Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

mlewan to złodziej !

27.06.03, 14:28
    To niewiarygodne. Gościu który zapier... mi konto śmie teraz walczyć o
    koszulke z redakcji. Gwoli wyjaśnienia. Miałem na portalu GW 2 konta. Nick:
    mlewan i mirekl3. Drużyny : Jelonka i FCJeleniag. Drużyną FJeleniag grałem w
    rozgrywki PPFP, PpFP i FORlidze co zresztą wielu prezesów może potwierdzić.
    pierwszą drużyną testowałem sobie rezerwy.zresztą nieważne. oba konta
    zostały mi ukradzione. po wielu interwencjach w Redakcji i portalu dostałem
    nowe hasło- niestety tylko do nicka Mirekl3. z drugim kontem choć troche
    bolało dałem sobie spokój. na koniec rozgrywek złodziej był wyżej ode mnie w
    klasyfikacji co nie zmienia faktu ,że jest złodziejem. Dowód ? Na koncie
    mlewan@gazeta.pl miałem przekierowanie poczty na konto na onecie :
    mirekl3@poczta.onet.pl. i co dostałem dzisiaj za wiadomość ? żebym na
    koszulke troszke poczekał...
    Dlatego proszę redakcję o sprawdzenie tego faktu i nie nagradzanie
    ZŁODZIEJA !!!!!
    Obserwuj wątek
      • mlewan Re: mlewan to złodziej ! 27.06.03, 17:24
        co ty pierd.....
        • mlewan Re: mlewan to złodziej ! 27.06.03, 17:53
          najpierw sie zamieniles na komencyjne konto na ne.pl bo twierdziles ze i tak
          nic nie wygrasz a teraz zalujesz cwaniaczku??? ubije cie za to
          • Gość: karptychy Re: mlewan to złodziej ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.03, 19:31
            pamietam to zajcie z kradzieza. Mirekl jestem z tobą :) Pozdro
          • Gość: Patrax Re: mlewan to złodziej ! IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 20:27
            Troche kultury cwaniaczku i zostaw Mirka w spokoju.
            • Gość: kazet Re: mlewan to złodziej ! IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 22:39
              Gość portalu: Patrax napisał(a):

> Troche kultury cwaniaczku i zostaw Mirka w spokoju.

kulturalne (gówno) zawsze ma coś do powiedzenia......
              • mlewan Re: mlewan to złodziej ! 27.06.03, 22:45
                mnie tak nazwaleś cieciu?
              • Gość: Patrax Re: mlewan to złodziej ! IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 10:41
                Masz racje z tego Mlewana to nawet nie jest kulturalne gówno!!!.
      • klimon Re: mlewan to złodziej ! 27.06.03, 20:47
        mlewan idz sie schowaj - Twoje niewyszukane ospowiedzi tu nie pomoggga.
        • Gość: ja hmmmmmmm......... IP: *.acn.pl / 10.70.1.* 27.06.03, 21:41
          a tak na marginesie ukradl ci konto ale dane czyli adres zamieszkania zostaly
          chyba twoje wiec to ty dostaniesz koszulke dzieki zlodziejowi co nie zmienia
          faktu ze zlodziej jest zlodziejem
        • mlewan mirekl3 to oszust !!! 27.06.03, 22:40
          sam sie zamienil na konta :( a ze skonczyl mu sie okres testowy na ne.pl i
          teraz skomle to nie moja wina, a wy niepoinformowanie oszolomy mozecie mi
          naskoczyc
          • Gość: ja TWOJA STARA IP: *.acn.pl / 10.70.1.* 27.06.03, 23:54
            mlewan napisał:

> sam sie zamienil na konta :( a ze skonczyl mu sie okres testowy na ne.pl i
            > teraz skomle to nie moja wina, a wy niepoinformowanie oszolomy mozecie mi
            > naskoczyc
            twoja stara byla nie poinformowana o zabezpieczeniach i dlatego sie urodziles a
            ze nie miala sumienia cie zabic chodzi sobie po tym swiecie nie swiadom ze
            jestes dzielem przypadku i tak tez wygladasz i myslisz
            • matbli Re: TWOJA STARA 28.06.03, 00:54
              Kontowym skrytokradcom mówmy nie!!!
              Mirek nie daj sie!!!
              • Gość: Okeciak Re: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 03:30
                PO samym sposobie wypowiedzi widze ze racje ma Mirekl.
                Zreszta jest on tak znanym Prezesem ze naderemno i bezpodstawnie jezyka by
                sobie nie strzepil.
                Tak wiec gosciu o nicku Mlewan przedstaw swoje argumenty i dowody na to ze to
                konto jest twoje i ze ty masz racje.
                Wlasnie dzis (ops wczoraj)Aleksander jasnie nam panujacy podpisal ustawe o tym
                ze wlsciciel czegokolwiek ma udowodnic ze ma do tego prawo ,a nie jak bylo do
                tej pory ze to jemu trzeba bylo udowodnic.
                • mlewan Re: 28.06.03, 14:24
                  Gość portalu: Okeciak napisał(a):

> PO samym sposobie wypowiedzi widze ze racje ma Mirekl.
                  > Zreszta jest on tak znanym Prezesem ze naderemno i bezpodstawnie jezyka by
                  > sobie nie strzepil.
                  > Tak wiec gosciu o nicku Mlewan przedstaw swoje argumenty i dowody na to ze to
                  > konto jest twoje i ze ty masz racje.
                  > Wlasnie dzis (ops wczoraj)Aleksander jasnie nam panujacy podpisal ustawe o
                  tym
                  > ze wlsciciel czegokolwiek ma udowodnic ze ma do tego prawo ,a nie jak bylo do
                  > tej pory ze to jemu trzeba bylo udowodnic.

nie wlasciciel czegokolwiek tylko wlasciciel majątku, poczytaj se definicje
                  majatku, pozatym ustawa wchodzi w zycie dopiero 1 lipca, ale 90 % polakow nie
                  rozumie zaslyszanych tresci wiec sie nie przejmuj, podobnie jest z twoja wiedza
                  o tym kto ma racje bo taki masz domysl, konto dostalem w ramach zamiany dawno
                  temu i tyle, proste, pa
                  • Gość: Okeciak Re: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 13:42
                    mlewan napisał:

> Gość portalu: Okeciak napisał(a):
                    >
                    > > PO samym sposobie wypowiedzi widze ze racje ma Mirekl.
                    > > Zreszta jest on tak znanym Prezesem ze naderemno i bezpodstawnie jezyka by
                    >
                    > > sobie nie strzepil.
                    > > Tak wiec gosciu o nicku Mlewan przedstaw swoje argumenty i dowody na to ze
                    > to
                    > > konto jest twoje i ze ty masz racje.
                    > > Wlasnie dzis (ops wczoraj)Aleksander jasnie nam panujacy podpisal ustawe o
                    >
                    > tym
                    > > ze wlsciciel czegokolwiek ma udowodnic ze ma do tego prawo ,a nie jak bylo
                    > do
                    > > tej pory ze to jemu trzeba bylo udowodnic.
                    >
                    > nie wlasciciel czegokolwiek tylko wlasciciel majątku, poczytaj se definicje
                    > majatku, pozatym ustawa wchodzi w zycie dopiero 1 lipca, ale 90 % polakow nie
                    > rozumie zaslyszanych tresci wiec sie nie przejmuj, podobnie jest z twoja
                    wiedza
                    >
                    > o tym kto ma racje bo taki masz domysl, konto dostalem w ramach zamiany dawno
                    > temu i tyle, proste, pa

Mi akurat nie chodzilo o majatek tylko o konto a to tez jest jakas wlasnosc.
                    Mirekl jasno i precyzyjnie wszystko opisal a TY zaczales wyzywac i grozic.Mozna
                    bylo od razu wyjasnic sytuacje i przedstawic swoj punkt widzenia.
                    A od kiedy ustawa wchodzi to nie ma znaczenia,najwazniejsze ze oszusci i
                    bandziory beda mieli trudniej.
                    No ale niewazne.
                    Bez pozdrowien
              • Gość: kazet Re: TWOJA STARA IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 14:25
                matbli napisał:

> Kontowym skrytokradcom mówmy nie!!!
                > Mirek nie daj sie!!!

brakuje jeszcze mądrej (kulturalnej) odpowiedzi
      • mirekl3 Re: mlewan to złodziej ! 30.06.03, 08:04
        Witam. Nie było mnie przez weekend i widze że rozpętała się burza. Przede
        wszystkim oswiadczam,ze nie znam goscia podszywajacego sie pod nickiem mlewan.
        Nigdy z nim nie rozmawialem ani nie zamienialem sie na jakies komercyjne konto
        o ktorym wspomina. Nie wiem nawet co to jest prawde mowiac. Nadal przechowuje
        listy do postmastera i portalu gazety w tej sprawie. Konta nie odzyskalem bo i
        tak naprawde bardziej zalezalo mi na koncie mirekl3 . pod tym nickiem gralem w
        FORlidzie i Pucharach. Dałem sobie spokój po tym jak po raz trzeci kazali mi
        przesłać swoje dane , które i tak sa juz pewnie zmienione. Nie zostało
        zmienione jak widać przekierowanie poczty na konto mirekl3@poczta.onet.pl.
        Dostałęm tam wiadomość o koszulce i to mnie bardzo zbulwersowało. Denerwuje
        mnie fakt bezczelności tego osobnika, który domaga się teraz nagrody i
        przytacza nieprawdziwe fakty. Nie chce z nim się obrzucać epitetami ani nawet
        polemizować bo jak pewnie już zauwazyliscie nie ma z kim. Pozdrawiam
        wszystkich prezesów . Poza jednym oczywiście :)
      • mirekl3 Re: mlewan to złodziej ! 30.06.03, 08:10
        A oto jaki list dostałem dzisiaj od nadawcy dzstazwsp@poczta.fm :
        "jeszcze jeden post na forum i zginiesz gnoju , mam twoj adres nie zapominaj o
        tym" .Myślę,że to już wyjaśnia sprawę.
        • mlewan ok koszulka doszla i jest fajna 30.06.03, 08:28
          pa :*
        • Gość: chechaouen Re: mlewan to złodziej ! IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.33.* 30.06.03, 08:57
          mirekl3 napisał:

> A oto jaki list dostałem dzisiaj od nadawcy dzstazwsp@poczta.fm :
          > "jeszcze jeden post na forum i zginiesz gnoju , mam twoj adres nie zapominaj
          o
          > tym" .Myślę,że to już wyjaśnia sprawę.

jeżeli ten palant (palant z bardzo małej litery) przesłał Ci ten list i
          równocześnie domaga się od gazety koszulki to znaczy, że:
          1. na skradzionym koncie mlewan podał swoje dane, aby mógł otrzymać nagrodę
          2. zakładając teraz konto, z którego przesłał te pogróżki zostawił swoje IP,
          więc można udowodnić, że to on (zresztą jest motyw takiego działania)
          3. wysyłając te pogróżki i w dodatku grożąc Ci "że zginiesz" zasłuzył na
          dłuuuuugi pobyt w więzieniu. sprawa nadaje się do prokuratury, więc z
          powodzeniem można gościa udupić a myslę, że tego typu debili powinno się
          eliminować ze społeczeństwa

swoją droga to niezły zwyrodnialec i ja na Twoim miejscu mirekl postarałbym się
          żeby gościu pożałował tego co zrobił a w szczególności tego jak się teraz
          zachował

pozdrawiam mirekla
          a ty palancie mam nadzieję, że wkrótce będziesz miał za swoją tępote osro
          przesrane
          • Gość: dnl Mlewan IP: *.dzialdowonet.pl / 192.168.0.* 30.06.03, 16:00
            Ten cwel mlewan jest lepszy od uretera...
            • Gość: Okeciak Re: Mlewan IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 18:28
              Dnlu Ureter to byl zloty chlopak.
              Zobacz jak bezczelny jest ten palancina i do tego grozi.
              Odwazny bo anonimowy.
              TYpowe dla czikenow.
      • Gość: dnl hahahahah IP: *.dzialdowonet.pl / 192.168.0.* 30.06.03, 20:05
        Czasem warto powspominac.... bohaterow tego czata...
        Ciekawe czy owy konfident rowniez zamilczy na wieki...?
        • Gość: bejrut :) IP: *.kostrzyn.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 20:31
          fajnie przynajmneij sie cos dzieje na forum ..:))) pozdrawiam palanta "hakera"
          buehhuahuehueue moj login to bejrut3 mi tez sie wlam na konto ok? i bedziesz
          mial moj adres, mozesz wpasc mi na chate i zrobic sajgon czekam :) pozdrawiam
          (nie ciebie...:>)
          • Gość: dnl Re: :) IP: *.dzialdowonet.pl / 192.168.0.* 30.06.03, 21:47
            TY bejrut! Jeszcze raz napiszesz tu takiego posta i powiem Twoej mamie.
            I to nie sa zarty.Pamietaj! Jeszcze raz Cie tu zobacze i dostaniesz paskiem..
            lepiej sie pilnuj..
            • Gość: Patrax Re: :) IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 23:10
              Gość portalu: dnl napisał(a):

> TY bejrut! Jeszcze raz napiszesz tu takiego posta i powiem Twoej mamie.
              > I to nie sa zarty.Pamietaj! Jeszcze raz Cie tu zobacze i dostaniesz paskiem..
              > lepiej sie pilnuj..

Dnl a co chodzi ? Pozdrawiam.
              • kuti_master Re: :| 30.06.03, 23:25
                Co by tu dużo nie mówić, gość co się włamał do konta mlewan to kawał skurwysyna
                (przez wielkie S), tylko jest pytanie, jakim cudem wiedział, że mirekl3 i
                mlewan należą do jednego użytkownika, czyli posiadają jedno hasło ?
      • mirekl3 skończmy z dyskusją! 01.07.03, 08:17
        Dobra skończmy z ta dyskusją bo to i tak do niczego nie doprowadzi a palant
        się pewnie cieszy. Dzieki prezesom za słowa wsparcia. Nie zamierzam robić
        niczego w tej sprawie dalej bo i po co ? A jak gość chce wpaść to niech
        wpadnie. czekam :) Prosiłbym jednocześnie o nie wyzywanie mlewana od
        skur..itd. ten nick w koncu od mojego imienia i nazwiska i głupio się czyta
        epitety jakby pod swoim adresem. jeszcze raz pozdrawiam i nara!
        • Gość: karptychy Re: skończmy z dyskusją! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.03, 14:18
          koniec tematu. Dobrze powiedziane :) Pozdrawiam i udanych wakacji :)
          • Gość: bejrut Re: skończmy z dyskusją! IP: *.kostrzyn.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 16:26
            ale sie obzarlem normalnie i nie mam sil nic pisac :) a ty dnl cipqo dostaniesz
            klapsa od wujka bejruta nastepnym razem jak bedziesz pyskowal:P hyhyhyhy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka