Dodaj do ulubionych

Wróżba za darmo

06.09.13, 12:25
Dla pierwszej osoby, która dziś do mnie napisze - tu bądź na e-mail, wróżba za dobry uczynek z kart Uzdrawiająca moc archanioła Rafaela.
Obserwuj wątek
    • Gość: Maria64 Re: Wróżba za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.13, 12:36
      witam
      proszę mi powiedzieć, kiedy mi się poprawi sytuacja finansowa i wyjdę z długów
      pozdrawiam
      • emma_cole Re: Wróżba za darmo 06.09.13, 12:47
        Pani Mario,
        jako, że była Pani pierwsza, zapraszam na maila : emma_cole@gazeta.pl
        Czekam na wiadomość z datą urodzenia, powiem Pani wtedy, co karty ogólnie mówią na temat Pani sytuacji. Karty Archanioła Rafaela troszkę inaczej niż Tarot mówią i odnoszą się do poszczególnych sytuacji, ale warto :)
        Zapraszam :)
        • Gość: Maria64 Re: Wróżba za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.13, 12:53
          dziękuję, za moment wyślę do pani maila
    • Gość: gość Re: Wróżba za darmo IP: 84.40.154.* 08.09.13, 00:17
      Pani Emmo! Zajmuje sie pani urokami milosnymi(na konkretna osobe), prawda? Moze opowie pani jak to z nimi jest? Czy warto robic? Czy sa jakies skutki uboczne tego;p. Czy wraca to pozniej do nas z podwojona sila , jak to mowia? Jak to jest z tymi rytualami
      • Gość: Emma Cole Re: Pozbyć się byłego z tego świata. Urok czy klą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.13, 10:49
        W przypadku uroku radze sie piec razy zastanowic, nim postanowimy takowy wykonac. Z kilku powodow :
        1. Finansowo to drogie
        2. Energetycznie wykancza
        3. Jesli sie na tym nie znasz, masz ok 10% szans, ze sie uda
        W momencie, gdy robie rytual na konkretna osobe lub nawet ogolny, to mam juz dwa dni wyjete z zyciorysu. Taki urok, o ile jest to biala magia, nie zaszkodzi nam, nawet zle wykonany. Moze natomiast w najgorszym razie przyciagnac do nas szczescie z innej strony, inna milosc. No i nalezy pamietac, ze grzebanie przy wolnej woli to juz czarna magia i tego nie nalezy robic. Czeka sie roznie, ja czekalam za pierwszym razem dwa tygodnie, za drugim ok 3 miesiecy. No i zawsze jest niepewnosc, czy wyjdzie - mozna sprawdzac wahadelkiem itp, to niezly sposob, ale niepewnosc jest zawsze. Ogolnie, najbardziej polecam ogolne milosne.
        I informuje raz jeszcze : ja klatw nie rzucam.
        Zapraszam na mojego bloga : www.dobra-wrozka.blogspot.com
        • eternoexito Re: Pozbyć się byłego z tego świata. Urok czy klą 08.09.13, 18:12
          Nie słyszałem Pani Emmo nigdy o uroku miłosnym wykonanym biała magią który nie zrobi krzywdy. Jak to Pani napisała później czarna magia to ingerencja w wolność człowieka - biała magia jak mogłaby teoretycznie zadziałać bez zmiany i ingerencję w wolę człowieka atakowanego. Wielokrotnie widziałem ludzi którzy rzucali takie uroki przez kogoś i sami potem dostawali niespodzianki na Tym etapie jak i przechodziło na inne wcielenia. Zapisywało się w ich biopolu i potem był problem. Taka osoba jest zdezorientowana gdy nagle bez powodu wszystko się sypie w jej życiu. Z mojego doświadczenia wynika coś innego każdy urok niema sensu wcześniej czy później osoba albo odejdzie albo wróci do dawnej miłości lub żony. Chwilowe łudzenie się i przeżywanie szczęścia które jest sztuczne wydaje się po prostu bez większego sensu - w przyszłości czekają inne rozterki które spowodowało to wydarzenie.
          Serdecznie pozdrawiam
        • Gość: gość Re: Pozbyć się byłego z tego świata. Urok czy klą IP: 84.40.154.* 08.09.13, 18:12
          i jak to potem jest "zyli dlugo i szczesliwie"? Czy ktoras pani klientka ode\zwala sie po jakims czasie jak jej sie uklada? Zastanawiam sie czy nie zamowic takiego uroku na konkretna osobe ale troche sie boje.
          • Gość: Emma Cole Re: Pozbyć się byłego z tego świata. Urok czy klą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.13, 18:37
            Dziwnie mi ta przegladarka w telefonie dziala, prosze nie zwracac uwagi na temat - nie umiem tego przestawic.

TAK, odzywaja sie ludzie mowiac, ze jest dobrze, ze sie udalo.

NIE, nie polecam urokow na konkretna osobe.

Duzo lepiej jest zrobic ogolny milosny. Wiele razy mialam sytuacje, ze pisaly do mnie panie, proszac o biala magie, jednak mowiac "i zeby on mnie kochal, zeby sie odezwal, zeby wrocil"... Blad.

Biala magia otwiera na milosc, nie zmusza do niej, nie zmusi do powrotu, natomiast pomaga sobie uswiadomic pewne rzeczy. Dlatego najczesciej pomagam osobom, miedzy ktorymi ta milosc przygasa...

Jesli jest Pani osoba samotna, duzo lepiej zrobic ogolny milosny, na przyciagniecie milosci do zycia :)
            • Gość: sylwia Re: Pozbyć się byłego z tego świata. Urok czy klą IP: *.centertel.pl 08.09.13, 18:59
              a czy mi pani postawi karty sylwia 17.06.1986 rok interesuje mnie moja praca prowadze sklep i chciała bym wiedzieć jak wszystko się potoczy czy mama się obawiać konkuręcji czy nie w tego co widze to ja lepiej stoje na rynku
              • Gość: Emma Cole Re: Pozbyć się byłego z tego świata. Urok czy klą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.13, 19:45
                Kiedy moge, wroze za darmo - w tym momencie mam do zrealizowania cztery zlecenia, w tym dwa duze horoskopy. Jesli zyczy sobie Pani wrozbe, zapraszam do mojego sklepiku : www.wrozbyirytualy.otwarte24.pl
                Czas oczekiwania to od 2 do 4 dni.
                Na ten moment nie moge nic innego zaoferowac, pozdrawiam serdecznie... :)
            • Gość: gość Re: Wróżba za darmo IP: 84.40.154.* 08.09.13, 19:12
              tak tez wlasnie myslalam. Jestem troche zagubiona i nie wiem co robic. Ale nie bede robic rytualow. Dziekuje za odpowiedz
              • Gość: Emma Cole Re: Pozbyć się byłego z tego świata. Urok czy klą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.13, 19:48
                Czasami najzdrowiej dla nas samych wstrzymac sie od dzialania... I tak jak pisalam : piec razy przemyslec sytuacje. Ze swojej strony zycze Pani szczescia i uczuciowego spelnienia...
                I uciekam, czas dalej wrozyc :)
                • Gość: Emma Cole Odnośnie rytuałów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.13, 21:44
                  Stwierdziłam, że najlepiej będzie, jeśli napiszę na temat rytuałów obszerniej :

dobra-wrozka.blogspot.com/2013/09/rytua-czyli-z-czym-to-sie-je.html
                  Pozdrawiam serdecznie i spokojnej nocy!
                  • Gość: gość Re: Odnośnie rytuałów IP: 84.40.154.* 08.09.13, 22:20
                    :)
    • Gość: calineczka Re: Wróżba za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.13, 20:18
      Pani Emmo, wyjątkowo mądrze i cierpliwie odpowiada pani na pytanie forumowiczów. Nie chcę prosić o wrózbę, tylko o wyjaśnienie, czym rózni się przeznaczenie od wolnej woli? No bo w końcu nie rozumiem, jeżeli człowiek ma wolną wolę, to kto mu narzuca przeznaczenie?
      • emma_cole Re: Wróżba za darmo 11.09.13, 18:10
        Jeśli miałabym mówić ze swojego doświadczenia - a myślę, że tak będzie najlepiej, powiedziałabym, że przeznaczenie to główne punkty odniesienia na osi Pani czasu. Dwa główne to narodziny oraz śmierć. Jest również kilka lub kilkanaście innych niezmiennych. Niektóre są lekcjami, które musimy przerobić, aby pójść dalej, zrozumieć więcej, inne po prostu muszą się zdarzyć, abyśmy poszli taką a nie inną drogą. Wszystkie doświadczenia, które nas zmieniają - są nam przeznaczone. Ponieważ my musimy iść do przodu, człowiek musi się uczyć, rozwijać, doskonalić. Nawet najbardziej bolesne lekcje czasami uczą - to mówię na swoim przykładzie :) Miałam takie trzy.
    • Gość: Monika Re: Wróżba za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.13, 10:50
      Pani Emmo widzę ,że Pani jest bardzo mądrą osobą czy ja mogę poprosić o wyjaśnienie wróżby,koleżanka wróżyła mi z obrączki i powiedziała,że wychodzi że nie będę miała dziecka,od tego momentu nie mam szczęścia .
      • emma_cole Re: Wróżba za darmo 11.09.13, 18:02
        Pani Moniko,
        nie znam się na wróżbach z obrączki - szczerze mówiąc nigdy nie wróżyłam ani sobie ani innym w ten sposób. Może niech Pani spróbuje sama? Słyszałam, że należy wyrwać sobie włos, przewlec go przez obrączkę. Ruch - koło wskazuje na dziewczynkę, ruch poziomy - chłopiec. Włos trzymamy prawą dłonią, wróżymy nad lewą. Nie wiem, ile jest w tym prawdy, ale kiedyś obiło mi się o uszy, że powinno się wróżyć samodzielnie.

Z drugiej strony każda próba poznania przyszłości jest ingerencją energetyczną - nie wiem, na ile z tą obrączką, bo tak jak pisałam, ja nigdy nie próbowałam. Jest natomiast przesąd mówiący, że nie należy zakładać / nosić cudzej obrączki, może tu także znajduje odbicie.

Jeśli od tamtego czasu nie ma Pani szczęścia, proponuję się oczyścić.
        • Gość: Ela Re: Wróżba za darmo IP: *.sta.asta-net.com.pl 11.09.13, 18:16
          to prawda, trzeba się oczyścić i to najlepiej w wodzie święconej! Za darmo i bez skutków ubocznych. Miłego wieczoru :)
          • emma_cole Re: Wróżba za darmo 11.09.13, 18:23
            Wodą nie próbowałam :D oczyszczam tradycyjnie solą, szałwią białą ;) Ostatnio Stragan Ezoteryczny wprowadził do swojej oferty... mydło z soli :) trzeba przyznać, że ciekawa propozycja z ich strony.
            • Gość: Ela Re: Wróżba za darmo IP: *.sta.asta-net.com.pl 11.09.13, 18:37
              i pomogło takie oczyszczanie Pani? Pozdrawiam również :)
              • Gość: Ela Re: Wróżba za darmo IP: *.sta.asta-net.com.pl 11.09.13, 18:41
                Jeszcze jedno pytanie p.Emmo: jaka jest różnica między dobrą wróżką a złą?
                • emma_cole Re: Wróżba za darmo 11.09.13, 19:00
                  Uwielbiam panią za to pytanie.
                  Zła wróżka robi wszystko, żeby uzależnić od siebie klienta. Może więc obiecywać złote góry, ale równie dobrze może wróżyć, wróżyć i wróżyć, nawet kilka razy dziennie tej samej osobie, do tego stopnia, że ta osoba nie będzie umiała wybrać koloru spódnicy bez konsultacji z wróżką ;) Na tej zasadzie.
                  Oczyszczam karty szałwią białą, ale i innymi mieszankami i sobie to chwale. Osobiście oczyszczam się rzadziej, z reguły przed i po rytuałach, ewentualnie gdy miałam długi czas kontakt z negatywnymi energiami - i to z reguły solą ;)
                  • Gość: Ela Re: Wróżba za darmo IP: *.sta.asta-net.com.pl 11.09.13, 19:11
                    Pani Emmo a te negatywne energie to skąd się biorą? Czy naprawdę te proponowane przez Panią sposoby oczyszczają czy może to tylko sugestia? Skąd wiadomo, że jesteśmy oczyszczeni?
                    • emma_cole Re: Wróżba za darmo 11.09.13, 19:19
                      To jest tak samo jak ze wszystkim - trzeba spróbować, przekonać się. Sól działa w większości przypadków. Jedynie w jednym mi znanym sobie nie poradziła, jednak to był przypadek typu jeden na milion i wolę o tym nie mówić, ze względu na to, ze tajemnice osób, którym pomagałam są moimi tajemnicami.
                      Poza tym uważam, że to są sposoby na krótką metę. Np gdy oczyszczamy pomieszczenie szałwią, powinniśmy je później uświęcić np sweet grassem. Ogólnie to, co napisałam wyżej, to rozwiązania na szybko i raczej na krótko :) Nie będę się jednak rozpisywała, sądzę, że każdy kto chce, znajdzie potrzebne informacje na ten temat w sieci.
                      • emma_cole Re: Wróżba za darmo 11.09.13, 19:24
                        Z góry przepraszam, że tak chaotycznie ;) skończyłam właśnie ostatnią wróżbę na dziś i staram się zrelaksować przy filmie.
                    • Gość: Ela Re: Wróżba za darmo IP: *.sta.asta-net.com.pl 11.09.13, 19:28
                      Dziękuję za odpowiedzi i przepraszam Panią, że "zalałam" Panią tyloma pytaniami ale jestem ciekawska i lubię dużo wiedzieć. Jeszcze tylko jedno pytanie: co sądzi Pani czy wróżka może uzależnić się od wróżenia?
                      • Gość: Ela Re: Wróżba za darmo IP: *.sta.asta-net.com.pl 11.09.13, 19:31
                        i czy karty mogą kłamać ? Miłego wieczoru?
                        • Gość: Ela :)) IP: *.sta.asta-net.com.pl 11.09.13, 19:33
                          Miłego wieczoru oczywiście bez znaku zapytania :))
                        • emma_cole Re: Wróżba za darmo 11.09.13, 19:35
                          Nie spotkałam się z takim przypadkiem, mówiąc szczerze. Wiem, że wiele wróżek siedzi 24/7 na portalach, ale sądzę, że jest to raczej podyktowane względami finansowymi niż uzależnieniem. Czy karty mogą kłamać... Trudno mówić o kłamstwie w tym przypadku. Jednak bywa, że jeśli zbyt często korzysta się z wróżb, pokazują zafałszowany obraz sytuacji. Dlatego ja z reguły mówię, że najlepiej zachować minimum jeden cykl księżycowy pomiędzy wróżbami.
                          Miłego wieczorku i spokojnej nocy :)
                          • Gość: Ela Re: Wróżba za darmo IP: *.sta.asta-net.com.pl 11.09.13, 20:15
                            Pani Emmo jeszcze chciałabym się dowiedzieć jak wygląda sytuacja od strony etycznej dobrej wróżki. Osoba pytająca pyta się o sprawy bardzo osobiste innej osoby, nie ważne już jakiej (bez konkretnych przykładów) .Osoba ta natomiast nie życzyłaby sobie aby takie informacje dotarły do kogokolwiek bo po prawdzie jest to jej osobista sprawa. Jakie są Pani odczucia czy dobrze robi wróżka ujawniając fakty z życia innej osoby która nie jest świadoma niczego i być może nie życzyła by sobie tego?
                            • emma_cole Re: Wróżba za darmo 11.09.13, 20:21
                              Rzadko zdarzają się pytania dotyczące osób innych niż te, które były lub są bliskie pytającemu bądź są istotne dla danej sprawy. W tym przypadku analiza sytuacji nie jest czymś złym, jeśli pomaga zrozumieć postępowanie danej osoby i zaakceptować je. Istotnym jest rozgraniczać. Bo jeśli pytamy ni z gruszki ni z pietruszki o sprawy prywatne tej osoby, to jednak tak nie należy robić. Nie miałam takich sytuacji, gdy wróżę tutaj i poprzez mój sklepik. Natomiast na portalach, gdzie się udzielam, muszę odpowiadać na każdego SMS-a, jak każda wróżka, więc gdyby ktoś zapyta - musiałabym sprawdzić co, jak i odpowiedzieć. Taki los.
                              • Gość: Eta Re: Wróżba za darmo IP: *.sta.asta-net.com.pl 11.09.13, 20:32
                                Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam Panią serdecznie :) Spokojne nocy :)
    • Gość: MONIKA Re: Wróżba za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.13, 23:22
      Bardzo Dziękuję za odpowiedz,ale mam jeszcze jedno pytanie jesli to nie będzie problem.Czy może jest jakiś rytuał na szybką sprzedaż samochodu.Pozdrawiam
      • emma_cole Re: Wróżba za darmo 12.09.13, 10:54
        Są rytuały wspomagające takie sprawy, ale nie są ukierunkowane bezpośrednio na samochody ;) Przy tego typu rytuałach należy użyć brązowej oraz zielonej świecy, odpowiednie olejki, kadzidła, ALE tak jak pisałam w notce na blogu : nie polecam takich rytuałów wykonywać osobom, które nie pracują z energiami.
        • Gość: Ela Re: Wróżba za darmo IP: *.sta.asta-net.com.pl 12.09.13, 12:00
          Witam p.Emmo :) Mam pytanie odnośnie tych energii. O co dokładnie chodzi, że mogą one być niebezpieczne i skąd się biorą? Pozdrawiam i miłego dnia życzę :)
          • emma_cole Re: Wróżba za darmo 12.09.13, 12:30
            Energie po prostu są i przenikają wszystko :) suma energii jest stała - tak przynajmniej sądzę, ale ich natura ulega przekształceniu. My sami dzięki temu funkcjonujemy. No bo czym jest jedzenie, światło, ciepło, jeśli nie energią? Czym jest wiatr, jeśli nie energią? Jednak nie o tym chcę mówić, nie jestem fizykiem, chemikiem, czy biologiem a... wróżką.

Tak czy inaczej energia przenika wszystko. My, ludzie czasami czujemy, że w jakimś miejscu nie czujemy się komfortowo, czujemy się zmęczeni, etc. oznacza to, że w tym miejscu jest jej albo mniej albo więcej, albo po prostu jest negatywna z jakichś powodów.

Sądzę, że człowiek ma na to bezpośrednio wpływ swoimi emocjami - im większa ich siła, tym większe jej skupienie w danym miejscu, może być negatywna lub pozytywna. To da się wyczuć, nawet nie zajmując się takimi kwestiami. Skąd się bierze lęk - z podświadomości. Podświadomie czujemy, że coś jest nie tak, czujemy się źle, czujemy się zmęczeni, miewamy koszmary senne, itp. Powiedziałabym, że one bezpośrednio nie oddziałują na sfery ziemskie, fizyczne, raczej są subtelne, dotykają stref emocji oraz psychiki.

Istnieje wiele teorii na temat równoległych rzeczywistości, są ludzie próbujący OOBE, itp. są ludzie twierdzący, że istnieją inne wymiary - nie zaprzeczam, nie potwierdzam, ponieważ nie mam pewności co do tego. Wiem natomiast, że emocje mają silny wpływ na wszystko, ponieważ sama doświadczyłam czasami tego, że mogą wpływać na realne, namacalne rzeczy w zadziwiającym stopniu.

To ciężki temat, wart godzinnych dyskusji. Sądzę, że wszystko ma swoje odbicie w energiach. Bywa, że sami nieświadomie "otaczamy się chmurką negatywnej energii", bywa, że ktoś inny w taki lub inny sposób na nas ją ściąga. Są miejsca, gdzie jest jej wiele. Przede wszystkim zagraża to nam, bezpośrednio. W swoim życiu byłam w kilku takich miejscach, gdzie energii była masa - zarówno pozytywnej, jak i negatywnej ;) ale to raczej temat na dłuższy wywód, który być może kiedyś na blogu przedstawię.

Jeśli czujecie, że w danym miejscu bądź towarzystwie danej osoby czujecie się źle, przygnębieni, zmęczeni, po prostu coś jest nie tak jak powinno - najłatwiejszym sposobem jest odcięcie się od tego miejsca/osoby. Jeśli objawy nie znikają - wtedy warto pokusić się o oczyszczenie...

Tu poruszę jeszcze kwestię tzw "złego oka" - moja młodsza siostra była wrażliwcem, niesamowitym. Po każdej wizycie pewnej znajomej naszej rodziny, ona nie mogła spać, rzucała się przez sen, chyba miała koszmary :) No więc... coś jednak w tym jest. Po zaniechaniu wizyt - wszystko wróciło do normy.
            • Gość: Ela Re: Wróżba za darmo IP: *.sta.asta-net.com.pl 12.09.13, 21:49
              Dziękuję za obszerną odpowiedź p.Emmo i ciekawa jestem jak to jest naprawdę z tymi energiami? Energia dobra i zła to z czego/ od kogo? Ciekawy temat, ma pani rację. Spokojnej nocy życzę :)
              • emma_cole Re: Wróżba za darmo 13.09.13, 11:35
                Pi razy oko napisałam, że dużo często ludzie je powodują, bywa też, że zdarzenia, ale przyczyn jest masa. Jest teoria, że stworzenia astralne posiadające negatywną energię mogą się przyczepić do nas, bądź wręcz kraść nam naszą. Różne, różne teorie.

Chciałam o tym na blogu napisać, ale w tym momencie mam pilniejszą sprawę - o której napiszę maksymalnie do niedzieli, bo mi się pewna rzecz zwyczajnie nie podoba i muszę poruszyć tą kwestię.
                • malinowa36 Re: Wróżba za darmo 13.09.13, 11:58
                  p. Emmo dziękuję :)* Odpisałam :)
                  • emma_cole Re: Wróżba za darmo 13.09.13, 12:05
                    Nie ma za co :) Mocno trzymam kciuki!!! :)
                    • malinowa36 Re: Wróżba za darmo 13.09.13, 12:19
                      :)*
                      • emma_cole Re: Wróżba za darmo 13.09.13, 12:28
                        Za dwie godziny zbieram się do pracy i na pocztę. Muszę ogarnąć parę spraw, póki co bawię się z kotem i relaks z kawą karmelową ( pyszności, w dodatku bez kofeiny ;) ). Dziś już chyba mnie nie będzie, kiedy wrócę po prostu pójdę spać. Ten piątek 13 faktycznie ma coś w sobie i faktycznie dwojako ;)
                        • malinowa36 Re: Wróżba za darmo 13.09.13, 12:30
                          Nie ma na taki dzień jak kubek czekolady i ....trochę nadziei wlanej w serce, miłego dnia dobra wróżko :)
                          • emma_cole Re: Wróżba za darmo 13.09.13, 12:32
                            Też lubię czekoladę ;) Odkąd w bibliotece pojawił się automat z białą czekoladą do picia, jestem wniebowzięta. Miłego dnia i szczęścia życzę ;) ! Mail już wysłany, a ja uciekam do kocurka.
                            • malinowa36 Re: Wróżba za darmo 13.09.13, 12:34
                              Wiem , czytałam, dziekuję , również miłego :))
    • Gość: renata Re: Wróżba za darmo IP: *.54-82-r.retail.telecomitalia.it 15.09.13, 13:08
      Witam sedrecznie,jesli moglabym to bardzo prosze o wrozbe,kiedy spotkam tego jedynego,marze o prawdziwym zwiazku opartym na milosci i zrozumieniu.Renata 23 02 1977 z gory dziekuje.
    • Gość: ola Re: Wróżba za darmo IP: *.range81-147.btcentralplus.com 15.09.13, 15:44
      mam na imie ola 24/12/1975 ion bela 29/05/1984 czy my bedziemy miec wspolne dzieci ,kiedy jakiej plci ,czy to partner docelowy ,czy on mnie kocha
      • Gość: Emma Cole Re: Wróżba za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.13, 17:56
        Drodzy moi,
        ja dzisiaj mam wolne, odpoczywam, relaksuję się. Jeśli chcecie, zapraszam do mojego sklepiku : www.wrozbyirytualy.otwarte24.pl - na ten moment pierwszeństwo mają osoby, korzystające z mojej pomocy poprzez sklepik. Jeśli będę miała wolną chwilę - z pewnością dam ogłoszenie, że mogę powróżyć za darmo.
        Emma.
        • innoctem Re: Wróżba za darmo 25.09.13, 21:52
          Skoro nie robi Pani rytuałów na konkretną osobę, mam na myśli urok/rytuał miłosny. To czy zna Pani bądź może kogoś takiego polecić?
          Pozdrawiam. :)
          • emma_cole Re: Wróżba za darmo 26.09.13, 11:08
            Nie powiedziałam, że nie robię - natomiast nie polecam. Jeśli ma Pani życzenie, zapraszam na maila, porozmawiamy o tym. Natomiast teraz mam problemy z kręgosłupem, więc odpisuję rzadko - nie mogę siedzieć przy laptopie za dużo.
            • innoctem Re: Wróżba za darmo 26.09.13, 16:27
              Może Pani podać emaila? Jeszcze wszystkiego nie ogarniam tutaj :) pozdrawiam.
              • Gość: Emma Re: Wróżba za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.13, 17:18
                emma_cole@gazeta.pl
                Niech Pani mi napisze przede wszystkim, czego Pani oczekuje oraz opisze całą sytuację - wtedy Pani powiem, czy jestem w stanie pomóc.
    • Gość: ase3 Re: Wróżba za darmo IP: *.dynamic.mm.pl 26.09.13, 00:36
      Witam. Mam pytanie dotyczące związku karmicznego: czy taki związek zawsze jest skazany na porażkę? Co zrobić, żeby przetrwać i być razem? Jak poznać, że to w ogóle związek karmiczny? Z góry dziękuję. Pozdrawiam.
      • emma_cole Re: Wróżba za darmo 26.09.13, 11:13
        Związek karmiczny różni się od miłości karmicznej. Związki karmiczne są trudne, rozsądek podpowiada nam "zakończ to", natomiast serce wie swoje. Najczęściej cierpi się przez taki związek. Związek karmiczny jest wtedy, kiedy w przeszłych wcieleniach z tą osobą np mieliśmy zatarg albo coś gorszego, dlatego teraz w taki sposób musimy to przepracować. Związek karmiczny najczęściej objawia się tym, że jedna strona kocha, a druga nie, lub jest to słabsze. Czujesz się wtedy jak uzależniona od tej osoby, non stop o niej myślisz. Taka miłość jest możliwa tylko wtedy, gdy przetrwa wszystko, co trudne.
        Znam teorię, że z numerologii mozna sprawdzić, również słyszałam, że horoskop porównawczy może nam pokazać co i jak.
        • malinowa36 Re: Wróżba za darmo 26.09.13, 17:37
          Emmo, a czy pewna kwestia, która poruszałyśmy, również może pasować do tej teorii związku karmicznego? Czy tutaj raczej inaczej to wygląda?
    • Gość: ase3 Re: Wróżba za darmo IP: *.dynamic.mm.pl 26.09.13, 20:19
      To ja jeszcze mam takie głupie może pytanie w sprawie tego związku karmicznego, bo czytałam, że gdy spotkamy taką osobę to czujemy dziwny pociąg do tej osoby, chcemy ją poznać, etc. taka osoba nam się bardzo podoba, to czy gdyby to nie był związek karmiczny, gdybyśmy się nie znali z tą osobą z poprzednich wcieleń, to nadal w chwili, gdy taką osobę zobaczyliśmy, to byłoby takie uczucie bardzo silne, taka ogromna chęć poznania tej osoby, zainteresowania się nią i podobania, czy nie?
      Drugie pytanie - Kiedy można powiedzieć, że związek przeszedł trudne chwile i już przerobiona jest ta karma? Czy jeżeli jeden czy dwa razy osoby się zraniły to już jest po przerobieniu?
      I czy taki związek trudny jest do zakończenia? Czy często są ciągłe powroty osób do siebie?
      Dziękuję bardzo za odpowiedzi. Pozdrawiam gorąco.
    • Gość: MONIKA Re: Wróżba za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.13, 21:33
      Pani Emmo czy mogę Prosić o pomoc ,aby Pani sprawdziła o ile to możliwe, co jest przyczyną i utrudnieniem w sprzedaży samochodu.
      • innoctem Re: Wróżba za darmo 28.09.13, 22:15
        Pani Emmo a ile Pani bierze za urok miłosny?
        • Gość: gość Re: Wróżba za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.14, 10:06
          Pani Emmo czy Pani wróży osobiście w Zduńskiej Woli? Mieszkam w pobliżu .
          • emma_cole Re: Wróżba za darmo 16.01.14, 10:29
            W pobliżu Zduńskiej Woli, ale na terenie mogę dojechać :)
            Jeśli byłaby Pani zainteresowana, proszę dać znać : 517126788
            • Gość: gość Re: Wróżba za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.14, 10:33
              Dziękuję za info:) Mając nr. telefonu umówię się jak będę w pobliżu.
              • emma_cole Re: Wróżba za darmo 16.01.14, 10:36
                Dobrze :) proszę dać znać trochę wcześniej - często bywam w rozjazdach lub w pracy.
    • irona.sonata Re: Wróżba za darmo 24.04.23, 22:09
      To zadawane

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka