Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Co z Hugues ?

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 02:17
    Czy ktoś wie jaka to kontuzja i na ile żabojad wylatuje??????
    Obserwuj wątek
      • Gość: mirekmil Re: Co z Hugues ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 09:44
        też mnie to interesuje bo w rezerwie mam Boruca z Legii, a on ostatnio też nie
        gra. Chyba kupie Tkocza tylko skąd wziąć kasę? pozdro everybody
        mirekmil
        • Gość: Gryzelda Nowak Re: Co z Hugues ? IP: *.kluczewo.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 09:55
          A ja mam Bębna, ale ten gra w sobotę z Groclinem i może trochę brameczek
          puścić. Zamierzałam kupić ponownie Huguesa (wcześniej wymieniłam go z Bębnem) i
          nie wiem czy kupować. A może Piekutowskiego (przy urazie Huguesa)- meczu z
          Pogonią nie powinien chyba zawalić. Co prezesi na to?
          I jeszcze jedna bolączka, która męczy mnie jako prezesową: kogo wykurzyć ze
          składu Ziarkowskiego czy Chałbińskiego, bo warto kupić na mecz ze Szczecinem
          Kuźbę. Może troche nastrzela brameczek :))

Pozdr. Gryzelda Nowak
          • Gość: mirekmil Re: Co z Hugues ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 10:09
            Gość portalu: Gryzelda Nowak napisał(a):

> A ja mam Bębna, ale ten gra w sobotę z Groclinem i może trochę brameczek
            > puścić. Zamierzałam kupić ponownie Huguesa (wcześniej wymieniłam go z Bębnem)
            i
            >
            > nie wiem czy kupować. A może Piekutowskiego (przy urazie Huguesa)- meczu z
            > Pogonią nie powinien chyba zawalić. Co prezesi na to?
            Widzę że koleżanka tak planuje z dnia na dzień, ja myślę o Tkoczu
            perspektywicznie i długofalowo bo ma chłopak najniższy współczynnik
            wpuszczalności bramek, a nawet otarł się o kadrę; chociaż z drugiej strony
            przed (G)ospelem mecze z Legią i wisłą K., i chłopaki bedą chcieli nastrzelać -
            ale ja wierzę w Tkocza !!!
            a przed chwilą stwierdziłem że Hugues zdrożał i kasy starczy mi na tkocza tak
            że chyba jutro transfer !!!!
            pozdro You & everybody else Mirekmil
            • Gość: Gryzelda Nowak Re: Co z Hugues ? IP: *.kluczewo.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 10:27
              Jakoś tak wychodzi, że z meczu na mecz planuję zmiany, chociaż nie za często.
              A jak kolega zapatruje się na napastników na najbliższą kolejkę i na przyszłe
              też: Żurawski, Svietlica - OK, a Ziarkowski i Chałbiński, którego oddać za
              Kuźbę ?? Przyznam, że mecz z Pogonią kusi, aby kupić Kuźbe - myślę że nie
              utopie w niego forsy, i odwdzieczy mi się za to min. 2 bramkami :))

Pozdr.
              • Gość: mirekmil co z ziarkowskim i chałb / IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 11:05
                ...wszystko zależy od kasy. bo Kuźba obecnie kosztuje obecnie 3 mln (nota bene
                mam go od początku, choć straciłem0.5 mln) tyle co ziarkowski, ale jeśli nie
                masz problemów z kasą to sprzedaj chałbińskiego bo czuję że nic nie zdział z
                Groclinem, a Kuźba ze słabiakami radzi sobie nieźle i myślę że trochę nastrzela
                czego Tobie i sobie życzę (bedzie u mnie kapitanem!!!!)
                CU later alligator :-))
                mirekmil
                • Gość: Gryzelda Nowak Re: Dzięki ... IP: *.kluczewo.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 11:11
                  Problemem nie jest kasa, bo jeżeli sprzedam jednego czy drugiego, to na Kuźbę i
                  tak starczy. Dziwne, bo wszystkim jej brakuje :))
                  Też chodziło mi po głowie, żeby sprzedać właśnie Chałbińskiego, ale po
                  wczorajszym meczu trochę namieszał (bramka).

Dzięki za pomoc :))
                  Pozdr. -Gryzelda N.
      • Gość: mario Re: Co z Hugues ? IP: *.wmc.com.pl 10.04.03, 11:43
        Najprawdopodobniej Hugues nie zagra juz do końca sezonu:( Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka