diana5 24.11.01, 23:10 Czy mogę jako kilkuletnia poznanianka z wyboru iść w następny weekend na mecz KKS Poznań-Turów Zgorzelec i kibicować drużynie z rodzinnego miasta(zresztą są na 1 miejscu)? Chyba nikt mi krzywdy nie zrobi:)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: canemuto Re: czy mogę? IP: *.icpnet.pl 25.11.01, 00:29 zle to zabrzmi, ale - o jakiej lidze mowimy??? koszykowka??? na mecz oczywiscie pozwalam isc i kibicowac zgorzelcowi tez pozwalam;)))... pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
diana5 Re: czy mogę? 25.11.01, 00:38 Oczywiście, że to koszykówka, bo ja raczej koszykowa jestem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaw Re: czy mogę? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 11:38 diana5 napisał(a): > Czy mogę jako kilkuletnia poznanianka z wyboru iść w następny weekend na mecz > KKS Poznań-Turów Zgorzelec i kibicować drużynie z rodzinnego miasta(zresztą są > na 1 miejscu)? Chyba nikt mi krzywdy nie zrobi:)? Jasne ze mozesz isc :-)). Jesli chcesz to moge Ci zapewnic jednoosobowa osobista ochrone ;-)). A mowiac powaznie jesli choc raz bylas na meczu KKS to nie musze Cie przekonywac, ze publika na koszu nie jest szowinistyczna i nie musisz ukrywac swoich sympatii (klubowych i innych ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
diana5 Re: czy mogę? 25.11.01, 16:50 Z tego wszystkiego zapomniałam czy mecz jest w sobotę czy w niedzielę. Adam a jak dzisiejszy mecz ci się podobał? Wydaje mi się, że KKS grał dziś z tą samą drużyną co Turów wczoraj? Widziałeś kolesia, który wygrał program "Ekspedycja"?Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaw Re: czy mogę? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 18:30 diana5 napisał(a): > Z tego wszystkiego zapomniałam czy mecz jest w sobotę czy w niedzielę. > Adam a jak dzisiejszy mecz ci się podobał? Mam na imie Andrzej :-))). > Wydaje mi się, że KKS grał dziś z tą samą drużyną co Turów wczoraj? Widziałeś > kolesia, który wygrał program "Ekspedycja"?Pozdr. Dzis o 16 gralismy z Mirpolem Bialystok. Mecz mi sie zupelnie nie podobal - powiem wiecej, byl tragiczny. KKS zagral chyba najslabszy mecz w sezonie i w pelni zasluzenie przegral 57:76. Zgadza sie, ze KKS gral z ta sama druzyna, co Turow wczoraj. Turow wygral z nimi ponad 20 punktami, a KKS przegral z nimi 20 punktami - wnioski wyciagnij sama, ktora druzyna bedzie faworytem za tydzien :-)). Masz racje, ze dzis na parkiecie wystapil koles, ktory wygral w TVN Ekspedycje. Nazywa sie on Daniel Puchalski. Jesli chcesz sobie poczytac relacje z dzisiejszego meczu to zapraszam na moja strone. A mecz z Turowem bedzie za tydzien w niedziele o godz. 16.00. Odpowiedz Link Zgłoś