Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Okoniewski i Staszewski w BTZ

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 11:12
    za Pepe :)
    niezla wymiana
    cos czuje ze szykuje sie walka o utrzymanie z Marmą
    Obserwuj wątek
      • Gość: rapson Re: Okoniewski i Staszewski w BTZ IP: 62.225.190.* 30.11.06, 11:35
        No niezle niezle, co za "bomba" w Plonii :-)) Co do Okonia mozna bylo sie
        spodziewac ale numerem 2 myslalem ze bedzie jednak Loram. Staszewski... niewiem
        co powiedziec?? No moze Lorama tak i tak jeszcze dokoptuja do kupy. Nawet gdyby
        to i tak niewidze tego na rozowo. Mozna smialo powiedziec ze pan Tillinger
        niestety niepopisal sie w tym roku. Musieli by wszyscy chyba wyjsc z siebie i
        stanac obok zeby pojechac najlepszy sezon w ich zyciu zeby Polonia cos w
        przyszlym roku zdzialala:-)) Trzeba patrzec teraz zeby niespasc o klase nizej
      • Gość: speed koniec marzeń o medalach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 11:41
        O Mój Boże :( nawet Lorama nie ma...a kto przepraszam ?! Staszewski...hesus ! to
        są kpiny !!! a nie kontrakty. Co ja jeszcze mam tu pisać, nic tu po mnie.
        Karnetu na nowy sezon nie kupuję ! jestem już zbyt wybrednym kibicem...To są
        chyba wzmocnienia drugiej lini, bo liderami par to w/g mnie będą Buczek i Emil !
        normalnie śmiech na sali...Jak dla mnie Okoń i Staszewski to może razem jakieś 8
        pkt zdobędą, ale na więcej nie ma co liczyć. Walczymy o utrzymanie się !
      • Gość: rapson Re: Okoniewski i Staszewski w BTZ IP: 62.225.190.* 30.11.06, 12:09
        Ciekawe jaka glupia mine zrobi Tillinger jak bedzie musial siegnac po telefon
        do Sawki?? Pelna REAKTYWACJA panowie!! Nawet gdyby to na miejscu Roberta chyba
        bym odmowil. Najpierw spadaj, a potem prosze wroc... zreszta gorzej i tak byc
        niemoze!!
        • Gość: krotki Re: Okoniewski i Staszewski w BTZ IP: 217.116.110.* 30.11.06, 12:32
          lepiej miec swoich wychowankow!!!!!!!!!!!!moze trzeba miec szkolke zuzlowa?
      • donpedro243 Po jakiego grzyba ten Staszewski w BTŻ??? 30.11.06, 14:38
        Okoń rozumiem - miał zastapić Kościechę, ale po co ten Staszewski? Zapewni nam
        więcej punktów niż Klecha, albo Sawina - chciałbym żeby tak było, ale nie sądzę,
        żę tak będzie. Staszewski to zawodnik co najwyżej trzeciego rzutu.
        • arius5 A kto inny mial przyjsc ? 30.11.06, 14:47
          Za Protasa mogl przyjsc Pedersen, ale wolal do 1 ligi, do Gdanska.
          Ja tego nie rozumiem, cos musieli namieszac w kontraktach, skoro tylu zawodnikow
          olalo Polonie.
          • Gość: byzydura Re: A kto inny mial przyjsc ? IP: *.tvgawex.pl 30.11.06, 16:14
            juz nie BTŻ panie i panowie!! :)) to po pierwsze
            po drugie: obaj nowi chcą cos udowodnić i trzeba wierzyc, ze im sie uda! a jak
            nie, to przeciez "nigdy nie spadnie, Polonia nigdy nie spadnie" :))
            ja wierze w naszych, bedzie dobrze! a jak Buczek z Emilem będa prowadzic pare,
            to i nawet lepiej: za 2-3 lata nie dosc ze mlodzi, to juz cholerni doswiadczeni
            beda! przed sezonem trzeba byc optymista! :)))
            • Gość: ona Re: A kto inny mial przyjsc ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 17:20
              O ile Okoń to jeszcze jeszcze, to Staszewski czy ja wiem, kiepsko to widzę...
              Będę z Polonią na dobre i na złe..., ale szczęśliwa z powodu tych nabytków nie
              jestem. Wykrakałam niestety,że rewelacji nie będzie:( Coś mi się zdaje ,że
              Tylinger szybciej niż myśli pożegna się ze stanowiskiem, bynajmniej powinien
              jeśli ma honor, ale obcenie to już mam wątpilwości czy, on go posiada... co oni
              zrobili z Polonii to aż żal patrzeć. Nawet z zawodnikami nie umieją porządnie
              pertraktować... Powinny nastąpić zmiany w zarządzie i to jak najszybciej...Przez
              naszych kochanych działaczy w przyszłym sezonie będzie zapewne walka o nic...ehhh
              • Gość: Igor Re: A kto inny mial przyjsc ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 21:02
                Oj , "ona" nie narzekaj. Przeciez tak się stało jak oczekiwałaś. Odszedł
                prosiaczek, odszedł pepe a na dokładkę jeden z krzyżaków, czyli wszystko według
                twojej filozofii.
                Stale podkreslałaś o swoich ciagotach za klanem. Bardzo współczyję, że wypieli
                sie na ciebie jak i resztę ...
                Teraz nie pozostaje nic innego jak życie z bagażem "zapracowanych" grzechów
                butą, zarozumiałością i pychą.
                Ale cierp, z pewnością na to zasłużyłaś.
                • kolabor86 Re: A kto inny mial przyjsc ? 30.11.06, 23:51
                  Widać powszechne rozczarowanie z okazji przybycia Staszewskiego. Ja takiej
                  przepaści między Okoniewskim, a Staszewskim to nie widzę. Ba, śmiem twierdzić,
                  że Staszewski może nawet lepiej jeździć :) Zapewne jednak w Bydgoszczy liczono,
                  że "ten drugi", obok Okonia, będzie kimś z wyższej półki i stąd ta niechęć do
                  transferu Mariusza.
                  Z tymi zawodnikami problem jest jednak taki, że to nie są kandydaci na
                  prowadzącego parę. Obecnie Bydzia ma tylko jednego takiego - Andreasa. Moim
                  zdaniem, drugim mógłby być Sawina, o ile sprzęt pozwoli i ktoś w klubie o nim
                  pamięta.
                  W sumie więc rzuciłbym Okoniewskiego i Staszewskiego w jedną parę z prowadzącym
                  w zależności od formy :) A.J. i Sawina z juniorami i do przodu :) Jakoś do
                  Klechy nigdy przekonany nie byłem i chyba w przyszłym sezonie zdania nie będzie
                  mi dane zmienić.
                  Jeżeli chodzi o rok 2007 w wykonaniu sąsiadów, to najbardziej, oprócz Sawiny,
                  ciekawi mnie postawa Emila. Jak tak oglądam sobie te fora żużlowe, to sporo się
                  od niego wymaga. "Papiery" ma jak najbardziej, tylko drużyny to on sam jeszcze
                  raczej nie pociągnie.
                  z sąsiedzkim pozdrowieniem :)
                • Gość: ona Re: A kto inny mial przyjsc ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 23:59
                  Mądralo chciałam ,żeby wrócił Tomek to prawda, nie wrócił trudno...Nie mam mu
                  tego za złe... Nie cierpię z tego powodu.Nie narzekam ,mam prawo być
                  zdegustowana, takim obrotem sprawy. Każdy normalny kibc szczęśliwy raczej nie
                  będzie z powodu nieudolności działaczy to chyba normalne! Co oni jeszcze tam
                  robią na tych stanowiskach jak porządnego zespołu zbuduować nie potrafią. To nie
                  przedszkole, w e-lidze trzeba ostro i zdecydowanie działać nie ma zmiłuj, nie ma
                  taryfy ulgowej. A co oni myśleli ,że będą czekać do ostatniej chwili i w
                  desperacji zakontraktują ochapy, których nikt nie chciał. I może my kibice mamy
                  się jeszcze teraz litować nad naszymi działaczami gamoniami, że nic dobrze
                  zrobić nie potrafią biedne sierotki. A spieprzać dziady. Jest wielu ludzi,
                  którzy by się tym lepiej zajęli , a nie mają szansy, bo się prezio stołka będzie
                  najlepiej do śmierci trzymał. Nie pierwszy raz to pokazał Leszeczek jaki z niego
                  profesjonalista. Przecież każdemu prawdziwemu kibicowi płakać się chce, że z ich
                  kochanej drużyny zrobiono nędzę to chyba normalne. Bo działacze nie mogli
                  wcześniej ruszyć szanownych d...p i ściągnąć lepszych zawodników jak to
                  poczynili inni już dawno. A kasa podobno była przyzwoita. Mam jeszcze pewne
                  zdanie w tej kwestii, ale zachowam dla siebie. I nie będziesz mi wymawiał na co
                  zasługuję, nie pozwalaj sobie za wiele chłopcze. Uważaj co mówisz i do kogo,
                  następnym razem. Kto tu jest zarozumiały, chyba coś Ci się przewidziało.Jakbyś
                  zauważył ja nikomu nie dogryzam jak Ty, tylko normalnie dyskutuję, a Ty sam
                  jesteś zarozumiały i masz jakieś problemy ze sobą z tego co widać, polecam
                  psychologa... To jest forum gdzie panują jakieś zasady, ludzie tutaj kulturalnie
                  dyskutują, więc nic tu po Tobie bo umiesz tylko innych obrażać i kozaczyć. A Ty
                  niby jakiej drużynie kibicujesz, że się tak pewnie czujesz hę ? No chyba nie
                  Zielonce, bo ta psywna panieneczka i tak Wam nie pomoże, ja Ci już teraz to
                  przepowiadam! Wspomnisz moje słowa. Nie zdziw się jak i ci Twoi komukolwiek tam
                  kibicujesz będą cięgi dostawać, zobaczymy jak wtedy będziesz płakał, każdy jest
                  mocny w gębie !!
                  • Gość: ona Tekst powyżej skierowany jest do Igora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 00:00
                    • kolabor86 Re: Tekst powyżej skierowany jest do Igora 01.12.06, 00:17
                      kamień z serca
                      :P
                      • Gość: speed Ona i Kolabor... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 00:44
                        Kolabor, nie martw się, Ona Ciebie szanuje, chociaż ty Krzyżak :-) a wiesz,że
                        Ona ma na torunian ciupaskę, tak jak i Baca :-)
                        Ach, Ona to jest normalnie twarda dziewczyna :-) mówię Wam. Podskoczyć sobie nie
                        da, co ma do powiedzenia, to musi wszystek napisać. Za to Ją kocham ! Ona o tym
                        wie :-)
                        Do Kolabora : zgodzę się z Tobą, pod wszystkim , co napisałeś. Wszyscy jadą
                        ostro na tego Staszewskiego ( ja też ) ale chłopak jest nieobliczalny. Wykręcił
                        średnią 2 z groszem w 1 lidze, co daje mu niezłą notę. Problem w tym,że nie jest
                        to zawodnik, na którego mógłbym postawić ostatnie pieniądze. Pierwsze sparingi
                        mogą pokazać co potrafi, w konfrontacji z pozostałymi Naszymi.
                        Okoń z kolei, to zawodnik z wielkimi przejściami po kontuzjach. To kiedyś był
                        perspektywistyczny żużlowiec. Dobrze punktował, był jedną z nadziei polskiego
                        żużla, ale niestety kontuzje wybiły Go z rytmu. Jest w stanie z każdym wygrać,
                        ale też i z każdym przegrać...Obydwu, nie widzę jako liderów ( tak jak Kolabor
                        )tymi liderami prędzej mogą być Sawka ( o ile wróci ) a juz na pewno Buczek i Emil.
                        Działacze ogłosili, że to jeszcze nie koniec transferów...no dobrze, ale kto
                        jeszcze pozostał w tym niezjedzonym torcie ?! bo mi jakoś nie mogą skojarzyć
                        jakieś nazwiska ? a mają to być zawodnicy zagraniczni ?!
                        • Gość: Szrek Re: Ona i Kolabor... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 07:03
                          Wielu zawodników starszego pokolenia od czasu do czasu startuje w turniejach
                          pokazowych i doskonale im idzie. Mauger, Olsen... Może oni?
                          • Gość: baca Re: Ona i Kolabor... IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.06, 07:59
                            Poniewas mom dziewindziesiont lot i cytom z pryndkościom tsy linijki na minuta,
                            postanowiłech cytoć jano pierse i łostatnie zdania wypowiedzi łonej i chyba tys
                            imć kolabora dopisa se do listy. Śreku, jak by łoni coś napisali wew środku cóś
                            godnygo uwagi lebo ło jocku to mom prośba co byśta podkreślili to wężykiem to
                            jus se znajda. Hej.
                            • kolabor86 Re: Ona i Kolabor... 01.12.06, 11:03
                              Jocek jest nojlepsy!

wężykiem, wężykiem :)
                              • Gość: baca Re: Kolabor! IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.06, 18:54
                                No widzita kolaborze, jak sie chce to można pisać krótko i na tymat i jesce do
                                tygo najświentsom prawde. No łale wyście som chop to i umieta sie strescać, a
                                ta gaździno to sie jus chyba nie zmieni hej.
                                • Gość: ona Re: Kolabor! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 19:49
                                  Oj Baco czyżbyście mieli coś do mnie hehe, bo ja Was zawsze lubiłam i lubię
                                  nadal. Pozdrawiam :)
                                  • Gość: baca Re: Kolabor! IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.06, 20:45
                                    Łoj pewnie co mom, jak do każdy gaździny! I dlatygo chciołbych psecytoć co tom
                                    mocie do powiedzynia, no łale tak psy dwudziesty piąty linijce zacyno
                                    zmierzchać i nic nie widza. :-)))
        • Gość: Wuja Re: Po jakiego grzyba ten Staszewski w BTŻ??? IP: 82.146.250.* 01.12.06, 09:29
          Widziałem trego Staszewskiego w jakiejś badziewnej TV w relacjach z 2 albo 1
          ligi. Chyba z Rybnika. Jeździł bardzo bojowo. Fakt, że z kelnerami ale sam był
          kierownikiem sali. Może u nas pojedzie równie bojowo. Musi robić 8, 9 punktów.
          % lub 6 każdy umie - wystarczy dać się przywieźć 4 razy na 5:1 i raz na 4:2.
          • Gość: Marcin M. Re: Po jakiego grzyba ten Staszewski w BTŻ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 20:24
            faktycznie nie jest różowo, ale pamiętajmy nazwiska nie jeżdżą, już parokrotnie
            można było się o tym przekonać np. nasi "przyjaciele" z Torunia parę sezonów
            temu dream team, który wiele nie zwojował .Dramat będzie wtedy kiedy nie będzie
            wyniku. Jakoś to będzie..
            • Gość: Szrek Re: Po jakiego grzyba ten Staszewski w BTŻ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 10:25
              Zgadzam się z przedmówcą, że nazwiska nie jeżdżą. Zresztą samymi nazwiskami w
              żadnej dziedzinie nie ma się co sugerować. No bo weźmy np klub, którego
              działacze mają bardzo "uznane" w srodowisku nazwiska, sami ci panowie kreują
              siebi na "guru" polskiego żużla - a klub z aspiracjami ma drużynę bez szans.
              • Gość: Marcin M. Re: Po jakiego grzyba ten Staszewski w BTŻ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 13:34
                Zapomniałem dodać, że prawdziwy kibic nie zostawia drużyny w najgorszym jej
                momencie, a to że działacze dali ciała to druga sprawa.Myślę że zapędy
                niektórych klubów mogą spowodać, że zaległości wobec zawodników nie pozwolą im
                wystąpić w ekstraligowym sezonie 2008 .Pzdr.
                • Gość: ona Re: Po jakiego grzyba ten Staszewski w BTŻ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 14:05
                  Zagadazm się z Tobą Marcin, ja również nie opuszczę mojej kochanej drużynki:).
                  Będę z nią na dobre i złe. Choć zawsze jest żal, że tak się stało ja się
                  stało... Ale zawsze muszą być lata chude, aby potem nastały tłuste, trzeba
                  wierzyć, że te drugie nastaną dość szybko :)... Oby nie było tak jak Marcin
                  piszesz,w drugiej części swojego postu. Mam nadzieję ,że działacze, żadnych
                  klubów już nie będą dopuszczać do takich sytuacji ,że zmądrzeli, po kilku takich
                  doświadczeniach. Chciałabym , żeby te patologie w sporcie żużlowym się w końcu
                  skończą. Choć to jest pewnie jak narazie tylko utopia w dzisiejszych chorych
                  czasach, choć chciałabym się mylić. Pozdrawiam :)
                  • Gość: byzydura Re: Po jakiego grzyba ten Staszewski w BTŻ??? IP: *.tvgawex.pl 02.12.06, 20:22
                    ludzie, jakie chude lata?! mielismy raptem 2 slabe sezony w ostatinej
                    dekadzie!! 1999 (a wlasciwie jego koncowka), i 2003 po odejsciu Gollobów! nic
                    wiecej! teraz tez jakis medalik sie zgarnie... :) w koncu znowu wszyscy spisują
                    nas na straty i mozna bez stresu robic kolejne niespodzianki :) dobrze
                    przepracowana zima i jedziemy! :)
                    a w razie czego to... "gdy nastaną dni klęski, pozostaną najwierniejsi", czyli
                    przekonamy sie ilu jest kibicow, a ilu tylko sie deklaruje
                    • Gość: ona Re: Po jakiego grzyba ten Staszewski w BTŻ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 21:00
                      No moje deklaracje zapewniam Cię napewno nie są puste, tak ja nie opuściłam
                      drużyny w 2004, byłam na każdym meczu, kiedy walczyliśmy o utrzymanie tak i
                      teraz nie opuszczę... A wracając do nadchodzącego sezonu, to sumie masz rację,
                      zawsze kiedy nas wszyscy spisują na straty, my im ucieramy nosa i na przekór
                      idzie nam lepiej niż by kto przypuszczał, może i teraz to się sprawdzi...,
                      przydało by się... :)
                      • Gość: byzydura Re: Po jakiego grzyba ten Staszewski w BTŻ??? IP: *.tvgawex.pl 03.12.06, 11:40
                        to o pustych deklaracjach nie było do Ciebie, tylko ogolnie do ludzi
                        deklarujących miłosc do klubu po zdobyciu medalu :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka