Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Marsl i Lucas

IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 10.06.03, 00:08
    Witam Prezesów.
    Co prawda do rozpoczęcia ligi jeszcze dwa miesiące(ale Piłkarzyków tylko z
    sześć tygodni),ale zbliża się czas urlopów,no i trzeba przypomnieć rodzinie
    że jeszcze żyjemy,ale pozwolę sobie rzucić temat do rozważań.
    Nazwa naszej wspólnej drużyny.
    Rzucajcie propozycje-jedną,dziesięć,setki,co Wam przyjdzie na myśl.
    Przedyskutujemy,a na pewno uda nam się wybrać jakąś ekscytującą nazwę.
    Ja na początek proponuję-nic.
    Jeszcze żyję w stresie,bo sezon Piłkarzyków dla mnie się nie skończył.
    Cierpliwie czekam na końcowe wyniki w Wygraj Ligę(gazetowa odmiana
    Piłkarzyków,ale pewnie o tym wiecie).Na wygraną nie liczę,ale po 29 kolejce
    moje Leszcze były na dobrej 28 pozycji.A jak dla mnie,każde miejsce w
    pierwszej 50-ce będzie sukcesem.
    Tak więc liczę na Was.Myślcie i piszcie.
    Pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • Gość: marsl Re: Marsl i Lucas IP: 157.25.130.* 10.06.03, 17:32
        no to zaczynam myśleć. Na wyniki przyjdzie pewnie poczekać, ale mamy przeca qpe
        czasu.
        ps. Wygraj ligę
        • Gość: krzrek Re: Marsl i Lucas IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 10.06.03, 23:30
          Gość portalu: marsl napisał(a):

> ps. Wygraj ligę

Chciałbym,ale to nierealne.Mimo wszystko dziękuję.
          Jak już będą wyniki końcowe to dam znać jak poszło.
          Pzdr.
          • Gość: krzrek sukces w WL IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 11.06.03, 19:03
            Mam już nieoficjalne wyniki w WL(oficjalne powinny być w piątkowej gazecie).
            Klasyfikacja generalna-18 miejsce.
            Klasyfikacja regionalna-podkarpacie-1 miejsce.
            I co jest dla mnie zupełnym zaskoczeniem,zostałem powiadomiony przez p.Roberta
            Kowalczyka,że za zajęcie pierwszego miejsca w regionie dostanę koszulkę.
            Czy faktycznie-powiadomię.
            A teraz szczęśliwy biorę browarka i idę oglądać mecz.Oby tylko nie popsuli mi
            samopoczucia.
            Pzdr.
            • Gość: Okeciak Re: sukces w WL IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 11:41
              Gratuluje wspanialego sukcesu.
              Niestety Twoja radosc zostala w dosc ordynarny sposob zaklocona.
              Ale tego akurat nalezalo sie spodziewac.
              Pozdrawiam
              • Gość: krzrek Re: sukces w WL IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 13.06.03, 00:59
                Pominę występ "naszej" reprezentacji,to było wczoraj i szkoda nerwów, ale
                dzięki Okeciak za gratulacje.
                Dzisiejszą Gazetę,jak będą oczywiście wszystkie klasyfikacje,to chyba zostawię
                sobie na pamiątkę.Taki wynik zdaża się tylko raz.Generalki nie wygrałem i
                pewnie już nigdy tak dobrej pozycji nie zajmę.
                Mo ale dosyć tych sentymentów.Odrzucam wrodzoną skromność i apeluję do stałych
                bywalców forum-Prezesów bądź co bądź zaprzyjaźnionych(tak mi się wydaje)-
                piszcie pochwały!
                Moje ego zostanie mile połechtane!
                Chociaż tyle w tej szarzyźnie życia.
                Pozdrawiam.
                • Gość: marsl Re: sukces w WL IP: 157.25.130.* 13.06.03, 11:00
                  wiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllkkkkkkiiiiiiiiiiiiieeeeeeeee
                  e
                  Ggggggggggggggrrrrrrrrrrrrrraaaattttttuulllllaaaaaaaaaaacccccccjjjjjjjjeeeeeeeee
                  eeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
                  Dołączyłeś do szczęśliwych posiadaczy koszulek gazety (ja dostałem w zeszłym
                  sezonie od kieleckiego oddziału za najlepszy wynik kolejki } ale to pryszcz
                  przy Twoim osiągnięsiu. Jak to jest być najlepszym w regionie?
                  napisz też jaki miałeś squad
                  pozdro marsl
                  • Gość: Lucas Re: sukces w WL IP: uroczysko:* / 10.140.18.* 13.06.03, 17:20
                    tez sie przylaczam do
                    ggggggrrrrrraaaaaattttttuuuuuullllllaaaaaaccccccjjjjjjiiiiii!!!!!!
                    to tylko ja nie posiadam jeszcze zadnej koszulki:(
                    moze w przyszlym sezonie.
                    • Gość: marsl Re: sukces w WL IP: 212.69.68.* 13.06.03, 19:28
                      koszulka jest dobrej jakości, podkładkę pod dałem bratu, a czapkę siostrze. A
                      biedny ambroziak nie może się doprosić o kubek.
                      • Gość: chechaouen Re: sukces w WL IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.33.* 13.06.03, 19:36
                        Gratulacje krzrek!!!!!!!!!!!!!!! ja kubek dostałem za poprzednią edycję
                        piłkarzyków. nawet bardzo fajny. popijam z niego regularnie i przywiązałem sie
                        nawet do niego. a z tego co pisze mufan to mają mi jeszcze cos przysłac za PPFP
                        teraz. dla mnie bomba! jeszcze raz Gratulacje krzrek!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: krzrek skład IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 16.06.03, 22:46
                    Zaczynałem od drużyny;
                    Hugues,Stolarczyk,Jop,Krizanac,Wiśniewski-Uche,Myszor,Majewski,Sierka-
                    Kuźba,Chałbiński.
                    Kapitanem był Chałbiński,który pozostawał w składzie przez 12 kolejek.Na
                    ostatnie trzy kolejki wymieniłem go na Saganowskiego.W 24 kolejce kiedy
                    Chałbiński nie grał,jako kapitan punktował Bała,a w ataku Włodarczyk(całkim
                    nieźle-10 pkt.)
                    W ostatniej kolejce skład wyglądał tak;
                    Piekutowski-Węgrzyn,Adamczyk,Jop(nie grał),Stolarczyk,Szymiczek(rezerwa-3pkt.)-
                    Kosowski,Pater,Nowacki(nie grał),Zając,Bednarek(rez.-też nie grał)-
                    Chałbiński,Saganowski.
                    Najgorsza kolejka 17-31 pkt.
                    Najlepsza 20-75 pkt.

Pzdr.
                • Gość: Kiwny Re: sukces w WL IP: *.chello.pl 13.06.03, 19:54
                  Gratuluje!!!!!!!!!!
                  bo twoja drużyna to jeśli dobrze myśle te Leszcze z 18 miejsca generalki i
                  pierwszego miejsca w Rzeszowie.
                  • Gość: krzrek Re: sukces w WL IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 16.06.03, 22:10
                    Dziękuję wszystkim.
                    Wiecie,największą satysfakcję sprawiło mi to,że grałem tylko jedną drużyną,a to
                    oznacza,że z klonami można skutecznie walczyć.
                    Jeszcze raz dzięki,miłego wypoczynku na wakacjach(urlopach)i szczęścia w
                    następnej edycji.
                    Pozdrawiam.
                    • Gość: marsl Re: sukces w WL IP: 212.69.68.* 17.06.03, 18:30
                      to ja chyba wrócę w przyszłym sezonie do tej zabawy. Odkąd sąpiłkarzyki a ja
                      mam dostęp do netu, jakoś nie chciało mi się wypełniać kuponu i go wysyłać (
                      raczej to drugie)
                      • Gość: krzrek Re: sukces w WL IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 17.06.03, 20:09
                        Drużynę zgłaszasz sms-em,skład zmieniasz sms-em.Pełna wygoda.
                        Pzdr.
      • Gość: krzrek Jest koszulka IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 02.07.03, 00:11
        Prawie miesiąc minął.NIe była już to chwila zwątpienia, a zwątpienie całkowite.
        A tu pełne rozczarowanie.Dostarczyli koszulkę!
        Nasza ukochana redakcja spisała się na medal,przesyłka nie zaginęła w
        transporcie i dane adresata też się zgadzały.
        A sama koszulka jest super!
        Pzdr.
        • kuti_master Re: Jest koszulka 03.07.03, 20:47
          Pewnie się dziwisz Krzrek czemu twa koszulka została dostarczona do ciebie
          pomięta. Otóż przymierzałem ją, ale nie przypadła mi dogustu...
          • Gość: krzrek Re: Jest koszulka IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 03.07.03, 22:38
            Cześć Kuti.
            Co Ci poszło źle,że jesteś taki zgryźliwy?
            • Gość: marsl nazwa IP: 157.25.130.* 29.07.03, 10:59
              qna. trza se wreszcie tę nazwę wymyślić.
              Rywin Squad?
              K L M (łatwiej o sponsora ;) )
      • Gość: krzrek Re: Marsl i Lucas IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 01.08.03, 20:39
        Panowie.
        Najwyższy czas aby coś wymyśleć z nazwą naszej drużyny.
        Super Trio?
        • Gość: marsl Re: Marsl i Lucas IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 12:36
          ich troje ;)
          • Gość: krzrek Re: Marsl i Lucas IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 03.08.03, 15:24
            Nastroje?
            Lukas pomocy?
            NULE,FIUTY,(propozycje mojej uroczej żony,która nie może ścierpieć jak siedzę
            godzinami przy kompie)
            • Gość: Lucas Re: Marsl i Lucas IP: uroczysko:* / 10.140.18.* 04.08.03, 19:30
              Gość portalu: krzrek napisał(a):

> Nastroje?
              > Lukas pomocy?
              > NULE,FIUTY,(propozycje mojej uroczej żony,która nie może ścierpieć jak
              siedzę
              > godzinami przy kompie)

FIUTY, a fee

np. Trzech Gniewnych
              • Gość: krzrek Re: Marsl i Lucas IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 05.08.03, 20:41
                A co na to Marsl?
                • Gość: krzrek Re: Marsl i Lucas IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 05.08.03, 22:33
                  A może; LUMAK albo MALUK
                  • Gość: krzrek Re: Marsl i Lucas IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 05.08.03, 23:36
                    I jeszcze jedno.Kto zakłada ligę?
                    • Gość: marsl Re: Marsl i Lucas IP: 157.25.130.* 06.08.03, 11:34
                      ja mogę lige załozyć
                      moze byc MaLuK akbo KLM. I trzeba szybko captajna wybrac. Ja sie nie nadaję, za
                      duża odpowiedzialność :)
                      • Gość: marsl Re: Marsl i Lucas IP: 157.25.130.* 06.08.03, 11:45
                        liga zalozona dałem nazwe MaLuK
                        9189037286
                        pisze tu kod i nikogo poza Lukasem i Krzrekiem nie zapraszam
                        • kuti_master Re: Marsl i Lucas 06.08.03, 11:46
                          W pierwszej kolejce kapitanem będzie, z racji alfabetycznej, Krzrek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka