Gość: Mrovek IP: *.telkab.pl / 10.4.2.* 25.05.03, 20:19 Hej Pruszków kosz lalalalalalalalalalalalala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mały B Joe jest Amerykaninem? IP: *.szn.vx.pl 25.05.03, 20:25 Wydawało mi się że gra w reprezentacji Polski, ma takie obywatelstwo, więc chyba JEST POLAKIEM gazeciane gryzipiórki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danp Prokom IP: *.interecho.com / 192.168.3.* 25.05.03, 20:33 Nie tak łatwo nas wyeliminować, już większość ludzi nas skreśliło, ale chyba zapomniało że gra się do trzech zwycięstw. Mecz piąty zapowiada się arcyciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadkens Re: Prokom IP: *.interecho.com 26.05.03, 00:49 ano musimy to wygrac bo inaczej klapa :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seruga Re: Joe jest Amerykaninem? IP: *.gdynia.mm.pl 25.05.03, 20:34 Jest Amerykaninem z polskim obywatelstwem (tudzież polskim paszportem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadkens Re: Joe jest Amerykaninem? IP: *.interecho.com 26.05.03, 00:48 hmm joe macnaull ... no tak typowo polskie nazwisko... a gdzie sie urodzil ? hmm gdzies pod krakowem np ? a moze kolo trojmiasta gdzies ? bo wlasnie juz zapomnialem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Re: Joe jest Amerykaninem? IP: *.clinternal / 10.2.4.* 26.05.03, 10:41 Gość portalu: mały B napisał(a): > Wydawało mi się że gra w reprezentacji Polski, ma takie > obywatelstwo, więc chyba JEST POLAKIEM gazeciane gryzipiórki... Nie chciałbym być kontrowersyjny ;), ale z tego co wiem to ma równiez obywatelstwo amerykańskie. Jesli sie myle - to mnie sprostuj, ale jesli sie nie myle, to mozna pisac ze to Amerykanin i będzie to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Prokom po raz drugi pokonał Polonię IP: *.proxy.aol.com 25.05.03, 22:37 Brawo Prokom !!!Brawo Joe !!! jezeli wiecej Polek za Amerykanina wyjdzie to i polska reprezentacja w Swiecie liczyc sie bedzie !!! God bless Poland & USA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Edek cienki jak... zero obrony IP: 212.160.106.* 26.05.03, 10:00 O`Banon chyba zapomniał jak sie broni, a Kalamiza to nie Jaklin - sam 4 kwarty nie wygra... Nie potrzebnie rozbudzili apetyty 2 oma wygranymi w Sopocie, poza tym chyba sami nie wierzą i nie do końca im zależy na finale. W końcu plan i tak już wykonali... Jadyne pozytywne postacie to Hlebowicki i Karwowski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Prokom po raz drugi pokonał Polonię IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 11:16 Oglądałem ten mecz. Czy w Warszawie nie ma normalnej hali? Muszą grać na jakimś boisku podstawówki. Ale poco hala skoro czarne koszule nie mają kibiców. Na tym meczu było cicho jak na turnieju szachowym, słychać było jedynie przyjezdnych sopocian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duńczyk Hej PRUSZKÓW kosz, kosz, kosz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 13:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maximus Re: Prokom po raz drugi pokonał Polonię IP: *.iweb.pl 26.05.03, 18:02 ogladalem ten mecz i czulem sie jakby mecz rozgrywal sie w Sopocie!!!czy na mecze Polonii przychodza jacys kibice czy tylko cale rodziny,ktore nie maja co w domu robic i wychodza na spacer i przy okazji na mecz????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wksbasket WWW.SLASK.WROCLAW.PRV.PL IP: *.kom / 10.101.6.* 26.05.03, 18:24 Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś