Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

czy mogę?

24.11.01, 23:10
    Czy mogę jako kilkuletnia poznanianka z wyboru iść w następny weekend na mecz
    KKS Poznań-Turów Zgorzelec i kibicować drużynie z rodzinnego miasta(zresztą są
    na 1 miejscu)? Chyba nikt mi krzywdy nie zrobi:)?
    Obserwuj wątek
      • Gość: canemuto Re: czy mogę? IP: *.icpnet.pl 25.11.01, 00:29
        zle to zabrzmi, ale - o jakiej lidze mowimy??? koszykowka??? na mecz oczywiscie
        pozwalam isc i kibicowac zgorzelcowi tez pozwalam;)))... pozdro:)
        • diana5 Re: czy mogę? 25.11.01, 00:38
          Oczywiście, że to koszykówka, bo ja raczej koszykowa jestem:))))
      • Gość: Adaw Re: czy mogę? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 11:38
        diana5 napisał(a):

> Czy mogę jako kilkuletnia poznanianka z wyboru iść w następny weekend na mecz
        > KKS Poznań-Turów Zgorzelec i kibicować drużynie z rodzinnego miasta(zresztą są
        > na 1 miejscu)? Chyba nikt mi krzywdy nie zrobi:)?

Jasne ze mozesz isc :-)). Jesli chcesz to moge Ci zapewnic jednoosobowa osobista
        ochrone ;-)).

A mowiac powaznie jesli choc raz bylas na meczu KKS to nie musze Cie przekonywac,
        ze publika na koszu nie jest szowinistyczna i nie musisz ukrywac swoich sympatii
        (klubowych i innych ;-).

• diana5 Re: czy mogę? 25.11.01, 16:50
          Z tego wszystkiego zapomniałam czy mecz jest w sobotę czy w niedzielę.
          Adam a jak dzisiejszy mecz ci się podobał?
          Wydaje mi się, że KKS grał dziś z tą samą drużyną co Turów wczoraj? Widziałeś
          kolesia, który wygrał program "Ekspedycja"?Pozdr.
          • Gość: Adaw Re: czy mogę? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 18:30
            diana5 napisał(a):

> Z tego wszystkiego zapomniałam czy mecz jest w sobotę czy w niedzielę.
            > Adam a jak dzisiejszy mecz ci się podobał?

Mam na imie Andrzej :-))).

> Wydaje mi się, że KKS grał dziś z tą samą drużyną co Turów wczoraj? Widziałeś
            > kolesia, który wygrał program "Ekspedycja"?Pozdr.

Dzis o 16 gralismy z Mirpolem Bialystok. Mecz mi sie zupelnie nie podobal -
            powiem wiecej, byl tragiczny. KKS zagral chyba najslabszy mecz w sezonie i w
            pelni zasluzenie przegral 57:76.
            Zgadza sie, ze KKS gral z ta sama druzyna, co Turow wczoraj. Turow wygral z nimi
            ponad 20 punktami, a KKS przegral z nimi 20 punktami - wnioski wyciagnij sama,
            ktora druzyna bedzie faworytem za tydzien :-)).
            Masz racje, ze dzis na parkiecie wystapil koles, ktory wygral w TVN Ekspedycje.
            Nazywa sie on Daniel Puchalski.

Jesli chcesz sobie poczytac relacje z dzisiejszego meczu to zapraszam na moja
            strone.
            A mecz z Turowem bedzie za tydzien w niedziele o godz. 16.00.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka