Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polska zagra z Bułgarią, Gacek libero

28.06.07, 19:45
    Gacek pokazał sie z dobrej strony we wcześniejszych meczach,ale co do
    Ignaczaka to ten również pokazał klasę,dobrze,że jakby coś sie stało to w
    reprezentacji nawet rezerwowi,bądź co bądź,są idealni:) Szykują sie dobre mecze.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Sportswoman Polska zagra z Bułgarią, Gacek libero IP: *.btk.net.pl 28.06.07, 19:50
        Chcesz zadać pytanie, albo przesłać gratulacje trenerowi Lozano?? Jeśli tak,
        napisz na maila: pytania-do-lozano@wp.pl. Pytania zostaną przekazane
        trenerowi po zakończeniu sezonu reprezentacyjnego. Pozwolenie na prowadzenie
        takiej działalności otrzymali kibice, którzy tworzą serwis siatkarski (ma on
        ruszyć w przyszłym tygodniu). Zapraszamy!!
        • Gość: jep Re: Polska zagra z Bułgarią, Gacek libero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 20:52
          Ja mam pytanie do trenera Lozano:
          Co pan sądzi o hodowli rzepy? Czy to działalność rozwojowa?
          • jarkoni Re: Polska zagra z Bułgarią, Gacek libero 28.06.07, 21:05
            Jakoś nie zakumałem tej rzepy, moze za tępy jestem..
            A co do składu, Igła, Winiarski, Szymański i chyba nie do końca rozgrzany Wlazły
            powinni odpocząć przed finałem.
            Albo Wlazły teraz lekko, jako rozgrzewka..
            Gruszka mówił, ze to też walka o kasę, i to racja, ale trzeba zostawić max
            energii i formy na finał.
            A z Bułgarami wygramy spoko w Katowicach i z Gackiem super libero, i z młodymi
            Możdżonkiem-superwieżą i innymi Bartkami. A niech poczują młodzi emocje w
            Spodku, w końcu zastąpią obecną ekipę..
            • karolinna6 Re: Polska zagra z Bułgarią, Gacek libero 28.06.07, 21:24
              no ba,zastąpią i pewnie też odniosą sukces i to z pewnością nie jeden,żeby tylko
              nie uderzyła im woda sodowa do głowy. Skupią sie na graniu,doskonaleniu swoich
              umiejętności i sukcesy gwarantowane.
            • braat1 Re: Polska zagra z Bułgarią, Gacek libero 29.06.07, 10:45
              > Gruszka mówił, ze to też walka o kasę,

Nie jestem pewny czy to prawda, bo nie pamietam gdzie to przeczytalem, ale To
              zadna gra o kase. Tylko sie wydaje, ze graja o milion, atak na prade za drugie
              miejsce jest 950 000 :) takze graja o glupie 50 tys do podzialu, czyli o kase
              na waciki :)
        • Gość: scyzorka Re: Polska zagra z Bułgarią, Gacek libero IP: *.28.86.199.coditel.net 29.06.07, 09:30
          na jakim innym programie niz polsat i polsat sport mozna obejrzec mecz???mam
          cyfrze+-prosze o informacje
      • Gość: milkiłej wrócić na Górny Śląsk IP: 194.120.84.* 28.06.07, 21:20
        Kę_Koźle to centrum Górnego śląska a Katowice to wschodnie peryferie
        • Gość: Jarek Re: wrócić na Górny Śląsk IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.07, 21:33
          Dziekujemy za zwrocenie uwagi na niezwykle istotny problem miejsca, w ktorym
          znajduje sie centrum geograficzne Gornego Slaska. Wyjasnienie tej sprawy bedzie
          mialo - najprawdopodobniej - niezwykle istotne znaczenie dla formy
          reprezentacji Polski w siatkowce zarowno w kontekscie dwumeczu z Bulgaria, jak
          i finalu Ligi Swiatowej. Zgodnie z najnowszymi wiadomosciami po tym jak
          oglosiles wszem i wobec jaki jest wzajemny stosunek w przestrzni Kedzierzyna
          Kozla i Katowic, Gacek obiecal, ze zagra na 176% swoich mozliwosci, Swiderski
          na 178,5%, a Wlazly zobowiazal sie do gry na poziomie niedostepnym dla Giby. Co
          ciekawe, poruszony ta informacja Pan Raul Lozano postanowil nie pozostawac w
          tyle za swoimi zawodnikami. Tez chce zrobic cos niesamowitego. Obiecal, ze
          urosnie o 76 koma 3 centymetra i w finale Ligi Swiatowej wystapi - razem z
          Mozdzonkiem - jako filar polskiego bloku.
          • Gość: milkłej Re: wrócić na Górny Śląsk IP: 194.120.84.* 28.06.07, 21:37
            Ok wiem,że trochę nie na temat sportowy ale ignorancja wiedzy nt Polski i jej
            regionów irytuje mnie
            • Gość: Jarek Re: wrócić na Górny Śląsk IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.07, 21:40
              No, ale przynajmniej nie bluzgasz. To sie chwali. Poza tym, jesli chodzi o
              Lozano, to pomylka. Obiecal urosnac tylko 36 koma 7 centymera...
      • Gość: mars kuzwa, dajcie odpoczac Wlazlemu !! IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 28.06.07, 22:06
        wiadomo przeciez ze ten zawodnik ze swoim niezwykle dynamicznym
        zbiciem nie jest w stanie walczyc caly czas bez przerwy.!
        w finale beda lapaly go skurcze a rokraczy sie zupelnie w
        spodziewanym wielkim finale z Brazylia, jesli Lozano nie da
        mu z tygodnia przerwy! To specyficznej budowy zawodnik ale
        Lozano i co. zdaja sie tego nie rozumiec..
        • Gość: Dudek Re: kuzwa, dajcie odpoczac Wlazlemu !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 22:11
          Ej, czemu to Lozano prowadzi reprezentację, a nie Ty?

Człowieku, wyluzuj. Lozano zna się na siatkówce i wie, co robi. Mam nadzieję,
          że sztab medyczny także.
          • Gość: kapi Re: kuzwa, dajcie odpoczac Wlazlemu !! IP: *.devs.futuro.pl 29.06.07, 13:37
            uważam, że igła jest postacią zbyt charyzmatyczną i jego nieudane zagrania za bardzo demobilizująco wpływają na postawę zespołu. Do postawy Gacka oczywiście nie mam zastrzeżeń a Raul wie co robi. Serce pęka ze szczęscia jak widze na jaki profesjonalizm stać polskich zawodników.
        • Gość: Jarek Re: kuzwa, dajcie odpoczac Wlazlemu !! IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.07, 22:13
          No co za duren z tego Lozano. Mars rozumie, a taki Lozano (no co za balwan)
          nie. To wstrzasajace. Lozano sie po prostu nie zna. Zajezdzi biednego Wlazlego
          na smierc. Z nikim sie nie konsultuje, zdanie lekarzy ma za nic i tylko
          zaaplikowal sobie dzisiaj cwiczenia rozciagajace w czasie treningu siatkarzy.
          Po prostu rozpiera go chora ambicja. Powiedzial, ze urosnie trzydziesci kilka
          centymetrow po otrzymaniu wiadomosci, ze centrum Gornego Slaska znajduje sie
          jednak nie w Katowicach, a w Kedzierzynie Kozlu i szlus. Nic go poza tym nie
          obchodzi. Straszne. Wlazly ma grac nawet jakby mu skurcz sparalizowal obie nogi
          i jedna reke. Sadysta.
      • Gość: goscie Re: Polska zagra z Bułgarią, Gacek libero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 22:23
        czy iwanczyk musi tak mamlec pod nosem? ma facet pare interesujacych rzeczy do powiedzenia, a mruczy jednostajnym glosem jak niemota. troche zycia i pracy na dykcja prosimy!!!
        • robertw18 Re: Polska zagra z Bułgarią, Gacek libero 28.06.07, 22:48
          Sorry, nie każdy lubi podniecone wrzaski. Wystarczy by mówił do rzeczy, poprawną polszczyzną i wyraźnie.

Pozdr.
          • Gość: o_tym Re: Polska zagra z Bułgarią, Gacek libero IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.07, 23:17
            czyli mowi do rzeczy czy nie??
      • Gość: maz Re: Polska zagra z Bułgarią, Gacek libero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 23:38
        Ignaczak jest lepszy od Gacka, ale Lozano coś go nie lubi. Dał mu zagrać tylko w
        dwóch meczach z Argentyną tak na odczepne, a Gacek gra stale. I to on, niestety,
        zostanie w kadrze na ten sezon, a Igła znów przeżyje gorycz porażki. Mógłby
        Lozano przynajmniej nie mydlić oczu i robić Igle nadzieję, tylko powiedzieć mu
        uczciwie. Stary, podpadłeś mi kiedyś i mam uraz do ciebie, a Gacek to taki
        grzeczny chłopak i dlatego on będzie grał.
        Ale Igła to chyba czuje i jeżeli nie zagra w finale LŚ, to pewnie zrezygnuje z
        gry w reprezentacji...
        • Gość: Jarek Re: Polska zagra z Bułgarią, Gacek libero IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.07, 23:46
          Taa, po prostu to jest tragedia. No tragedia, Panie. W Polsce jest co najmniej
          dwoch libero grajacych na bardzo wysokim poziomie. Najlepiej jakby w Polsce byl
          tylko jeden, a jeszcze lepiej jakby nie bylo zadnego. No a ten Lozano, lobuz
          jeden, uprzedzony jest do Ignaczaka. Po prostu jak Lozano go widzi to po prostu
          go skreca. I wlasnie dlatego Ignaczak - ze wzgledu na dobro trenera - nie moze
          grac w najwazniejszych meczach. Ten Argentyniec (pardon, chcialem
          napisac "argentyniec") sie nie zna. Mamy na to kolejny, oczywisty, dowod.
          • Gość: pfk Re: Polska zagra z Bułgarią, Gacek libero IP: 217.116.98.* 29.06.07, 11:41
            Jarek, polubiłem Cię za Twoje posty :) super!
            tylko bez skojarzeń:P

pozdrówka
            • Gość: Jarek Re: Polska zagra z Bułgarią, Gacek libero IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.07, 17:29
              Cala przyjemnosc po mojej stronie :).
      • suhar3 znów pykniemy bułgarów! 28.06.07, 23:38
        No i o to chodzi:) ogramy ich i do przodu :)
      • Gość: antyżenada Polska zagra z Bułgarią, Gacek libero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 00:34
        "Koladzy zagrają"
        co na to ta wasza korektorka, która tak wnikliwie kilka dni temu przeglądała
        pracę doktorską premiera?:)
        Żenada.
      • Gość: jacek milion dolarów, a nie złotych jest za 1 miejsce! IP: *.olesno.info.pl 29.06.07, 09:46
        jak w temacie
      • Gość: mariuszek Polska zagra z Bułgarią, Gacek libero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 09:49
        to jak jest milion dolarów, czy złotych za wygraną?
      • Gość: Marek Re: Polska zagra z Bułgarią, Gacek libero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 11:02
        Uwazam ze Lozano dobrze postapil wystawiajac Gacka w pierwszym skladzie, wedlug
        mnie bardzo dobrze sie zaprezentowal w meczu wyjazdowym z Bulgaria a poza tym w
        konu zdobyl 1 punkt :)))))))
        • Gość: pfk Re: Polska zagra z Bułgarią, Gacek libero IP: 217.116.98.* 29.06.07, 11:44
          Zgadzam się z Markiem.
          Dopóki Igła nie zacznie regularnie zdobywać punktów, nie ma szans w rywalizacji
          z Gackiem.
          ;)))

pozdrówka
          • Gość: maz Re: Polska zagra z Bułgarią, Gacek libero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 12:07
            Skoro mecze w fazie grupowej LM nie są ważne, to Lozano powinien po równo dać
            szansę gry na pozycji libero i Gackowi i Ignaczakowi. W 6-ciu meczach gra jeden,
            w 6-ciu drugi i na tej podstawie dopiero jest skala porównawcza. Tymczasem Igła
            zgrał w zaledwie dwóch meczach z najsłabszą w naszej grupie Argentyną. Więc
            sprawa jest oczywista, to Gacek, niestety, będzie nr 1, a Igła znów na aucie.
            Szkoda...
            Libero to jak bramkarz w piłce nożnej. Trener powinien jasno określić, kto jest
            nr 1, a nie mydlić oczy i zwodzić, niepotrzebnie robiąc Igle nadzieję.
            • Gość: Ania Re: Polska zagra z Bułgarią, Gacek libero IP: *.icpnet.pl 29.06.07, 14:14
              Ignaczak dostał szansę i pokazał, że potrafi rzucać się w te i we wte oraz, że
              ma spóźniony zapłon. A przecież wiemy, że potrafi grać dużo lepiej. Trener też wie.
            • Gość: Jarek Re: Polska zagra z Bułgarią, Gacek libero IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.07, 17:34
              Tak jest Panie Sierzancie - na pozycji libero w finale Ligi Swiatowej, co
              oczywiste (to cytat), bedzie grac Gacek. Juz samo to - samo przez sie - daje
              nadzieje Ignaczakowi na gre w finale Ligi Swiatowej. Gacek moze przeciez doznac
              kontuzji dzisiaj lub jutro i to daje nadzieje Ignaczakowi. Az palce gryzie z
              tej nadziei.

Przepraszam za glupie pytanie, ale czy czasem czytasz napisane przez siebie
              teksty pod katem ich wewnetrznej spojnosci. Jesli nie, to zacznij tak robic. To
              ma pewne plusy, zapewniam Cie.
              • Gość: maz Re: Polska zagra z Bułgarią, Gacek libero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 17:54
                Nie wiem, co niespójnego zauważyłeś w moich postach, ale powiem wyraźnie.
                Uważam, że Ignaczak jest dużo lepszy od Gacka i to on powinien być nr 1. Ale to
                Lozano odpowiada za naszą reprezentację i on decyduje. Nie kwestionuję tego,
                wyraziłem tylko swoje zdanie, ale nie podoba mi się to mydlenie oczu z tym, że
                dopiero na treningach przed finałami LŚ zadecyduje, kto będzie libero. On już
                dokonał wyboru i powinien to uczciwie Igle oznajmić, a nie robić mu niepotrzebną
                nadzieję.
                To tyle w tym temacie.
                Pozdr.
                • bazyliszek4 Re: Polska zagra z Bułgarią, Gacek libero 29.06.07, 18:14
                  Gacek jest lepszy. jego przewaga nad Ignaczakiem w kadrze polega na tym, że o
                  wiele lepiej współpracuje z partnerami w bloku i na przyjęciu. Ignaczak jest
                  nadpobudliwy, za często probuje wyręczać kolegów. miota sie po parkiecie i
                  wygląda to efektownie, ale w wielu ustawieniach nie trzyma taktyki. to było
                  dobre kilka lat temu, ale nie na tym poziomie na jakim jest obecnie kadra. tu
                  potrzebny jest ktoś, kto potrafi zgrac się z blokiem, a nie szaleć po parkiecie.
                • Gość: Jarek Re: Polska zagra z Bułgarią, Gacek libero IP: *.globetrotter.de 29.06.07, 19:42
                  "Więc sprawa jest oczywista, to Gacek, niestety, będzie nr 1, a Igła znów na
                  aucie. Szkoda... Libero to jak bramkarz w piłce nożnej. Trener powinien jasno
                  określić, kto jest nr 1, a nie mydlić oczy i zwodzić, niepotrzebnie robiąc Igle
                  nadzieję."

Wedlug Ciebie sprawa jest juy oczywista, to Gacek jest nr 1 (nalezy
                  domniemywac, ze Lozano tak zdecydowal). Natomiast dalej piszesz, ze trener
                  powinien sie okreslic i ze niepotrzebnie zwodzi Ignaczaka. Jesli wedlug Ciebie
                  to jest tekst wewnetrznie niesprzeczny, to gratuluje. Poza tym Gacek i Ignaczak
                  sa od grania a nie od od robienia sobie nadziei. A jesli jednak Gacek dzisiaj
                  skreci noge, to co? Wtedy szable w dlon i full improwizacja, nie? No "niestety"
                  przynajmniej w siatkowce czasy prowizorki i niekompetencji sie w Polsce
                  skonczyly. Ma byc tylu libero, atakujacych, broniacych, blokujacych i
                  rezerwowych ilu trzeba. Na tym polega idea gier zespolowych. Ach biedny ten
                  Ignaczak, biedny.
      • Gość: antonio b Polska zagra z Bułgarią, Gacek libero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 15:51
        gacek - dziewczyna bez pomyslu ignaczak rozpanoszony czempion. wole debili z
        talentem niz wyrobnikow gotowych na wezwania trenera.
        • Gość: Jarek Re: Polska zagra z Bułgarią, Gacek libero IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.07, 17:35
          Uuu, Ty chyba w drobiarni pracujesz. Jako sekser.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka