Gość: Bart IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 02:17 Czy ktoś wie jaka to kontuzja i na ile żabojad wylatuje?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mirekmil Re: Co z Hugues ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 09:44 też mnie to interesuje bo w rezerwie mam Boruca z Legii, a on ostatnio też nie gra. Chyba kupie Tkocza tylko skąd wziąć kasę? pozdro everybody mirekmil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryzelda Nowak Re: Co z Hugues ? IP: *.kluczewo.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 09:55 A ja mam Bębna, ale ten gra w sobotę z Groclinem i może trochę brameczek puścić. Zamierzałam kupić ponownie Huguesa (wcześniej wymieniłam go z Bębnem) i nie wiem czy kupować. A może Piekutowskiego (przy urazie Huguesa)- meczu z Pogonią nie powinien chyba zawalić. Co prezesi na to? I jeszcze jedna bolączka, która męczy mnie jako prezesową: kogo wykurzyć ze składu Ziarkowskiego czy Chałbińskiego, bo warto kupić na mecz ze Szczecinem Kuźbę. Może troche nastrzela brameczek :)) Pozdr. Gryzelda Nowak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirekmil Re: Co z Hugues ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 10:09 Gość portalu: Gryzelda Nowak napisał(a): > A ja mam Bębna, ale ten gra w sobotę z Groclinem i może trochę brameczek > puścić. Zamierzałam kupić ponownie Huguesa (wcześniej wymieniłam go z Bębnem) i > > nie wiem czy kupować. A może Piekutowskiego (przy urazie Huguesa)- meczu z > Pogonią nie powinien chyba zawalić. Co prezesi na to? Widzę że koleżanka tak planuje z dnia na dzień, ja myślę o Tkoczu perspektywicznie i długofalowo bo ma chłopak najniższy współczynnik wpuszczalności bramek, a nawet otarł się o kadrę; chociaż z drugiej strony przed (G)ospelem mecze z Legią i wisłą K., i chłopaki bedą chcieli nastrzelać - ale ja wierzę w Tkocza !!! a przed chwilą stwierdziłem że Hugues zdrożał i kasy starczy mi na tkocza tak że chyba jutro transfer !!!! pozdro You & everybody else Mirekmil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryzelda Nowak Re: Co z Hugues ? IP: *.kluczewo.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 10:27 Jakoś tak wychodzi, że z meczu na mecz planuję zmiany, chociaż nie za często. A jak kolega zapatruje się na napastników na najbliższą kolejkę i na przyszłe też: Żurawski, Svietlica - OK, a Ziarkowski i Chałbiński, którego oddać za Kuźbę ?? Przyznam, że mecz z Pogonią kusi, aby kupić Kuźbe - myślę że nie utopie w niego forsy, i odwdzieczy mi się za to min. 2 bramkami :)) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirekmil co z ziarkowskim i chałb / IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 11:05 ...wszystko zależy od kasy. bo Kuźba obecnie kosztuje obecnie 3 mln (nota bene mam go od początku, choć straciłem0.5 mln) tyle co ziarkowski, ale jeśli nie masz problemów z kasą to sprzedaj chałbińskiego bo czuję że nic nie zdział z Groclinem, a Kuźba ze słabiakami radzi sobie nieźle i myślę że trochę nastrzela czego Tobie i sobie życzę (bedzie u mnie kapitanem!!!!) CU later alligator :-)) mirekmil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryzelda Nowak Re: Dzięki ... IP: *.kluczewo.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 11:11 Problemem nie jest kasa, bo jeżeli sprzedam jednego czy drugiego, to na Kuźbę i tak starczy. Dziwne, bo wszystkim jej brakuje :)) Też chodziło mi po głowie, żeby sprzedać właśnie Chałbińskiego, ale po wczorajszym meczu trochę namieszał (bramka). Dzięki za pomoc :)) Pozdr. -Gryzelda N. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Co z Hugues ? IP: *.wmc.com.pl 10.04.03, 11:43 Najprawdopodobniej Hugues nie zagra juz do końca sezonu:( Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś