Gość: PIJANY KSIĄŻĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 13:21 Nie będzie łatwo. Łatwa byłaby druga runda, ale w trzeciej Henin i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Re: French Open: Santangelo pierwszą rywalką Radw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 13:30 A może to zrządzenie losu i Agnieszka rozpocznie marsz w górę od zwycięstwa z Justiną w 3 rundzie i dojdzie do finału jako objawienie turnieju... kiedyś musi zacząć wygrywać... Tak się rozpoczynają wielkie kariery, gdy niespodziewanie ktoś zwycięża z dużo wyżej rozstawionymi i zaczyna wierzyć we własne umiejętności, nabiera pewności siebie. Aga powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Pobudka. Sistry Radwanskie zmiotly Bialorusinki IP: *.host.net 25.05.07, 15:21 i zagraja w finale w Stambule. Gdzie sa dziennikarze? Czy oni potrfia cos wiecej niz przepisywac informacje z PAP-u? Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Pobudka. Sistry Radwanskie zmiotly Bialorusin 25.05.07, 19:39 Oby wygrała. Będę jej kibicował. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 a może to dobra wróżba? 25.05.07, 13:36 najlepszym wynikiem Radwańskiej jest jak na razie półfinał w Luksemburgu. wtedy pierwszą rywalką Polki była Santangelo. a w III rundzie (wówczas ćwierćfinale) grała z numerem 1 turnieju Dementiewą i ją pokonała... ale teraz nie ma co sie podniecać Henin, najważniejsza I runda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plastras Re: French Open: Santangelo pierwszą rywalką Radw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 14:47 Nie wiem co sądzić o Santangelo - jest nierówna. Potrafi wygrać z Janković, by za miesiąc dostać od niej baty. W Warszawie ograła łatwo Pietrową, ale forma Rosjanki nie była idealna. Mam nadzieję, że nie będzie to taki horrorek jak w Luksemburgu. A stawka jest niemała - dwie wygrane mogą dać Agnieszce awans wystarczający na rozstawienie w Wimbledonie(ostatnia rozstawiona We Francji jest 36 Muller). I mogłaby by się wreszcie przesunąć w górę Ulka - nie wiem czy siostrzany debel nie namieszałby (wogóle) bardziej od samej Agnieszki. A "młoda" przegrywa szansę za szansą i ... nie wiem co z niej wyrośnie. PS - nie wiesz Książę jakie są kryteria na Olimpiadę??? Pewnie głównie ranking??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIJANY KSIĄŻĘ Re: French Open: Santangelo pierwszą rywalką Radw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 14:58 Olimpiadą to ja bym się na zapas nie martwił, bo starsza na pewno tam zagra. Młodsza to jednak chyba jeszcze trochę poczeka na coś więcej. A co do debla, to siostry R. awansowały dziś do finału w Turcji. Zawsze to coś. W finale para Chan/Mirza czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jenzor A mi brakuje naszej Cyccoliny ! IP: 192.139.221.* 25.05.07, 16:05 Było na czym oko zaczepić. Czy ona jeszcze gra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: relista French Open: Santangelo pierwszą rywalką Radwań.. IP: *.w81-50.abo.wanadoo.fr 25.05.07, 17:37 a w finale kto????chyba jestescie jedynymi ludzmi ktorzy juz wiedza gdzie i kto w ktorej rundzie wygra.z taka wiedza tylko obztawiac zaklady za duze pieniadze.powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msfcgdfc Re: French Open: Santangelo pierwszą rywalką Radw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 17:56 Mara:) ma takie pieknie blekitne oczy:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilkarzyk Najlepszy polski tenisista przegrał w I rundzie Q IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 17:56 Najlepszy polski tenisista Lukas Kubot przegrał w I rundzie kwalifikacji RG, polskiej szkoły tenisa nie ma i długo nie będzie, chyba, że ktoś sie weźmie prywatnie za swojego dzieciaka jak radwański inaczej to lipa - nie wiem za co trenerzy biorą takie pieniądze. NIech trenują dzieci z bogatych domów niech biorą za to kaske ale niczego więcej od nich wymagać nie można - stare pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plastras Re: Najlepszy polski tenisista przegrał w I rundz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 08:53 Niby masz rację, tylko - jak to już Radwański powiedział - taki rodzinny układ musi "wypalić". Sakowicz, Korzeniak i Piter też szkolą rodzice (dokładnie tatusiowie) i może w tym ostatnim przypadku coś z tego będzie. Znaczy Anki Korzeniak też bym jeszcze nie skreślał (zrobiła w tym roku kilka razy więcej punktów niż młodsza Radwańska), ale póki co to ITF za 25 tys dol. to szczyt marzeń. Wiesz - śledzę stronkę PZT Prokom Team - i może ze szkolenia obecnych dzieciaków coś wypali. Mają system, póki się Krauzemu nie znudzi (kasa Misiu kasa...),to jest nadzieja!! Odpowiedz Link Zgłoś