Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

e-BLUZY e-LECHA

IP: *.icpnet.pl 03.12.01, 11:54
    Tak więc jest już trochę konkretów

Cena takiej blzuy przy zamówieniu ok 10 sztuk wyniosłąby w przybliżenieu 120 zł
    Musimy jesynie ustalić formy garficzne

BLUZA granataowa
    na piersi herb Lecha (format 6-10 cm)
    napis na plechach (PYRL@ANDIA`S ULTR@S lub coś podobnego)
    i proponuję na krawędzi kaptura coś walnąć

Czekam na komentarze i propozycje napisów
    Jeśli bluz będzie więcej to mogą być nawet o 20 zł tańsze - Zatem ubieramy w
    nie całe rodziny ))))))
    A tak poważnie - myślałem o motywie sektora V ale to by zawęźiło klientów na te
    bluzy. Zatem motyw musi być uniwersalny. Możliwe do realizacji zamówienia
    indywidualne (na przykład guerra na mojej bluzie - koszt podnosi o jakieś 20-30
    zł)
    Oczekuję na szybką reakcję - chciałbym możliwie szybko złożyć zamówienie
    Bluzy o dobrej jakości (np FRUIT OF THE LOOM)
    Obserwuj wątek
      • Gość: guerra Re: e-BLUZY e-LECHA IP: *.icpnet.pl 03.12.01, 13:42
        moj mail
        guerra@idea.net.pl

cena jest dośc wysoka ale to koszt limitowanej serii i przyzwoitej jakości.
        Chały robić nie ma sensu. Takie jest moje zdanie
        • Gość: apcio Re: e-BLUZY e-LECHA IP: *.icpnet.pl 03.12.01, 13:52
          pomysl jest dobry tylko cena niekonieczna bo jak sie zapewne orientujesz young
          feaks zaplacili 100 zl za bluze i t-shirt wiec sa na plusie.
          Bylaby moze mozliwosc ze zamawiasz tak jak piszesz 20 bluz ale z roznymi
          napisami???

moj mail apcio@poczta.onet.pl
      • Gość: Tomaj Re: e-BLUZY e-LECHA IP: *.icpnet.pl 03.12.01, 13:56
        Nie da sie jakos taniej zalatwic tych bluz ??? Moze sa jakies firmy co taniej
        to wykonaja...
        • Gość: ahaj Re: e-BLUZY e-LECHA IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.12.01, 14:14
          bluza dobry pomysl biore jedna :> ahaj IRC FANS
          pozdro
      • Gość: Sergio Re: e-BLUZY e-LECHA IP: *.echostar.pl 03.12.01, 14:46
        guerra, jak zwykle masz moje wsparcie i poparcie - zapisuję się w kolejce do
        tych bluz. Co do wzorów graficznych umówimy się na jakimś kolejnym spotkaniu
        w wąskim lub szerszym gronie :-))
        Pozdrawiam e-Lechitów
        pluto, żyjesz?
        • Gość: guerra Re: e-BLUZY e-LECHA IP: *.icpnet.pl 03.12.01, 14:56
          my nie jesteśmy YF - nie zamawiamy bluz w takich ilościach jak oni - chcemy
          mieć więcej napisów no i mam nadzieję, lepszą jakość e-garderoby.
          Dlatego cena jet taka jaka jest - ale zaznaczem,i że przy zamówieniu powyżej 20
          sztuk cena powinna spaść do 100
          • misza01 Re: e-BLUZY e-LECHA 03.12.01, 16:34
            Jedną biorę na pewno, a byc może dwie. Zdeklaruję się ostatecznie, jak tylko
            będzie trzeba. Ale jedna biorę na bank- pomysł jest ekstra.
      • zmierzglybraciszek Re: Do Guerry 03.12.01, 17:28
        Skąd mają być te bluzy??? i dlaczego tak drogo..myślę,że mógłbym załatwić je
        taniej ale brak mi danych...
      • Gość: adikks Re: e-BLUZY e-LECHA IP: *.wsb.poznan.pl 03.12.01, 18:18
        Pomysl swietny i nie nazekajmy na cene(dobra jakosc - wysoka cena).
        Moja propozycja:od dzis kazdy pije mniej alkocholu a zaoszczedzone pieniadze
        odklada na bluze;)))
      • Gość: Daras Re: e-BLUZY e-LECHA IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.12.01, 18:45
        Pomysl jest bardzo dobry do ktorego sie oczywiscie przylaczam. Sergio rzucil
        dobrym pomyslem aby sie spotakac w jakis dzien przy piwku i pogadac co robimy.
        A jak tam samopoczucie po e-Andrzejkach bo u mnie niedziela byla ciezkim dniem.
        Pluto jak tam po awarii sie czujesz? Mowilem Ci nie chlej tyle. Rados dzieki za
        kasete bede, a jak samopoczucie po e-Andrzejkach.
        Pozdrowienia dla wszystkich e-Lechitow
        • Gość: okie Re: e-BLUZY e-LECHA IP: *.A-Armstrong.interbit.pl 03.12.01, 18:59
          Ja biore - Guerra jak bedziesz znal szczegoly daj znac - warto wprowadzic
          troche detali np znaczek Lecha trzymany przez Lwy vide "gwiazdki" - tytuly
          mistrza polski , napis na kapturze- jestem za.Pozdro.
      • Gość: GRZESIU_ Re: e-BLUZY e-LECHA IP: *.waw-pie.leased-e.ids.pl 04.12.01, 04:15
        PREZESIE zrób na plecach napis z urodzin twoich pamietsz? co spiewałem? heheh
        moge ci przypomniec jak sie spotkamy. było cos o zgodzie dowch klubów w
        polsce:)))))
        • Gość: guerra Re: e-BLUZY e-LECHA IP: *.icpnet.pl 04.12.01, 09:34
          w tej chwili mam 15 pewnych zamówień i kilka prawdopodobnych. Będzie trochę
          więcej roboty bo każdy chce mieć na tej bluzie coś innego. Jedynym pewnikiem
          jest stary herb Lecha na lewej piersi. Co do reszty faktycznie proponuję
          e-spotkanie lub e-dyskusję. Nie wiem tylko czy poprzez tą dyspersję projektów
          uda mi się wynegocjować 20 zł rabat bo ciężko stwiardzić, że te bluzy będą
          takie same...Dam znać
          • Gość: 4MAMI Re: e-BLUZY e-LECHA IP: 195.95.19.* 04.12.01, 09:52
            czy to, ze nie dotarlem w sobote z powodu warunku z maty dyskwalifikuje mnie do
            uczestnictwa na wiosne w e-lechu i w kolejce do bluzy???

guerra nie myslicie o zalozeniu nieoficjalnej strony lecha, albo oficjalnej e-
            lech
      • Gość: STANks Re: e-BLUZY e-LECHA IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 14:45
        Super też w to wchodze na 100 % zrobie sobie prezent na gwiazdkę !
        Miło mieć taką bluzę na Bułgarskiej , to podniesie prestige sektora 5 !!!
        • Gość: pluto Re: e-BLUZY e-LECHA IP: *.icpnet.pl 04.12.01, 18:42
          na sto procen sie przyłaczam!!! ale moim zdaniem bluzy powinny miec jednakowy
          wzor i te same napisy.cos na wzor tych "wychowani w nienawisci-jezyce. ale nie
          koniecznie musi byc na bluzie nick!!
          • Gość: LOWCA Re: e-BLUZY e-LECHA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.01, 18:41
            PYRL@NDIA ULTR@S G@NG

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka