 25.11.06, 08:52 Jesli jest dobra gra, to zwykle sa i dobre wyniki. Wole dobra gre i porazke, bo to wrozy niezla przyszlosc, niz zla gre i wygrana, bo to wrozy nieuchronna porazke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Mariusz Wlazły: Nie mam kompleksów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 11:35 Mariusz jestes najlepszy i z Polska napewno wygracie te mistrzostwa!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoSiA Mariusz Wlazły: Nie mam kompleksów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 13:35 jesteś kochany!!! Kochamy Cię!!!!!!!!! Nie widziałam ładniejszego chłopaka OD CIEBIE!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Mariusz Wlazły: Nie mam kompleksów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 14:53 Mariusz jestes naprawde super ciesze sie z waszego srebra i dziekuje za ten przepiekny gest dla Arkadiusza Gołasia którego nie ma wsród nas dziekuje jestescie kochani...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Mariusz Wlazły IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.06, 16:54 Sima jesteś moim idolem bardzo cie lubię jesteś zajebiście ładny i super grasz własnie to o tobie myśle tylko ze względu na ciebie oglądam mecze siatkówki szkoda że jesteś zajęty :( :( pozdrowinka i życze powodzenia pa Odpowiedz Link Zgłoś