Gość: kibic IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.03, 14:21 ten mecz pokazał że prokom znowu będzie miał 2 miejsce a anwil 3 bo mistrzem i tak bedzieŚLASK!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Prokom fans hooligans Re: Magia play off IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.03, 14:47 Oczywiście tak sobie tłumacz cepie z Wrocławia tylko przyjedźcie do Sopotu bo Arka nie może się już doczekać żeby was powywieszać na drzewach jak psy. PROKOM TREFL SOPOT Mistrzem Polski 2003!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sopociak Re: Magia play off IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 19:14 Gość portalu: Prokom fans hooligans napisał(a): > Oczywiście tak sobie tłumacz cepie z Wrocławia tylko > przyjedźcie do Sopotu bo Arka nie może się już doczekać żeby > was powywieszać na drzewach jak psy. PROKOM TREFL SOPOT > Mistrzem Polski 2003!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiesz co, ja też jestem kibicem z Sopotu, i wiem, że u nas coś takiego jak hooligans nie istnieje... Więc debilu z Gdynii chcący się pozabijać z wrocławiakami znajdź sobie inny powód... pozdro dla normalnych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GAIGER Re: Magia play off IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.03, 09:36 > Gość portalu: Prokom fans hooligans napisał(a): > > > Oczywiście tak sobie tłumacz cepie z Wrocławia tylko > > przyjedźcie do Sopotu bo Arka nie może się już doczekać żeby > > was powywieszać na drzewach jak psy. PROKOM TREFL SOPOT > > Mistrzem Polski 2003!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > "kibicu" Arki, idź do portu, znajdź jakąś dużą kotwicę i stuknij się nie parę razy porządnie w łeb !!! Koszykówka to nie piłka nożna, a pozatym sport jest dla normalnych ludzi i takich debili jak ty powinno się leczyć albo izolować, np. dać po maczudze i wywieźć na bezludna wyspę, niech się tam jaskiniowcy nawet powybijają. A co do playoffów to wygra lepszy , czas pokaże, jako Wrocławianin wierzę że będzie to Śląsk, ale gdyby był to Prokom to tez bym nie płakał. Zatem niech wygra lepszy i do zobaczenia , mam nadziję że tak we Wrocławiu jak i w Sopocie. A zastraszyc się nie damy, nas debilne hoolsowe kosy nie obchodzą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Wodospad Re: Magia play off IP: *.satfilm.net.pl / 10.0.17.* 09.04.03, 09:56 Słaba gra najsilniejszego do tej pory ogniwa włocławian jakim jest obwód zadecydowała o porażce. Nie zawsze jednak tak będzie. Moim zdaniem wszystko jeszcze przed nami. Anwil w dalszym ciągu jest poważnym kandydatem do tytułu Mistrza Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Magia play off IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.03, 18:37 Anwil jest dobrym kandydatem na MISTRZA ???!!! Dobry kawał:))) ale wsadź go miedzy bajki i popatrz na rzeczywistość....Do tytułu mistrza jest dwuch kandydatów SLASK i PROKOM.....:((( Odpowiedz Link Zgłoś