Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Organizacja do LUFTU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28.07.07, 10:38
    Najpierw zamieszanie z sms'(okradziono ludzi i fajno). Teraz naliczanie pkt.
    szwankuje. A njlepsze z tego wszystkiego jest to, żenie ma żadnego kontaktu z
    organizatorami tego bałaganu mają nas poprostu w trabie!!!
    Chyba tylko w Polsce taki syf można zrobić.
    Przez nich straciłem 2 drużyny, które na tą chwile miały by po 35 pkt. KTO MI
    TO ZWRÓCI. MOŻE BY TAK POZEW ZBIOROWY DO SĄDU-SZUKAMY PRAWNIKA??
    Obserwuj wątek
      • ocky Re: Organizacja do LUFTU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.07, 18:41
        a koleś zrobił wczoraj skład już po zakończeniu meczy i co ciekawe przyjeło mu
        zawodników ,którzy juz punktowali.śmieszne,to może poczekam i po całej kolejce
        zrobie skład??
        • szuwarek333 Re: Organizacja do LUFTU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.07, 18:46
          zartujesz???
          • ocky Re: Organizacja do LUFTU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.07, 18:48
            szuwarek333 napisał:

> zartujesz???
            Chciałbym,może to jeszce naprawią ,ale sam sprawdż można dokonac zmiany w
            składzie na zwodnika takiego co grał opłacająć jedynie smsa.
            Może to jeszce naprawią!
            • szuwarek333 Re: Organizacja do LUFTU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.07, 18:51
              Wydaje mi sie, ze to tak zrobili ze maja baze teamow i one punktuja, a te
              wyswietla Ci sie dorobek pilkarza z pierwszego spotkania, ale on dla Ciebie
              jest juz pilkarzem na druga kolejke. Kur.. Mam nadzieje, bo inaczej gra bylaby
              bulbem roku!!! Wszystko sie wyjasni po zakonczeniu pierwszej kolejki, ale
              ogolnie tak srednio jestem zadowolony z technicznej jakosci tej edycji, a w
              sumie firma zacna wiec dziwie sie, ze tak dali dup... Tymbardziej, ze zespolow
              jest jak pisza okolo 50 tysiecy wiec smiesznie malo w porowaniu z poprzedmimi
              ewdycjami. Pozdro i powodzenia!
              • matiz02 Re: Organizacja do LUFTU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.07, 19:27
                Oczywiscie ze smiesznie malo ale bedzie jeszcze mniej bo zdecydowana wiekszosc
                graczy nie wie ze za udzial w tym szajsie trzeba placic za kazdy transfer i za
                kazde potwierdzenie transferu wiec placimy za kazda rzecz 2 razy

Nie zdziwcie sie jezeli ten temat zostanie usuniety bo kazdy temat w ktorym
                krytykuje sie dzialania redakcji zostaje usuniety
                Ja juz zalozylem kilka takich tematow i zaden nie przetrwal wiecej niz 24h

Ta gra to badziewie !!
                • ocky Re: Organizacja do LUFTU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.07, 20:30
                  Gra może i dobra ale forma do dupy.Wygra ten co ma więcej kasy na smsy a chyba
                  nie o to chodzi,a już na pewno taki ktos nie jest najlepszym
                  menadżerem.Wcześniej to była super zabawa teraz kolejna smsialnia!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka