Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Małysz: Płakałem ze szczęścia

• Gość: Prawdziwy kibic Nie rozumiem tej radości IP: *.gdynia.mm.pl 04.03.07, 10:38
        Przecież bardzo zawiódł, był zaledwie czwarty na dużej skoczni. Z czego tu się
        cieszyć?
        • Gość: Pilot Re: Nie rozumiem tej radości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 10:56
          Marna prowokacja. Z PiS-u?
          • Gość: lola-j-23 zwycięstwa Małysza, to sprawa narodowa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 12:12
            Pamiętam jak w ubiegłym roku, po jedynym zwycięstwie w PŚ Adama, Jakiś niby-
            Niemiec szczekał na tym forum , że to już ostatni raz:)))
            Biedny, mały człowiek, który myśląc, że gardzi innymi, tak naprawdę zatruwa się
            własnym jadem...Biedny, bo teraz nawet sam przed sobą musi przyznać, że jest
            głupkiem, a na dodatek nie wie jak to jest być z Adamem, kiedy On leeeeeeeeeeci
            po złoto i nie czuje tej euforii co my Polacy (czujący się Polakami) w chwili,
            gdy robrzmiewał nasz hymn!!!:)
        • Gość: Frodo Nie podpisuj się prawdziwy kibic IP: *.bsk.vectranet.pl 04.03.07, 19:21
          bo nim nie jesteś. Adam Małysz już zapisał się do historii skoków narciarskich,
          jest 3 skoczkiem w historii. Nie może zawsze wygrywać. A poza tym chciałabym,
          aby i inni skoczkowie zajmowali owe "tylko" czwarte miejsce.
        • Gość: Hans Kloss a ty na którym miejscu byłeś ??? IP: *.proxnet.pl 04.03.07, 20:30
          na miejscu płaczka internetowego.
          MÓWIMY NIE DZIECIOM NEOSTRADY
      • Gość: Kuba Małysz: Płakałem ze szczęścia IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.07, 12:16
        A ja posikałem się z radości i moja jamniczka też!!!!!!
      • Gość: abakan A pamiętacie to ględzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 12:47
        pismaków jeszcze z rok i dwa lata temu?
        Teraz wszyscy się chcą pochwalić sukcesem Adasia.

Nie wstyd wam dziennikarzyny, przecież dzięki niemu zarabiacie na chlebek.
      • bamjozia Małysz: Płakałem ze szczęścia 04.03.07, 12:49
        Bardzo piekne chwile dla ciebie a przedewszystkim dla calej RP !!!!!!!!!!!!!!
      • boguslavo Małysz: Płakałem ze szczęścia 04.03.07, 15:16
        Wielki sukces. Cieszy się Małysz i rodacy, ale tak mało o jego obecnym
        trenerze Lepisto. Sportowcy zawsze dziękują, są niezmiernie wdzięczni
        za to, że ich odpowiednio przygotowali itp, a Małysz raczej wdzięczny jest
        Bogu i żonie. Czyżby trener odgrywał teraz tak małą rolę w jego przygotowaniu,
        treningach itd? To może go zwolnić? Może Małysz już sam sobie poradzi?
      • milo_1 Rycz Małysz Rycz ,Płacz Maleńki Płacz....... 04.03.07, 15:30
        I tym emocjonalnym akcentem zakończyła sie w Polsce "małyszomania".........
        teraz Adasiu czas na odpoczynek....odejdź chopie w glorii i chwale jak jesteś w
        "szczytowaniu",przynajmniej będziemy Ciebie mile wspominać.....
        A jak widać Iza potrzebuje Adasia bo Adaś strasznie tęskni za Izą.....
        ADAM jesteś WIELKI.........i takim pozostań......

• Gość: ww Re: Rycz Małysz Rycz ,Płacz Maleńki Płacz....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 16:49
          to nie ma znaczenia kiedy odejdzie. on nie musi nic udawadniać, zrobił to już
          wiele razy. jak będzie skakał słabo to i tak będzie wielki. gdzie sa teraz
          wszyscy narzekacze, którzy jeszcze 3 miesiące temu wieszali psy na małyszu a
          skoki nazywali durna dyscypliną. narazie sa uśpieni ale na nasze nieszczęście
          znowu się ujawenią ... Polska to dziwny kraj
        • ignac2 Re: Rycz Małysz Rycz ,Płacz Maleńki Płacz....... 04.03.07, 20:29
          Nie tylko ty płakałeś Adasiu . Razem z tobą przynajmniej 1/2 Polski a znimi i
          ja ryczałem jak dzieciak . Jeszcze raz wielkie Dzięki Panie Adamie jesteś
          Wielki .
      • Gość: Martin Austria, Norwegia, Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 17:43
        No wlasnie, jakby na sredniej skoczni byl rozgrywany
        konkurs druzynowy to po pdsumowaniu pierwszej
        serii mamy brazowy medal.
        Austria: 488, Norwegia: 475, Polska 468.5, Rosja: 466, Szwajcaria: 457.
      • guru133 Adam, nie wstydź się tych łez. 04.03.07, 18:08
        Jesteś wielki!
      • Gość: tolek A gdzie się podziali ci regularni opluwacze ????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 18:20
        Te wszystkie od siedmiu boleści redaktorki i inne kibolki.
      • Gość: Hans Kloss Panie Adamie, Adasiu kochany IP: *.proxnet.pl 04.03.07, 20:27
        czapkę z głowy przed Tobą ściągam :)
        Przy okazji Stara (żona) głowę mi zmyła bo zamiast pójść po zakupy ślęczałem przed telewizorem no i obiad był z torebki. A co mi tam - warto było.
      • Gość: waldi Małysz: Płakałem ze szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 20:29
        jesteś wielki nic więcej
      • Gość: izi Małysz: Płakałem ze szczęścia IP: *.c153.petrotel.pl 04.03.07, 21:30
        Z całego serca gratuluję, denerwują mnie ci co piszą, że Małysz się skończył,
        niech już kończy karierę. Najczęściej piszą to sfrustrowani ludzie, którzy nic
        w życiu nie osiągnęli. Brawo!!!
      • Gość: Mirek MALYSZ Re: Małysz: Płakałem ze szczęścia IP: *.l.pppool.de 04.03.07, 22:21
        A ja plakalem w domu przed telewizorem razem z adamem
      • Gość: Marta Małysz: Płakałem ze szczęścia IP: *.resetnet.pl 04.03.07, 23:47
        Adasiu, kochamy Cię. Fruwaj dla nas jak najdalej, gratuluję złotego medalu i
        tak trzymaj.
      • Gość: jamaj Małysz: Płakałem ze szczęścia IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.07, 00:16
        Powiedzcie Kurtyce,co gnojek z niego jak ku.. pospolita!
      • Gość: gosia Małysz: Płakałem ze szczęścia IP: *.siemianowice.pl 05.03.07, 08:14
        Super, tak trzymać.
        Nareszcie wszyscy tzw. "fani" oraz dziennikarze sportowi i reporterzy się
        odstosunkują od naszego Małysza i przestaną mu przeszkadzać w skakaniu.
        Brawo Adam jesteś naszym złotym skoczkiem i zawsze pozostaniesz !!!!!!
      • Gość: antena Niech Pan dalej skacze, młodzi patrzą!!!!!!!!!!n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 08:42
      • Gość: pani_z_pieskiem Płakałam z Malyszem IP: *.nask.waw.pl 05.03.07, 08:46
      • Gość: spoko Re: Małysz: Płakałem ze szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 09:11
        Takim ludziom jak Adam czy Lidka (Chojecka) - bardzo skromnym mimo wielkich
        osiągnięć - każdy z nas życzy, by jak najdłużej przysparzali nam takich
        przyjemnych wzruszeń na osłodę po żenujących (a nawet poniżajacych godność
        Polaków) "występach" naszych czołowych?? polityków.
        Niech im zdrowie służy jak najdłużej, niech zawsze los im sprzyja.
      • myszula7 Re: Małysz: Płakałem ze szczęścia 05.03.07, 09:33
        Płakałeś Nasz Orle ze szczęścia? - ja też!!!! Nie zliczę, ile chusteczek
        zużyłam w sobotę!
        Rozbolała Cie głowa? - mnie też!!!! Ale trudno, w przypadku takich emocji,
        migreny mogę mieć do końca marca 2007 r. i jeszcze kilka lat dłużej.
        DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!
      • the.bill1 Błoński ty dołowaczu 05.03.07, 10:19
        obert Błoński: Na szyi wisi czwarty złoty medal mistrzostw świata. To
        niewiarygodne! Jak się Pan czuje?

Adam Małysz: Rewelacyjnie! Jak inaczej mogę się czuć?

MAŁYSZ ŹLE ODPOWIEDZIAŁ!
        Powienien powiedzieć:
        Przepraszam wszystkich czytelników gazety wyborczej, za to, ze wygrałem i dałem
        Polakom trochę radości. Przepraszam, za ten nietakt. Przepraszam, że mnie to
        cieszy. To po prostu silniejsze ode mnie. Po prostu skoczyłem i tak wyszło.
        Wiem, że to uz jest nudne, ale ja po prostu kocham skakać.
      • ksieg.pl Re: Małysz: Płakałem ze szczęścia 05.03.07, 11:37
        na pewno będzie zapamiętany. wszyscy możemy być z niego dumni.
        sporo już "wyskakał", ale mam nadzieję, że jeszcze wiele przed nim.
      • Gość: hanka z gronia pytanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 13:15
        ... ale o co chodzi?
      • Gość: Ewunia 28 Re: pytanie...dla polactwa IP: *.chello.pl 06.03.07, 01:31
        Schuja Ty jeszcze tutaj?
        Niemaszki już tęsknią.
        Przypominam Ci o Twoim wielkim zainteresowaniu skokami od lat- a KING I KAISER
        to czyje powiedzenie? Moje? Niemaszki nie mają talentu od lat- Martin nie
        podniósł się a reszta...zamiast uznać, ze sie pomyliłeś- hehe ku mojej
        satysfakcji, to Ty tutaj głupotki jak zwykle...
        jak nie smakuje to co tutaj robisz? No nie pojmuje- może chodzisz do Mc Donaldsa
        albo Burger Kinga co?
        Wez zjedz w jakiejś porządnej restauracji OBIAD- naprawdę w kilku miastach mogę
        Ci polecić dobre miejsca. I może Ci się polepszy.
        Z Rosjanami trzymać sztamę? Eeee chybaś oszalał- toż to naród na wymarciu:-)
        gdzie Ty gospodarke widzisz opartą na surowcach? To nie te czasy- prócz ropy i
        gazu surowce tracą na znaczeniu...
        Coś sie rozpisałam, Schuja napisz coś sensownego, bo obniżyłes loty.
      • Gość: Monika z WłZ Małysz: Płakałem ze szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 09:30
        Brawo Panie Adamie nigdy w pana nie wątpiłam .Jest pan moim idolem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka