Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Daniel Pliński: Zobaczymy, czy jesteśmy twardzi...

IP: *.euro-net.pl 07.09.07, 18:44
    W końcu jakieś bardziej sensowne przemyślenia ,jutro się okaże czy
    to był wypadek przy pracy !!
    A gazeta już na głowę upadła,artykuły typu "upedk
    mistrzów",paranoja! takie rzeczy to tylko w Polsce !!!
    Włosi gdyby przegrali wczorajsze spotkanie na pewno nie zostali by
    tak potraktowani przez prasę !
    Dziś ich mieszacie z błotem ,a za kilka dni równie dobrze możecie
    wynosić ich na piedestały !
    Dziennikarze więcej pokory !!
    Obserwuj wątek
      • Gość: wierny fan Daniel Pliński: Zobaczymy, czy jesteśmy twardzi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 18:56
        Jak się nie uda to zawsze mogą spróbować sił w balecie, czego życzę
        im z całego serca.
      • igreq Daniel Pliński: Zobaczymy, czy jesteśmy twardzi.. 07.09.07, 19:04
        Zobaczymy o zaprezentują jutrzejszego dnia, jeżeli z Turkami nie będze 3:0 niech juz pakują manatki.
      • Gość: kibic Re: Daniel Pliński: Zobaczymy, czy jesteśmy tward IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.07, 19:04
        Bo człowieku, to nie była normalna porażka. Przegrać seta tak jak my 3-go to
        przegrywają tylko najsłabsze drużyny a nie w końcu 2 drużyna świata. Tu nie ma
        żadnego tłumaczenia ani usprawieliwiania. To na taką drużynę nie przystoi.
      • Gość: KaMi Re: Daniel Pliński: Zobaczymy, czy jesteśmy tward IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 19:06
        Przestań pi-erdolić! Taka gra to hańba!
        W poniedziałek czeka ich "gorące" powitanie na Okęciu...
      • Gość: Daria Re: Daniel Pliński: Zobaczymy, czy jesteśmy tward IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 19:14
        zgadzam się z tobą, zawsze tak było, prasa "wyklina" polskie zespoły
        po przegranym meczu, a potem jak wygrają, słyszymy tylko słowa
        podziękowania za wspaniały mecz, jacy oni są wspaniali....

co do dzisiejszego meczu, miałam wrarzenie że nasze akcję nie były
        dynamczne, zawsze można było ogladać świetne kiwki Gumy i plasy
        Kadzika i Pliny, dzisiaj mi tego strasznie brakowało.
        Mam wielką nadzieje że jutrzejszy dzień bedzie bazrdzo radosny dla
        nas, a niedzielni mecz to już wogule, bedziemy skakać z radości:)))
        i zdobedzie medal o jakim wszyscy marzymy:)

• odik Re: Daniel Pliński: Zobaczymy, czy jesteśmy tward 08.09.07, 10:17
          Akurat środkowi w tym meczu zdobyli najwięcej punktów- Kadziu bodajże 13, Plina
          9. Co prawda nie plasami, ale krótkimi, co najważniejsze, skutecznymi.
      • Gość: ell Re: Daniel Pliński: Zobaczymy, czy jesteśmy tward IP: *.ostnet.pl 07.09.07, 19:38
        Mam wrażenie, że tu ktoś inny coś wziął...
        Szczerze jestem ciekawa co mówiłeś jak gra nam wychodziła... jak
        zdobyliśmy medal MŚ??? Czy wtedy też wyrażałeś takie opinie czy
        oglądałeś mecz z zaciśnietymi kciukami czekając na radość ze
        zwycięstwa...
        Pisząc takie teksty obrażasz wszystkich prawdziwych kibiców,
        zawodników, wszystkich dla których siatkówka nie jest obojętna...
        typowy przykład "kibica"....
        • Gość: KaMi Re: Daniel Pliński: Zobaczymy, czy jesteśmy tward IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 19:52
          Już śpieszę zaspokoić twą ciekawość. (Szkoda, że nie mogę zaspokoić ciebie.)
          Gdy w ubiegłym roku zdobyli srebrny medal, to byłem wniebowzięty, choć nie
          podobała mi się gra w finale. A po meczu z ruskimi o mało się nie... (domyśl się
          sama, czego byłem bliski).
          A o tym, czy mam rację przekonamy się już w niedzielę.
          Ciekawe, co odpowiesz, jeżeli stanie się to, co przewiduję?
          • Gość: ela_mm Re: Daniel Pliński: Zobaczymy, czy jesteśmy tward IP: *.ostnet.pl 07.09.07, 20:11
            Co?
            Powiem, że wierzyłam, że im się uda, że byłam z nimi na dobre i złe,
            że jedna fatalna porażka nie odebrała mi wiary w ich umiejętności, w
            to co potrafią i że im DZIĘKUJE...
            Widzisz twoja postawa "kibica" (tylko wtedy ja wygrywają), a kiedy
            nie to... przed tymi mistrzostwami świata było zdecydowanie mniej
            kibiców, ale takich prawdziwych, którzy bez względu na sytuacje,
            wynik, itd dalej zaciskali kciuki...a teraz? Wielki "bum" na siatkę
            i co jak jest gorzej to znowu pozostaną tylko tamci?
      • Gość: Mario Daniel Pliński: Zobaczymy, czy jesteśmy twardzi.. IP: *.stk.vectranet.pl 07.09.07, 19:45
        Może i drugi raz tak żle zagrać się nie da, ale czy da się
        zwyciężyć...?
        • Gość: ell Re: Daniel Pliński: Zobaczymy, czy jesteśmy tward IP: *.ostnet.pl 07.09.07, 19:52
          Jasne, ale jakby do tego podchodzili tak jak ty to nic by nigdy nie
          zdobyli... Trzeba wierzyć w sukces i być z nimi na dobre i złe, a
          nie tylko wtedy, gdy jest wsaniale i wszystko nam wychodzi...
          Ja wierze, że się po tej porażce podniesiemy...
          • Gość: KaMi Re: Daniel Pliński: Zobaczymy, czy jesteśmy tward IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 19:58
            Na dobre i złe to ja jestem ze swoją żoną, tylko że więcej na złe.
            Taki mecz nie powinien się zdarzyć. To hańba i kpiny z kibiców, zwłaszcza tych,
            którzy są z nimi "na dobre i złe".
            • Gość: Daria Re: Daniel Pliński: Zobaczymy, czy jesteśmy tward IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 20:05
              kami z kąd ty sie wogule wziąłęś??:/ nikogo nie odchodzi z czym
              jestes ze swoją żoną, dobra przyznaję że mecz z belgami nie można
              zaliczać do udanych, ale tacy "kibice" jak ty nie podnosza na duchu
              naszych siatkarzy i nie pomagają im, jak mają zagrać dobry mecz i go
              wygrać słyszą tylko słowa pogardy?? przemysl to sobie
              • Gość: KaMi Re: Daniel Pliński: Zobaczymy, czy jesteśmy tward IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 20:36
                Na pewno nie jestem z Księżyca.
                Co, może należy ich głaskać i wtórować za tymi idiotami, którzy śpiewają
                "Polacy, nic się nie stało..."? Czy wyobrażasz sobie, że wtedy oni sami nie byli
                by zażenowani?
                Dziewczyno, to są dorosłe chłopy z jajami! Oni nie potrzebują słów współczucia,
                tylko porządnego kopa. Potrzebują impulsu, który wyciągnie ich z tego marazmu.
                Czy wyobrażasz sobie, o czym oni teraz rozmawiają? Czy pocieszają się wzajemnie,
                płaczą po kątach, czy może milczą w samotności?
                Otóż nie, z całą pewnością jest wśród nich gorąco, padają grube i ostre słowa na
                "k", na "ch" i na "p". I z całą pewnością nie czytają opinii internautów. Te
                czytają tylko po wygranych meczach. Więc nie ma się co nad nimi użalać, bo po
                takiej grze jak dziś, to tylko ostre i męskie słowa przywrócą ich do pionu.
                Pozdrawiam.
                • Gość: ela_mm Re: Daniel Pliński: Zobaczymy, czy jesteśmy tward IP: *.ostnet.pl 07.09.07, 20:47
                  Sam sobie zaprzeczasz... Najpierw piszesz, ze nie czytają opinii
                  internautów, a potem "Więc nie ma się co nad nimi użalać, bo po
                  > takiej grze jak dziś, to tylko ostre i męskie słowa przywrócą ich
                  do pionu", ale mniejsza o to...
                  Oni sami wiedzą jak mają siez motywować, a obrażanie ich przez
                  internautów na pewno im w tym nie pomoże... Ci to teraz na nich
                  narzekają to z pewnością po wygranych meczach skaczą do góry...
                  Tylko jaki to ma sens? Kibicówac tylko wtedy, gdy jest dobrze...
                  • Gość: KaMi Re: Daniel Pliński: Zobaczymy, czy jesteśmy tward IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 21:32
                    Być może nieprecyzyjnie się wyraziłem. Pisząc o ostrych słowach, które przywrócą
                    ich do pionu, miałem na myśli ich własne "gorące" dyskusje. Dlatego o tym
                    napisałem.
                    Co do opinii, to wiem na pewno, że ich nie czytają, ale czytają ich rodziny i
                    wszystko im opowiadają.
                    Na pewno ich nie obraziłem, napisałem tylko, że takie "popisy" jak dziś to hańba
                    i tak grać po prostu nie mogą. Oglądałem na żywo wiele meczów siatkówki,
                    niejednokrotnie bywałem w pobliżu ławki rezerwowych i często słyszałem grube i
                    ostre słowa jakie padają wśród siatkarzy i trenerów. Owszem nie ubliżają sobie
                    wzajemnie w stylu "to ty, ch..., sp... tę piłkę", ale takie "do ch... pana,
                    weźmy się w grść", czy "przestańmy wreszcie pier... te akcje" padają często.
                    Można rzec, że to normalka. Więc nie myśl, moja droga, że ktoś tu ich obraża. Na
                    razie na tym forum nikt ich nie obraził, a na krytyczne, bardzo krytyczne,
                    opinie z pewnością dziś zasłużyli.
                    • Gość: ela_mm Re: Daniel Pliński: Zobaczymy, czy jesteśmy tward IP: *.ostnet.pl 07.09.07, 22:22
                      Nie musisz mi tego wyjaśniać... tez chodze na mecze i słysze jak
                      się "motywują"... :D
                      Nie mówie, ze ich ktos TU obraża tylko ogólnie po przewertowaniu
                      sporej liczby stron internetowych doszłam do takich wnoisków...
                      przecież ja ich nie chwalę za świetną grę czy cos takiego... też
                      uważam, ze zasługują na krytykę, bo na nią sobie zasłużyli... To
                      nie była taka drużyna jaką chcemy oglądać, ale czy to zmienia fakt,
                      że wierzę w końcowy sukces? nie! wierzę, ze się pozbieramy i zagramy
                      wreszcie tak jak potrafimy!!!
                      • Gość: KaMi Re: Daniel Pliński: Zobaczymy, czy jesteśmy tward IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 22:50
                        No widzisz, kochanie, jeszcze chwila i będziemy całkiem ze sobą się zgadzać.
                        Widać, że podobnie jak ja, jesteś wielką fanką siatkówki.
                        Podyskutujemy jutro wieczorem po meczu z Turcją. Dziś już kończę. Idę spać. Pa.
          • Gość: Daria Re: Daniel Pliński: Zobaczymy, czy jesteśmy tward IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 20:00
            podniesiemy sie dapewno:)) i jutro zaspiewamy pieśń zwicieństwo

• Gość: bosanowa Daniel Pliński: Zobaczymy, czy jesteśmy twardzi.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 20:05
        Przyjmujemy, że wynik dzisiejszego meczu, to czysta taktyka,
        ewentualnie potknięcie. I trzymamy kciuki, żeby następne mecze były
        już tylko lepsze. Bo proszę pamiętać, drodzy, wielcy i kochani
        siatkarze: my, Wasi kibice przeżywamy wielki stres razem z Wami, jak
        piłka nie idzie.
        • Gość: Daria Re: Daniel Pliński: Zobaczymy, czy jesteśmy tward IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 20:07
          pięknie powiedziane:)
      • sirseb Panie Plinski 07.09.07, 20:42
        nie tylko "teraz" - zawsze!
        pzdr i ognia!
        • Gość: pirus Re: Panie Plinski IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.09.07, 01:38
          siatkowka to taki dziwny sport...sam gram juz lata i jak cos sie zatnie to nie
          chce za cholere pojsc lepiej...mam nadzieje, ze naszej reprezentacji tak sie
          zdarzylo i w sobote bedzie lepiej zycze nam wszystkim tego ;-))
      • Gość: zalogowany {Ty to wiesz} - wiecej ortografii {zostaliby!} IP: *.sulechow.net 08.09.07, 11:10
      • Gość: makaron Daniel Pliński: Zobaczymy, czy jesteśmy twardzi.. IP: *.ip.fastwebnet.it 08.09.07, 11:24
        wczorejszy mecz to obraz nedzy i rozpaczy . wicemistrzowie obawiali sie ze im
        korona z lepetyn spadnie. SERWIS 5-liga,atak alla down . panie plinski dobra
        rada , ogon pod siebie i za robote. OK
      • Gość: Juti Daniel Pliński: Zobaczymy, czy jesteśmy twardzi.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.07, 12:55
        Kadziu co ty bredzisz przecież ty zagrałaś najlepiej i jeszcze motywowałeś ich
        do walki !!!!!!!! I za to cię kocham te kródkie piłki w twoim wykonaniu miodzio
        oby cześciej !!!!!!!! Jutro wygracie tego wam z całego serca życze
      • Gość: olo Czy są twardzi? ...Chyba nie... IP: *.punkt.pl 08.09.07, 14:11
        Problemy z psychiką drużyny widać najlepiej po beznadziejnej zagrywce. I tak od lat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka