Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Manchester - Milan

IP: *.aster.pl 24.04.07, 22:30
    kurna, kurna, kurna!!!! taki meczyk, tyle bramek, taki prestiz, takie gwiazdy
    a ja.....pisze w necie bo zadna normalna tv nie transmituje!!!!! w jakim
    kraju my zyjemy?! ale abonament to im plac! na czas, bo KARY FINANSOWE
    PRZYWALA. pieprzone, chciwe dupolizy!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: dusza Manchester - Milan IP: 80.51.157.* 24.04.07, 22:59
        Manchester wymiata;] przeciez to byl istny spektakl;] kto widzial wie o czym
        mowie;] go 4 it ManU
        • Gość: blabla Re: Manchester - Milan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 23:01
          Całe szczęście mam w kablówce DSF. Dziękuję mojej kablówce i telewizji niemieckiej.
          • Gość: gracz Re: Manchester - Milan IP: *.aster.pl 25.04.07, 00:13
            Wcale nie był taki extra , był emocjonujący do końca. Jednak kilka meczy obejrzałem w wydaniu Manchester United i znudzony trochę jestem ich grą .
            Rooney gra na siłę , Ronaldo popisuje się niewiadomo czym :)Milan odpuścił koniec , szczególnie źle ustawiony Dida. Milan momentami imponował techniką , jednak Dida i Kaka ciągną ten zespół do przodu. Reszta drużyny jest tłem :)
            • Gość: Red_Devil Re: Manchester - Milan IP: *.ds.pg.gda.pl 25.04.07, 00:39
              Cris popisuje się tylko przy stanie 1:0 ;) a reszta to branie ciężaru gry na
              własne barki, a że zawsze musi coś pokazać :] miał najwięcej strat, ale był
              najczęściej przy piłce... za to Kaka poza bramkami nie pokazał nic :)

Rooney - walczak, więc gra na siłę :) nie jest żaden pedałek Henry czy Eto'o :]
      • Gość: grzech Re: Manchester - Milan IP: *.chello.pl 25.04.07, 00:21
        SKANDAL!!!! Nie wolno robic ludzi w chu... Dlaczrego nikt nie transmitoweal
        tego meczu ?!!!
      • Gość: Red_Devil a rewanż będzie ch.jowy bo we Włoszech... IP: *.ds.pg.gda.pl 25.04.07, 00:37
        ...stolicy Catenaccio :/ Milan będzie próbował wygrać 1:0, a United będą jeszcze
        bardziej osłabieni :(((((
      • Gość: Red_Devil Scholes - nr 18 IP: *.ds.pg.gda.pl 25.04.07, 00:38
        na koszulce a nie 10 ;)
      • Gość: piotruś Manchester - Milan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 12:56
        Uwielbiam MUT grajo wspaniało piłke i na pewno w tym roku wygraja Lige
        Misztsszów. Wieźe ze RONALDO i SPÓŁKA pokaz jak sie gra w piłke

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka