Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kubica: Z czym miałem problem? Ze wszystkim!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 13:54
    Heidfeld jest wyjatkowo pocieszny - wyprzedzil Brazylijczyka po tym jak ten
    wylecial z toru, faktycznie sa powody do mruczenia...a F1 jest nudna jak flaki
    z olejem, jak Kubica przestaje sie liczyc mozna spokojnie zmienic kanal -
    dowolny, durny serial jest mniej przewidywalny (no, chyba ze awaria...)
    Obserwuj wątek
      • Gość: kibol . [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.04.07, 13:59
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • barteks0 [...] 08.04.07, 14:10
          • gabriel Re: Kubica: Z czym miałem problem? Ze wszystkim! 08.04.07, 14:14
            Kubica na pierwszym zakręcie po starcie dźiubnł lekko Heidfelda zdaje się, i to
            było widać w powtórce że coś z samochodu odpadło, z przodu. Ale to dziwne bo
            później jechał długo równym tempem i po kilku odpartych atakach Nico Rosberga
            zaczął mu odjeżdżać, i nagle auto padło.
            W dodatku dopiero za drugim razem wymienili mu uszkodzoną z przodu część. I
            wtedy zaczął doganiać kierowców przed sobą. Ale za mocno przycisnął zaliczył
            pobocze. No i skończyło się tak jak się skończyło.
            Ale przynajmniej tym razem ukończył wyścig, jest postęp w stosunku do poprzedniego.
            Może następnym razem w końcu będą punkty.
            • Gość: Jasiu Musi iść do Ferrari. IP: *.kalisz.mm.pl 09.04.07, 16:45
              Tam sobie pojeździ. Tu mu Niemcy nie dają.

www.bmwsauber.com.pl/galery/tagid/3794/o/3/poza+torem.html
          • Gość: fatality Re: Kubica: Z czym miałem problem? Ze wszystkim! IP: *.e-wro.net.pl 08.04.07, 14:16
            Boże co za amatorzy! to ja na pierwszym replay widziałem ,że poleciały odłamki
            ze skrzydła Roberta,a oni to widzieli przy drugim pitstopie? kto tam
            pracuje? ...i że by nie działało radio? ROTFL.
            • Gość: Vlad.H. Panowie... wyluzujcie IP: *.warzymice.net 08.04.07, 14:22
              sa debile bez pojecia o F1 i tyle.
              A co do reszty - mam nadzieje ze minie ten pechowy okres szybko w BMW i bedzie
              lepiej.

Podobne cyrki dzialy sie wczesniej i w innych ekipach. cierpliwosci to dopiero
              drugi wyscig... bedzie lepiej.
              • Gość: Kibol\ rulez.. [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 14:48
                • bronimir Re: lepiej to będzie jak tego gnojka po podstawów 08.04.07, 17:16
                  Ludzie, opamiętajcie się, dajcie mu szanse. niech przejeździ choć jeden cały sezon.
                  Pamiętam pierwszy sezon Schumachera, też zamiatał tor na ostatnich miejscach.
                  Kubica to jest talent, czy się rozwinie; zobaczymy. Małysz też miał skromne
                  początki.
                  Media wykreowały Kubicę na mistrza świata, tylko dlaczego chłopak ma teraz
                  zbierać cięgi od głupich kiboli.
                  Jedno jest pewne, gdyby jeździł tak jak grają piłkarze, to nikt by go nie
                  wpuścił na tor.
                  • Gość: Montro Re: lepiej to będzie jak tego gnojka po podstawów IP: *.dial.bell.ca 08.04.07, 17:35
                    Media wykreowaly Kubice na czampiona? Co ty palisz, gostek? Chyba Media-Markt z
                    kapitalem niemieckim (jak 70% mediow w PRL-bis) bo na swiecie nikt nawet nie
                    potrafi wymowic jego nazwiska ... dresiarz z Tarchomina!
                    • piekny_romanek tia, a ty czysciciel kibli z kanady 08.04.07, 23:20
                      Boshe co za debile reprezentuja Polakow na zachodize - nie ma sie co dziwic, ze
                      takie jest zdanie, skoro najwiecej sraja we wlasne gniazdo.
                    • belus77 Re: lepiej to będzie jak tego gnojka po podstawów 09.04.07, 00:02
                      Gość portalu: Montro napisał(a):

> Media wykreowaly Kubice na czampiona? Co ty palisz, gostek? Chyba Media-Markt
                      > z kapitalem niemieckim (jak 70% mediow w PRL-bis)

Niemcy posiadaja 80% rynku mediow w Pomrocznej i ponad 50% rynku bankowego!
                      • Gość: Montero Re: lepiej to będzie jak tego gnojka po podstawów IP: *.dial.bell.ca 09.04.07, 01:03
                        Ale Polacy sa lepszymi kierowcami:

Tragiczny bilans świąt na drogach (PAP)

24 ofiary śmiertelne i 239 rannych - to, jak informuje policja, bilans
                        wypadków, do jakich przez ostatnie dwa dni doszło na polskich drogach.
                      • Gość: manhu Re: lepiej to będzie jak tego gnojka po podstawów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 12:52
                        Nie zauważyłeś skąd ten głupek jest: "dial.bell.ca" - z Kanady. I się mądrzy nie wiedząc co zrobiły media -w Polsce!!! a nie w Kanadzie czy na świecie.

A co do Kubicy, to zawiniło radio i kolizja na starcie, nie pokazali tego w TV jak należy więc nie wiem, kto zawinił - pewnie Robert ("- Robert miał pecha. Zniszczył ważny element aerodynamiki na pierwszym zakręcie i później trudno było mu kierować samochodem - przyznał Theissen."). A potem to już było po zabawie, bo z winy radia nawet nie wiedzieli co robić:) Ponadto Kubica mówił się jak to musiał hamować 50metrów wcześniej niż trzeba itd.
                        • Gość: Ja z Warszawy .......................Żałosne leczenie kompleksów IP: *.aster.pl 09.04.07, 13:22
                          kompleksiarze
                          • Gość: Montero Bubitza ist de best! IP: *.dial.bell.ca 09.04.07, 14:54
                        • Gość: ko Re: lepiej to będzie jak tego gnojka po podstawów IP: *.spray.net.pl 10.04.07, 15:21
                          Po co Robert wp****alał się Heidfeldowi na zakręcie? Nie mógł spokojnie ustawić
                          się za nim? Kto zwykle ma "pecha"?
                  • Gość: ponczekmen Racja IP: *.chello.pl 08.04.07, 22:13
                    Zgadzam się z Tobą w 100%
                    • Gość: ponczekmen To do bronimir IP: *.chello.pl 08.04.07, 22:14
          • Gość: rudy102 Re: Kubica: Z czym miałem problem? Ze wszystkim! IP: *.Red-88-5-42.staticIP.rima-tde.net 08.04.07, 14:24
            Z polski !
            • Gość: Montero Re: Kubica: Z czym miałem problem? Ze wszystkim! IP: *.dial.bell.ca 09.04.07, 01:06

• Gość: Jasiu Musi przejść do ferrari bo w BMW chce go Sauber IP: *.kalisz.mm.pl 09.04.07, 16:39
          bo wie, że to dobry kierowca. Niestety reszta to Niemcy i dopóki drugim
          kierowcą będzie Niemiec to Kubicy zawsze będzie się coś przydarzało.

www.bmwsauber.com.pl/galery/tagid/62/o/3/kubica.html
      • Gość: olo [...] IP: *.c155.petrotel.pl 08.04.07, 14:16
        • tryglawson BMW czyli Badziewie Multi Wadliwe ;))) 08.04.07, 14:29

• Gość: Swan Re: BMW czyli Badziewie Multi Wadliwe ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 14:51
            a żebyś wiedział, że BMW jest wadliwe; wiem bo mam taki służbowy samochód
            (530xd). Przejechałem nim ok 40 tys km.... z tego prawie połowę na holu :-(
            Się ku.. badziewie wciąż psuje...
            • Gość: hjk Re: BMW czyli Badziewie Multi Wadliwe ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 15:34
              polecam linki o BMW

na
              start24.pl/www/nowe/
              (4 /334)- BMWluksusowatandeta.pl - a`propos jakości i naszych oczekiwań - BMW -
              luksusowa tandeta? Perypetie z baaardzo drogim samochodem, pechowy egzemplarz?
              • Gość: teddybear Re: BMW czyli Badziewie Multi Wadliwe ;))) IP: *.aster.pl 08.04.07, 16:27
                A ja znam jeszcze BMW - Bedziesz Mial Wypadek ;)
                • Gość: Montero Poldek Karo to bolid Kubitzy! IP: *.dial.bell.ca 08.04.07, 17:31
                  Ten dupek ma wyglad dresiarza z Tarchomina ... zenada!
                  • piekny_romanek wracaj myc kible 08.04.07, 23:22
                    zakompleksiony bezmozgu. Ciekawe, ze taki pojeb potrafi obsluzyc klawiature?
                • Gość: z1234567 BMW - Bardzo Mały Wacek IP: *.chello.pl 10.04.07, 21:43
          • Gość: Iman Deklu IP: *.chello.pl 08.04.07, 15:57
            tymi swoimi wynurzeniami i pijackimi fantazjami na temat mocarstwowości Iranu
            mozesz sobie podetrzec tyłek pajacu.
      • Gość: Gonzo Re: Kubica: Z czym miałem problem? Ze wszystkim! IP: 149.254.200.* 08.04.07, 14:35
        Ano chyba nadchodzi czas przetasowan w zespole BMW, Kubica poza jednym
        szczesliwym wybrykiem nie daje rady, ciagle popelnia bledy a za plecami czuje
        oddech Ralfa Schumachera, Nico Rosberga i Sebastiana Vettela. Panie Kubica
        przyspiesz Pan, albo nie skonczysz sezonu.
        • Gość: Zgryz Re: Kubica: Z czym miałem problem? Ze wszystkim! IP: *.toya.net.pl 08.04.07, 14:53
          DAj mu lepszą maszynkę, to zobaczysz. Ale jak niemiaszki dalej tak
          będą "przygotowywać" i "prowadzić" zaspół BMW, to trzeba będzie się przypatrzyć
          innym zespołom. Moze tam nie będzie miał takich cyrków ze sprzętem...
        • Gość: matizz Re: Kubica: Z czym miałem problem? Ze wszystkim! IP: *.chello.pl 08.04.07, 14:57
          Jeszcze sie Robert w tym sezonie pokaże może już za tydzień.Do wszystkich! Do F1 trudno jest się
          dostać trzeba się cieszyć że mamy chociaż rodzynka w tych wyścigach no cóż wypadki chodzą po
          ludziach.Do trzech razy sztuka!
          Za tydzień Kubica zdobędzie punkty w GP!
        • Gość: juno Re: Kubica: Z czym miałem problem? Ze wszystkim! IP: *.pikonet.pl 08.04.07, 15:01
          kolejni eksperci co F1 znaja ze sportu po wiadomosciach. zalosni frustraci
          ktorzy odreagowuja swoje zyciowe porazki.

nie zawsze wszystko dziala ok. wystarczy przypomniec sobie dwa ostatnie sezony
          raikkonena. teoretycznie bylby mistrzem gdyby mclareny dojezdzaly. webber nie
          skonczyl nawet polowy wyscigow. kovalainnen mial byc odkryciem sezon, jak jezdzi
          kazdy widzi, rosberg zdobyl kilka punktow w zeszlym sezonie i tez nie blyszczy,
          nie wspominajac o speedzie. wyjatkiem jest hamilton! kubica pokazal sie od
          dobrej strony i nie jego winna ze bolid mu nawalil. i gdyby byl cienkim bolkiem
          nie byloby go w F1. wiecej pokory.
          • Gość: Gonzo Re: Kubica: Z czym miałem problem? Ze wszystkim! IP: 149.254.200.* 08.04.07, 21:00
            O frustratach nie bede z Toba dyskutowal, Kubica bez dobrego nie istnieje.
            Przejrzyj sezony od 2001, wtedy mozemy pogadac. Poki co kilka niemieckich mediow
            juz przewiduje przesuniecie Kubicy, calkiem slusznie zwazywszy na to co
            pokazuje, do rezerwy i zastapienie go Vettelem, Kubica ma ponoc czas do 8 GP sezonu.
          • Gość: bolo Re: Kubica: Z czym miałem problem? Ze wszystkim! IP: *.ns.ac.yu 09.04.07, 12:27
            Ja wam mowie. Nie ma sie czym podniecac, bo f1 to nie jest sport. Tu zle
            dobrane opony, tam linka poszla, pozniej skrzynia biegow...Nie zmienie zdania
            nawet jakby Kubica byl 15-to krotnym Mistrzem Swiata i okolic. Zycze mu jak
            najlepiej bo jest moim rodakiem (nietypowo, nie?) ale jego zawod nie mozna
            nazwac sportem. Rzut mlotem, wszystkie pilki, Judo, plywanie-to sa sporty,
            ktorymi powinnismy sie ekscytowac bo nie ma tam tyle "ale". Otylia przegrala bo
            byla slabsza, Krawczyk wygral bo byl najlepszy w Belgradzie(ME w judo) itd.
            Pozdrawiam
      • Gość: zefir To Nick stuknął Roberta czy odwrotnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 14:55
        Wcześniej pisano że to Heidfield stuknął Roberta i uszkodził przedni spojler, a
        to jednak było odwrotnie. Zreszta jak się jedzie z tyłu i wiadomo, że na
        początku wyscigu jest ciasno to trzeba uważać. A poza tym nikt nie ma
        wątpliwości, że Heidfeld zakradł się w nocy do hangaru i nasypał Kubicy piasku
        do skrzyni biegów i przeciął kabelek od łączności radiowej.
      • Gość: kakokako Ma tupet gnojek germański. Specjalnie zaciesnił IP: 81.210.10.* 08.04.07, 15:03
        zakręt aż go prawie postawiło bokiem. Szwab jest szwab.
      • Gość: expertF1 Kubica - krolik doswiadczalny dla Heidfelda IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.04.07, 15:44
        Taka jest niestety prawda. W bolidzie Kubicy montowane sa podczas wyscigu nowe
        czesci, ktore BMW chce jak najszybciej przetestowac. Szybki rozwoj to ich cel i
        dlatego robia to niestety kosztem drugiego kierowcy. Poswiecaja Kubice i
        zbieraja doswiadczenie. Jesli niewidoczne pod maska czesci u Kubicy sie
        sprawdza, "zobaczymy" je w nastepnym wyscigu u Nicka, zas Robert bedzie testowal
        nastepne wynalazki.
        Tak niestety wyglada Niemiecki zespol, w ktorym jedzie Niemiec i obcokrajowiec.
        Nawet kwalifikacje sa "ustawiane" pod Niemca. Robert zostaje nonstop tankowany
        do pelna, zeby tylko szybki Nick startowal jako pierwszy. To poprostu zenujacy team.
        Jest tylko jedno rozwiazanie dla Roberta: zmiana zespolu i to najlepiej juz od
        nastepnego sezonu, nawet kosztem gorszego bolidu! Idealny byl by Williams.
        • monster1972 to jest chyba prawdopodobne, choc trudno uwierzyc 08.04.07, 19:24
          drugi raz z rzedu nie umieją policzyć sekund, zeby Kubica pojechal dodatkowe
          okrązenie...

kurde, przeciez to jest cholernie proste...

podczas kwalifikacji mogli go tez ostrzec, ze Schumacher wyjezdza z bosku

kubica troche by zwolnił... Ralf by juz nie przeszkadzał... a pozniej dałby po
          gazie i miałby wlasciwą predkosc na poczatku okrazenia pomiarowego

te samochody mają 200 km/h w ciagu 5 sekund
          • Gość: Piotr Re: to jest chyba prawdopodobne, choc trudno uwie IP: *.static.dsl.dodo.com.au 09.04.07, 01:46
            Kubica-DNO !!! Wyleci szybko ze skladu. On nie potrafi jezdzic.
        • Gość: kibic F1 Re: Kubica - krolik doswiadczalny dla Heidfelda IP: 88.156.76.* 08.04.07, 20:36
          Zgadzam się z tobą w całej rozciągłości. Kubica jest królikiem doświadczalnym
          BMW. Ma jeździć i nic nie mówić bo Szybki Nick ma wygrywać. Przecież szefostwo
          BMW ogłosiło kto jest typowany na Mistrza Swiata - Heidfild!
      • Gość: Zbychu Chicago Re: Kubica: Z czym miałem problem? Ze wszystkim! IP: *.hsd1.il.comcast.net 08.04.07, 16:43
        Po pierwsze z samym soba po wtore za szybko z Ciebie zrobili gwiazde(Mistrza)
        jak zwykle prasa
      • Gość: RK Re: Kubica: Z czym miałem problem? Ze wszystkim! IP: 81.219.48.* 08.04.07, 16:50
        Szkoda mi Kubicy...
        Robia z nim co chca, a najczesciej testy samochodu...

Czy on podczas pierwszego pit stop nie mogl dac znac ze radio nie dziala?
        Jak doswiadczona grupa mechanikow nie zauwazyla braku dwoch listkow w dziobie
        samochodu?

Powinien jak najszybciej zmienic zespol na lepszy...
        Jakos Hamilton mimo ze debiutant nie ma klopotow z zajmowaniem miejsc na
        podium...
        • Gość: kinky PoLAcy są Mistrzami świata!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 16:57
          W obrażaniu się nawzajem. Jak ta dsycyplina wejdzie do IO to na pewno zajmiemy
          wszystkie pozycje medalowe.
          • Gość: Montero W ilosci wypadkow na drogach! IP: *.dial.bell.ca 08.04.07, 17:41
            Styl drecha to styl Kubitzy!
            • piekny_romanek styl debila to styl montera 08.04.07, 23:25
              co dzisiaj zmontowales w tej kanadzie? g* pod soba jak zwykle, bo nic innego
              nie potrafisz. No jeszcze potrafisz srac bez sensu w internecie.
            • belus77 Re: W ilosci wypadkow na drogach! 09.04.07, 00:04
              Przez ostatnie kilka lat statystyki rzeczywiscie wygladaly dosc slabiutko, ale
              to dobrze dla zakladow pogrzebowych!
              • Gość: Montero Re: W ilosci wypadkow na drogach! IP: *.dial.bell.ca 09.04.07, 01:08
                No i dla czarnych nierobow przy pogrzebach!
            • Gość: Montero Re: W ilosci wypadkow na drogach! IP: *.dial.bell.ca 09.04.07, 01:04

• Gość: expertF1 Re: Kubica: Z czym miałem problem? Ze wszystkim! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.04.07, 17:15
          > Czy on podczas pierwszego pit stop nie mogl dac znac ze radio nie dziala?
          > Jak doswiadczona grupa mechanikow nie zauwazyla braku dwoch listkow w dziobie
          > samochodu?

Najgorsze jest to, ze nie dosc ze nie zauwazyli odpadajacej czesci, ktora bylo
          widac podczas kolizji nawet w TV, to jeszcze zwalaja wine po wyscigu na Roberta!
          Mowia, ze wjechal Heidfeldowi (replay pokazywal ze bylo odwrotnie), co bylo
          przyczyna popsutego auta. Na zagranicznych forach wszyscy wypisuja bzdury, ze
          Kubica wjechal koledze, ktorego auto przeciez jechalo bez problemow. Wydaje sie
          ze nikt nawet nie wie, jakie problemy mial Kubica (bo Theissen w wywiadzie
          sprytnie je ominal - image niezawodnego BMW jest wazniejszy) a ograniczeni
          ludzie mysla, ze Heidfeld przemienil sie w Schumachera, wygrywajac z Kubica
          jednym odkazeniem.
          Dlatego, niech Robert znika z BMW jak najszybciej. Jestem pewien ze (oprocz
          Williamsa) znalazlo by sie dla niego odrazu wolne miejsce w Renault. Flavio
          Briatore nie popelni tego samego bledu po raz drugi. W takich warunkach BMW
          wypali talent Kubicy w 2 sezonach, bo zamiast dac mu rowna szanse do rozwoju,
          wykoncza go poprostu, wykorzystaja i jak im juz nie bedzie potrzebny, a robota
          bedzie odwalona, zastapia Vetellem, ktory dostanie dobry bolid, jak Hamilton.
      • Gość: k Re: Kubica: Z czym miałem problem? Ze wszystkim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 17:06
        "sport"

wygrywa ten, kto ma najlepsze auto i komu się nic nie popsuje.
      • Gość: Na pocieszenie Re: Kubica: Z czym miałem problem? Ze wszystkim! IP: *.lnet.pl 08.04.07, 17:08
        www.youtube.com/watch?v=m92yamoffkE
        • Gość: n/c Re: Kubica: Z czym miałem problem? Ze wszystkim! IP: *.centertel.pl 08.04.07, 17:47
          Jak wielu znawców F1 (i zapewne nie tylko), którzy raczyli użyczyć głosu na tym
          forum tez uważam, że naprawde trzeba byc nieudacznikiem zeby nie zajmować
          miejsc na podium w F1. Kubica rzczywiscie jest zalosny! Przejechał juz tyle
          wyscigow i ani razu nie wygrał! Skandal!

I jeszcze jedno. Przecież ci straszni, niecni, okropni Niemcy tylko go
          wykorzystują! A przeciez Kubica oze podejsc do Briatore i
          powiedzieć: "przepraszam pana, czy moge jeździć w Pańskim teamie?" i sprawa
          byla by zalatwiona... Dobrze że moi wspaniali, wszechwiedzący rodacy o tym
          wiedzą, bo podnosi mnie to na duchu.

Poza tym to pozdrawiam całą tę śmieszną bandę ksenofobicznych zrzęd którzy się
          tu wypowiedzieli.

PS expert, w jakim teamie F1 jesteś mechanikiem? xD
        • Gość: hh Re: Kubica: Z czym miałem problem? Ze wszystkim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 17:51
          wiekszosć osób wypisuje tu bzdury. jeśłi teamy miałyby być "narodowe" to w
          renault nie jeździłby Fin z Włochem tylko jeździłby Piquet jr. jakby Ventyl miał
          jeździć na powaznie to jużby to robił ale ten chłopak licencję ma dopiero od
          tego sezonu bodaj.
          Kubica jeździ zbyt agresywnie to raz a dwa to do tego dokładaja się
          kompromitujące błędy teamu i skutek jest jaki jest. Jak można nie zauważyć ze
          urwało mu kawalek spoilera? Jak można zmieniać koła przez 20sek? Jak można źle
          napompowac opony jak w Budapeszcie chyba? Tych spóźnionych wyjazdów było już dwa
          . jak sie powtórzy raz jeszcze to powiem że BMW nie szanuje swojej pracy bo
          spiski w tej sytuacji są bez sensu. Kierowca ma jechać i zdobywac punkty a jak
          nie robi tego bo nie ma radia, ma złe opony, połamany przednie skrzydło i nie
          potrafią mu zmienić opon to jest to po prostu bez sensu bo sponsor płaci i chce
          mic wyniki. jeśli by to była wina Kubicy to jeździłby Ventyl
      • Gość: kibic Kubica: Z czym miałem problem? Ze wszystkim! IP: *.centertel.pl 08.04.07, 18:13
        Robert rób swoje i nie daj się wciągać w dyskusje z szefami
      • Gość: adalberto Niemcy daja mu do zrozumienia, ze .... IP: *.dip.t-dialin.net 08.04.07, 18:14
        .. powinien zmienic zespol. Maja trzeciego dobrego kierowce, Niemca, ktory
        prawdopodobnie zajmie miejsce Kubicy. Zespoly F1 mimo, ze maja zwiazki z
        firmami samochodowymi finansowane sa w duzej czesci przez dochody z reklam.
        A w tym przypadku Kubica nigdy nie zapewni takich dochodow co kierowca
        niemiecki.
      • Gość: xxx Kubica: Z czym miałem problem? Ze wszystkim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 18:16
        Facet ma same problemy, może jest trochę za młody a przy okazji dość prymitywny
      • Gość: pikus Kubica: Z czym miałem problem? Ze wszystkim! IP: *.brzesko.net.pl 08.04.07, 18:53
        Robert go dotknol , bo mu zajechał . Niemiec to dupek.
        Polak nic w tym teamie nie osiągnie.
      • Gość: polak wielki niemcy zrobili to specjalnie zeby psuc karier kubi IP: *.dsl.club-internet.fr 08.04.07, 19:00
        heifeld nie ma zadnego talentu !!!ma 29 lat ,stare jak swiat!!!za 5 lat konczy
        kariere !!!niemcy sa zazdrosni ze udalo sie polaka wyjsc do formuly 1 !!!!!!!
        to niemiecka mafia !!!bmw i zespol to same niemcy !!!!zazdrosni !!!za tydzien
        bedzie to samo czyli problemy samochodu !!!!heifzld nie mial problemu bolidu a
        akurat kubica mial !!!!dziwne nie ,???? jaka pech!!!!!!!!!!!
        • Gość: kUBICA Re: niemcy zrobili to specjalnie zeby psuc karier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 09:40
          POCALUJCIE MNIE W DUPE WY KIBICE SASRANE -JA BEDE JEZDIL CZY KOMU SIE TO PODOBA
          CZY NIE -NAWET ROWEREM A DO SZKÓLY NIE PÓJDE BO SZKOLA CHLEBA NIE DAJE .!!!!
      • Gość: hrb Uszaszowski Ventyl zastapi Kubice, to tylko kwestia czasu... IP: *.VIC.netspace.net.au 08.04.07, 19:11
        i to bardzo krotkiego.Przeciez juz na TRENINGACH jezdzi z Ventylem TYM SAMYM
        BOLIDEM.
        • Gość: Montero Kto Ventyl ??? Kubica to Campione del Mundo! IP: *.dial.bell.ca 08.04.07, 19:53
          • Gość: hrb Uszaszowski Re: Kto Ventyl ??? Kubica to Campione del Mundo! IP: *.VIC.netspace.net.au 08.04.07, 20:08
            NIE WIEDZIALEM, ze KUBICA to Edmundo Del Campione .
            • Gość: Montero Re: Kto Ventyl ??? Kubica to Campione del Mundo! IP: *.dial.bell.ca 09.04.07, 01:06

• agus_1991 Kubica: Z czym miałem problem? Ze wszystkim! 08.04.07, 19:18
        Żałosne. Kubica ma taki bolid, w którym nawet radio nie działa, a u Heidfelda
        wszystko chodzi jak w zegarku. I czy to ma być fair?
      • iza_79 Re: Kubica: Z czym miałem problem? Ze wszystkim! 08.04.07, 19:36
        jako polak i katolik powinien byl wiedziec, ze niedzielna praca w gowno sie
        obraca :DDDDDDDDD
        • Gość: kibci Które auto ma najlepszą aerodynamikę w tym sezonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 20:15
          Które auto ma najlepszą aerodynamikę w tym sezonie? Jak myslicie? moim zdaniem
          Ferrari.
          • Gość: emnit Re: Które auto ma najlepszą aerodynamikę w tym se IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.04.07, 20:41
            To naprawde niesprawiedliwe dla naszego Roberta, nalezy mu sie przynamniej
            Ferrari, niech idzie do nich i im to powie! Napewno go zrozumia. Preciez
            pochodzi z kraju ojca swietego - a to sa Wlosi- musi bac sprawiedliwosc. Swinie
            Niemcy psuja Auto, zeby mu sie nie powiodlo. Trzeba cos zrobic. Wyslijmy mail z
            protestem do EU. Merkel powinna podac sie do dymisji.
            • Gość: emnit Re: Które auto ma najlepszą aerodynamikę w tym se IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.04.07, 20:44
              i jeszcze za kare nie kupimy zadnego bmw z salonu!
              • Gość: vind Re: Które auto ma najlepszą aerodynamikę w tym se IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 22:05
                www.f1ultra.pl/artykul-Zmiana-przyzwyczajen--czyli-obawy-Roberta-Kubicy,107172,77.html
      • Gość: schumacher m. Kubica! Dużo nauki przed Tobą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 22:25
        bo na razie jesteś cieniutki , ale kiedys będziesz najlepszy !
        • Gość: fatality Re: Kubica! Dużo nauki przed Tobą IP: *.e-wro.net.pl 08.04.07, 23:23
          Robert idealnie nadawałby się do Toyoty.. team z ogromną kasą i niespełnionymi
          ambicjami+młody bardzo obiecujący kierowca. oni przynajmniej nie robiliby
          takich wałków jak panowie z BMW.
      • Gość: do ANALIZY Anaiza pierwszego zakrętu IP: *.lnet.pl 08.04.07, 23:15
        Poniżej link z wideo z GP Malezji - pierwszy zakręt. Wydaje się jednak, że to
        Niemiec jest winien zderzenia na pierwszym zakręcie. Wyrzuciło go na nim i ściął
        do środka, tam gdzie był już Kubica.

www.youtube.com/watch?v=YbguZFPFpHs
        • Gość: do ANALIZY Re: Anaiza pierwszego zakrętu IP: *.lnet.pl 08.04.07, 23:23
          Zobaczcie na zachowanie Massy w stosunku do Hamiltona - bardzo podobna sytuacja
          jak Kubicy i Heidfeld-a. Massa również miałby prawo ściąć pierwszy zakręt
          (również go na nim wyrzuciło), ale tego nie zrobił i dlatego w drugim zakręcie
          nie miał już możliwości przyblokowania Hamiltona, a ten po zewnętrznej go
          wyprzedził. Gdyby Heidfeld nie zjechał do środka, prawdopodobnie, na drugim
          zakręcie Kubica by go też wyprzedził.
          • Gość: gizmoo Re: Anaiza pierwszego zakrętu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 23:57
            Na przykładzie kubicy widać kretynizm tego sportu: jak sobie nie wypracujesz
            pozycji w kwalifikacjach i przy starcie to w czasie wyścigu niewiele zdziałasz.
            Wszyscy o tym wiedzą i przepychają się na początku na granicy fair play. Kubica
            też chciał ale, ale Nick przetrącił mu spojler (mniejsza o to kto był winien) i
            zaczęły się kłopoty, oczywiście nie jedyne. Ale to wszystko tak na prawdę z
            prawdziwym sportem ma niewiele wspólnego. A oglądanie tego przez 2 h to naprawdę
            strata czasu, wystarczy start i końcówka i parę akcji wyprzedzających jeśli
            takowe w ogóle są (może jeszcze komuś podwinie się noga w pit stopie) -
            wystarczy żeby zmieściło się w Telekspresie.
            • Gość: Montero Analiza pierwszego zamętu? IP: *.dial.bell.ca 09.04.07, 01:10
              Analiza od anal ... zakrenty? CZy ja wiem?
      • Gość: cpl Re: Kubica: Z czym miałem problem? Ze wszystkim! IP: *.e-wro.net.pl 08.04.07, 23:18
        Kubica nie jest geniuszem F1 i chyba czas to sobie otwarcie powiedzieć. Nie
        sądzę by kiedykolwiek był mistrzem świata, nie ma tego czegoś, co mają Alonso i
        Schumacher. Kubica jeździ zadziornie, ale nic więcej. A taki Hamilton oprócz
        tego jeździ też mądrze i sprytnie. Kubica nie pierwszy raz ma uszkodzony przód,
        wciąz coś się złego dzieje, mamy chyba zbyt wielkie oczekiwania wobec niego i
        każdą, ale to każdą porażkę tłumaczymy usterkami technicznymi. Nie zdziwmy się,
        jak Kubica pójdzie jednak w odstawkę i przepadnie gdzieś w pomrokach historii
        sportu. Po prostu Niemcy będą chcieli mieć swojego pupilka Vettela i nad nim
        się trząść tak jak my nad Kubicą. BMW dojdzie do wniosku, że skoro i tak nie ma
        wyników to niech chociaż Niemcy pooglądają F1.
        Mam ogromny szacunek dla Kubicy, dla jego profesjonalizmu i opanowania - on
        prezentuje cechy obce większości polskich gwiazdeczek sportu. Niestety w jego
        jeździe nie widać spejalnej filozofii, po prostu jeżdzi ostro, a to nie
        wystarczy by być mistrzem świata, co gorsza chyba styl jego jazdy niepasuje do
        eksperymentów w tym teamie. Miałem więc cichą nadzieję, że z Kubicą będzie jak
        z Małyszem - którego też w jego pierwszym fenomenalnym sezonie na początku
        prześladował pech. Ale jak zobaczyłem dzisiaj ułańską jazę Kubicy to jakoś
        przestałem w to wierzyć.
      • Gość: Pablo Kubica: Z czym miałem problem? Ze wszystkim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 23:27
        dziwna sprawa z tym bolidem Roberta... Żeby sie w BMW radio zepsuło?? A poza
        tym Robert wie co jest, i jak mówi, że bolid był nadsterowany to był. Czyżby
        mechanicy dali plamę? Nie, przecież bolid kolegi z teamu tak dobrze jeździ..
        Robert jak tylko będzie mógł to im jeszcze pokaże na co go stać.. Trzymam
        kciuki!!!
      • Gość: Robert Re: Kubica: Z czym miałem problem? Ze wszystkim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 23:31
        Ludzie, naprawde nie pamiętacie jak sprawował sie Mc KLaren Raikonena w
        poprzednich sezonach? To dopiero był dziadowski wózek...Co Kimiemu nieźle szło
        silnik pewnej znakomitej niemieckiej marki odmawiał posłuszeństwa... Ile lat
        ferrari musiało czekać na tytuł mistrzowski po Jody Scheckterze? Niestety
        wejście do czołówki wyścigowej elity elit musi potrwać. Dajcie BMW i Kubicy
        trochę czasu.
        • ptr_lund Re: Kubica: Z czym miałem problem? Ze wszystkim! 08.04.07, 23:37
          A najwiekszy problem to chyba mial ze soba. Jest pelen gazu i to jego problem.
        • Gość: michto Re: Kubica: Z czym miałem problem? Ze wszystkim! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 09:20
          Pewnie że nie pamiętają, bo większość teraźniejszych kibiców dowiedziała się co
          to jest F1 we wrzesniu tamtego roku. I oczywiście wszyscy z nich wszystko teraz
          wiedzą...
      • paw-el Raz na wozie ... 08.04.07, 23:50
        raz pod wozem
        • Gość: gizmoo F1 polega na blokowaniu a nie sciganiu się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 00:02
          przykro to stwierdzić ale tak jest. Przepis na sukces w F1: zbudować bolid żeby
          był najszybszy w kwalifikacjach a potem blokować blokować blokować...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka