Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

TOTALNY BOJKOT PRZEGLĄDU SPORTOWEGO

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 12:31
    KIBICE LECHA !
    PROPONUJĘ, ŻEBY KAŻDY Z NAS PO RAZ OSTATNI KUPIŁ W KIOSKU TEGO SZMATŁAWCA,
    PRZED STADIONEM ZROBIMY Z TEGO WIELKĄ KUPĘ PAPIERU I KOMISYJNIE (NA OCZACH
    REPORTERÓW, TAKŻE TYCH Z warszawki), OSIKAMY TĘ ICH PRASĘ, CO WY NA TO?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Radost Re: TOTALNY BOJKOT PRZEGLĄDU SPORTOWEGO IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 12:41
        Oczywiscie ze bojkot.....dzwonilem tam wczoraj i oczywiscie nie wydrukowali
        mojej opinii.podziejkowali kazali sie przedstawic i nic......Przeglad Sportowy
        nas skrzywdzil i obrazil ale dlatego po prostu nie kupujmy tej gazety!!!!!!!!!!!
        Wielki moj sukces to to ze dwa niezalezne kioski juz zrezygnowaly z Ps:)
        Michciu i Fanta WIELKIE DZIEKI!!!!!!POZDRAWIAM! a takz moj znjomek z kiosku
        Ruchu informuje kazdego kto chce kupic Ps co ta gazeta zrobila....i 95%
        rezygnuje!! Bardzo dobrze......szukam dalej znajomych co moga mi w tym pomoc!!!
        Pozdrawiam forum:)
        • Gość: Olo Re: TOTALNY BOJKOT PRZEGLĄDU SPORTOWEGO IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 13:00
          Radost, ale ja z tym osikaniem tej kupy gnoju mówiłem na serio! może nie przed
          dzisiejszym meczem, ale następnym?
          • Gość: Radost Re: TOTALNY BOJKOT PRZEGLĄDU SPORTOWEGO IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 13:08
            Occzywiscie!! osikac (chociaz szkoda moczu na ta gazete) ale wiem ze dzisiaj
            tez juz cos jest przygotowane! rozmawwilaem z paroma
            osobami....PozdrawiamPRZEGLAD SPORTOWY NAJGORSZY DZO+IENNIK BRUKOWY! a firma
            sts ....jest tym czym jest:)
            • Gość: Olo Re: TOTALNY BOJKOT PRZEGLĄDU SPORTOWEGO IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 13:38
              wysłałem tego posta także na forum w-ki, trochę się putają :)
              • Gość: Warschau Re: TOTALNY BOJKOT PRZEGLĄDU SPORTOWEGO IP: *.matrix.pl 12.05.01, 13:43
                Putnij się w tą pustą głowę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka