Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

reprezentacja

IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.01, 22:40
    Mysle, ze w reprezentacji powinni grac tylko prawdziwi Polacy. Teraz wyglada to
    tak, jakby 9% Polakow bylo Murzynami (1/11). W dodatku Murzyn nie mowi po
    polsku.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Adrins Re: reprezentacja IP: *.interklub.pl 24.03.01, 22:43
        Jak ci się nie podoba do zmień obywatelstwo !!!
        Oli jest i będzie Polakiem...
        • Gość: joker Re: reprezentacja IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.01, 22:49
          Z Ciebie taki prawdziwy Polak, jak z kaczej dupy wykałaczka. A kim to Twoim
          skromnym zdaniem jest "prawdziwy Polak". Nie wystarczy, ze ma polskie
          obywatelstwo??? bo to chyba stanowi o narodowości??? A co ty robisz dla polski,
          poza tym, że bierzesz socjalne zapomogi, zapyziały hitlerowcu!
          • Gość: Krzysiek Re: reprezentacja IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.01, 22:53
            Akurat tak sie sklada, ze place bardzo wysokie podatki, zeby utrzymywac takich
            darmozjadow jak ty balwanie. Jak nie umiesz merytorycznie dyskutowac to sie
            przymknij dupku.
            • Gość: joker Re: reprezentacja IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.01, 23:01
              merytoryka... rasizm... bez komentarza...
      • Gość: jerzy Re: reprezentacja IP: *.legnica.dialog.net.pl 24.03.01, 22:49
        krzysiu ty gamoniu co sądzisz o reprezentacji
        FRANCI,HOLANDI,ANGLI ITP?.
      • Gość: PER Re: reprezentacja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.01, 22:52
        Chyba trochę przesadzasz. Tak w ogóle to Oli rozumie po polsku, ale w rozmowie
        z dziennikarzami nie chcę się zbłaźnić, więc porozumiewa się z nimi po
        angielsku. Skądinąd wiem, że uczy się polskiego i bardzo się stara, by w
        przyszłości wszystkich pod tym względem usatysfakcjonować. Dobrze reprezentuje
        Polskę, więc należy się tylko cieszyć, że w reprezentacji gra. Osobiście
        uważam, że to bardzo fajny gość. Kilka razy miałem okazję usłyszeć co ma do
        powiedzenia w sytuacji kiedy nie jest oblegany przez stado dziennikarzy i
        wypowiadał się wtedy całkiem sensownie. Życzę mu jak najlepiej i Tobie też
        takiej, hm, życzliwości życzę...
        • Gość: Krzysiek Re: reprezentacja IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.01, 22:56
          Zartowalem oczywiscie. W sumie nie rozumiem, dlaczego ludzie maja tak niski
          prog zartow i od razu sie burza. Murzyn jest OK, podoba mi sie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka