Gość: Balzer IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 04.04.01, 12:26 Lech musi byc bardzo zdesperowany skoro odgrzebuje takich emerytow. 39-letni Czesiu ma "wzmocnic" obrone Lecha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ARTUR Czesiu Jakolcewicz nic im nie pomoże, o mój Boże! IP: 212.244.184.* 04.04.01, 13:36 Lech III-ligowcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Czesiu Jakolcewicz nic im nie pomoże, o mój Boże! IP: *.cu.com.pl 04.04.01, 13:38 swoja droga szkoda mi troche tego lecha (ale na pewno nie ze wzgledu na kibicow pokroju lechity) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: Czesiu Jakolcewicz odgrzebany przez Lecha Poznan IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.01, 13:57 no co wy???? to chyba nie 1 kwietnia? no ale w końcu wiek chyba nie gra roli , popatrzcie na takiego Hagiego, a kamerunie w reprezie był taki gość co miał ze 45 lat (roger mila - czy jakoś tak?? )i był ich gwiazdą - tylko czy on im dorówna i pomoże lechowi w utrzymaniu się w II lidze? -nie sądzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko PS; a może terlecki? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.01, 14:01 a może zatrudnią jeszcze stacha??? bo się chłopak marnuje, myślę ,że z tą dwójką lech może zawojować II ligę i powrócić do ekstraklasy w glorii chwały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: a może Pachelski? IP: 212.244.177.* 04.04.01, 14:40 Niech sprowadzą Pachelskiego,wzmocni atak,a na obrone jeszcze Łukasika.Swoją drogą to Lech się pcha do 3 ligi ze wszystkich stron.Pierwsza drużyna atakuje z 2 ligi,a rezerwy są na 1 miejscu w 4 lidze!Czemu oni tak bardzo chcą tam być?:) W sumie to jednak szkoda Lecha,niech wraca szybko do ekstraklasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: a może Pachelski? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.01, 14:49 Jak to "niech wraca szybko" ??? przecież wcale nie mają takiego zamiaru, jak sam zauważyłeś szczyt ich marzeń to 3 liga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: do zbyszko IP: 212.244.177.* 04.04.01, 15:01 Chciałbym żeby Lech grał w 1 lidze,ale to nie znaczy że i oni tego chcą.Wyniki Lecha mówią wszystko. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszko do campo - czemu lech tak bardzo chce grać w III lidze 05.04.01, 18:09 Gość portalu: campo napisał(a): >Swoją drogą to Lech się pcha do 3 ligi ze wszystkich stron.Pierwsza drużyna >atakuje z 2 ligi,a rezerwy są na 1 miejscu w 4 lidze!Czemu oni tak bardzo chcą >tam być?:) Twój post nieco mnie zaintrygował, wydało mi się bardzo dziwne iż tak dobrze radzi sobie lech II -sprawdziłem i niestety na awans raczej bez szans (choć 7 miejsce jest całkiem niezłe), zauważyłem natomiast , że na drugim miejscu , blisko awansu do III ligi jest Olimpia Poznań. Pamiętając o fakcie , iż w III lidze gra już Warta Poznań można wysnuć hipotezę , że lech chce grać w III lidze ze względu na możliwość rozgrywania co najmniej 4 meczów derbowych w sezonie - tak interesujące wydarzenia jak derby , przyciągną na stadion jeszcze więcej widzów. Frekwencja - największy powód do dumy lecha , będzie znowu wyższa i satysfakcja gwarantowana. PS; Jak wiemy, z tą grą lechowi może być trudno utrzymać się w III lidze , jednak jeśli spadną też będą się cieszyć , a w IV lidze kibice będą mogli oglądać fascynujące pojedynki ze Spartą Oborniki, Huraganem Pobiedziska i rzeczonym Lechem Poznań II. Powstaje jedynie pytanie, co zrobią prezesi kiedy lechII zajmie wyższą pozycję w tabeli niż pierwsza drużyna? Zamienią numerki przy zespołach czy też wymienią piłkarzy???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: do campo - czemu lech tak bardzo chce grać w III lidze IP: 195.205.249.* 06.04.01, 10:27 zbyszko napisał(a): > Gość portalu: campo napisał(a): > > >Swoją drogą to Lech się pcha do 3 ligi ze wszystkich stron.Pierwsza drużyna > > >atakuje z 2 ligi,a rezerwy są na 1 miejscu w 4 lidze!Czemu oni tak bardzo c > hcą > >tam być?:) > > Twój post nieco mnie zaintrygował, wydało mi się bardzo dziwne iż tak dobrze > radzi sobie lech II -sprawdziłem i niestety na awans raczej bez szans (choć 7 > miejsce jest całkiem niezłe), zauważyłem natomiast , że na drugim miejscu , > blisko awansu do III ligi jest Olimpia Poznań. Pamiętając o fakcie , iż w III > lidze gra już Warta Poznań można wysnuć hipotezę , że lech chce grać w III lidz > e > ze względu na możliwość rozgrywania co najmniej 4 meczów derbowych w sezonie > - tak interesujące wydarzenia jak derby , przyciągną na stadion jeszcze więcej > widzów. Frekwencja - największy powód do dumy lecha , będzie znowu wyższa i > satysfakcja gwarantowana. > > PS; > Jak wiemy, z tą grą lechowi może być trudno utrzymać się w III lidze , jednak > jeśli spadną też będą się cieszyć , a w IV lidze kibice będą mogli oglądać > fascynujące pojedynki ze Spartą Oborniki, Huraganem Pobiedziska i rzeczonym > Lechem Poznań II. > Powstaje jedynie pytanie, co zrobią prezesi kiedy lechII zajmie wyższą pozycję > w > tabeli niż pierwsza drużyna? Zamienią numerki przy zespołach czy też wymienią > piłkarzy???????? Lech II na pewno jest na I miejscu w IV lidze. Mając punkt przewagi i mecz zaległy. Skąd bzdurne informacje, że jest na 7 miejscu????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: do campo - czemu lech tak bardzo chce grać w III lidze IP: 217.99.0.* 06.04.01, 12:41 NAPRAWDĘ??? informacje są z oficjalnej strony lecha poznań(no tak strona na miarę pierwszego zespołu - można sie tego było spodziewać), ale skoro mówicie , że to nie prawda to muszę poszukać innych źródeł, nie mam dostępu do wielkopolskiej prasy, ale chyba w przeglądzie sportowym opisują - to sobie kupię (choć się zeszmacili ostatnio) - To wszystko zmienia postać rzeczy , po prostu chcą grać derby lechI contra lechII. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: PS; a może terlecki? IP: *.elite.com.pl 05.04.01, 11:10 Skoro pierwszoligowcy mają takich emerytów jak Janoszka, Pisz itp, a w drugiej lidze jest jeszcze więcej takich zawodników. Oczywiście tonący brzytwy się chwyta. Jednak pamiętajcie, że na pierwszym meczu w rundzie wiosennej na Lechu było ponad 9000 ludzi!!!!!! Pokaż mi stadion w I lidze, gdzie na zwykły mecz przychodzi tylu kibiców ( to był mecz z Górnikiem Łęczna). Titanic tonie, ale orkiestra gra do końca. Czapki z głów przed prawdziwymi kibicami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Czesiu Jakolcewicz odgrzebany przez Lecha Poznan IP: *.bch.com.pl 05.04.01, 13:28 Tak jak mówisz. Przy naszej słabej piłce często okazuje się, że starsi gracze, którzy wydawałoby się powinni myśleć o emeryturze są lepsi od młodych, których jedynym atutem jest właśnie młodość i nic ponadto. A Czesiu swoje potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszko czesiek jakołcewicz 05.04.01, 00:09 podobno promuje go nowy trener - pan Baniak (tak, tak trenera też zmienili po tym jak im hetman złoił pupe), ale jeszcze niewiadomo czy zagra :-( A wiecie co jeszcze ma zamiar zrobić nowy trener aby utrzymać zespół w lidze? Na pytanie dziennikarza; "- Co zmieni Pan przed meczem z Tłokami Gorzyce?" odpowiedział... "- Pójdę najpierw do Kościoła, bo oprócz gry musimy mieć trochę szczęścia. Bóg musi nam też pomóc [...]" :-DDDDD ..powiedział też , że wirzy w pozostanie w drugiej lidze,...no cóż , wiara czyni cuda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita do zbyszka IP: *.netinc.ca 05.04.01, 05:13 zbyszko napisał(a): Sluchaj zielona kurwo, zamknij glupi ryj parszywy smieciu i siedz cicho. Nawet nie zdajesz sobie cwelu sprawy ze nawet jak Lech spadnie do 3 ligi to kibice Lecha i tak moga byc szczesliwi ze nie kibicuja zasranej legii. Przynajmniej Lech nie przyjmuje do druzyny zasranego spaslaka, pijoka ponad pijoki, tumana ktory nie skonczyl podstawowki, chamskiego parszywego bydlaka Wojtka Kowalczyka, idola zdurnialych bydlakow z Brodna, Mokotowa i innych dziadowskich dzielnic tej swinskiej warszawki. A wogole to powiedz cwelu dlaczego kibice legii bali sie wracac z Gordziska przez Poznan. Pojebane kozaki z internetu, cala Polska sie z was smieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sqbi Re: do Lechity IP: 212.160.144.* 05.04.01, 10:52 treche przeginasz koles...ja tez urodzilem sie w Wielkopolsce ...jako dziecko kibicowalem lechowi...nadal mam sentyment do tego klubu...choc patrzac na obecne wladze klubu i kibicow takich jak ty.....nie wiem co powiedziec... (a kibicow tez podziwialem za to ze nie oposcili Lecha w II lidze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Faflon Re: do Lechity IP: 10.131.192.178, 212.76.33.* 05.04.01, 11:55 Lechita ty sam jesteś parszywym bydlakiem. Możesz być dumny ze swoich stadionowych ziomali za ich bandyckie wyczyny na stadionach, zapewne odreagowują impotencję czy inne kompleksy. Może ty skończyłeś z trudem podstawówkę, więcej niż Kowal, ale wydajesz się raczej głupszy. Od Legii wara ci kutafonie lepiej zajmij się swoim skorumpowanym i pogrążonym od lat w bagnie klubem Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszko lechita - WAL SIĘ NA CYCE ! 05.04.01, 14:33 bravo! parówo poznańska , właśnie twoja śmieszna, sfrustrowana osóbka świadczy o poziomie kibiców lecha, twoja ksywka przynosi wstyd całej pyrlandii oraz klubowi , którego prubujesz bronić , próbujesz bo słowa , którymi rzygasz przynoszą mu więcej szkody niż pożytku - tacy frajerzy potrafią wzbudzić jedynie nienawiść do klubu, no a jak ludzie twojego pokroju zabierają sie za kierowanie (co ma miejsce w leszku)- to widmo okręgówki zagląda szybciej w oczy niż można to sobie wyobraźić. TAK TRZYMAĆ! PS; a jak nie masz nic do powiedzenia na temat, ciociu , to morda we wiaderko i nie przeszkadzaj ludziom w dyskusji , to twój nie pierwszy popis buraczanej elokwencji świński żłobie, aha, i nie użuwaj słów których znaczenia nie rozumiesz żegnam, gdyż nie mam więcej zamiaru odpowiadać na wypociny kretyna z gotowaną pyrą w głowie zamiast mózgu (choć wiem , że to dla ciebie wielka przykrość) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: lechita - WAL SIĘ NA CYCE ! IP: *.netinc.ca 05.04.01, 20:45 Ja nikogo nie bronie. Mialem zamiar tylko obrazic legie i tyle. Chyba mi sie udalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfstar Re: lechita - WAL SIĘ NA CYCE ! IP: 154.11.61.* 05.04.01, 20:54 Gość portalu: Lechita napisał(a): > Ja nikogo nie bronie. Mialem zamiar tylko obrazic > legie i tyle. Chyba mi sie udalo. Szczerze mowiac raczej nikogo nie obraziles, tylko zaprezentowales wszystkim swoj poziom. A to nic wielkiego (nawet jak na kibola Lecha - nie obrazajac Lecha, ktory chyba zasluguje na prawdziwych kibicow). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Focus Re: lechita - WAL SIĘ NA CYCE ! IP: *.de.deuba.com 06.04.01, 12:40 Czytalem kilka wypowiedzi Lechity z poprzednich tematow na forum i ciagle stwierdzam, ze prezetuje baaardzo niziutki poziom. KILKA RAZY DALO SIE ZAUWAZYC JAKIES ZASTRASZANIE INNYCH KIBICOW POTEGA BEJSBOLA POZNANSKIEGO i proba osmieszania ich w stylu: "nie bylbys taki odwarzny gdybys stanal w cztery oczy z fantasycznymi, uzbrojonymi kibicami Lecha Poznan". Lechito, oczywiscie, ze nie bylbym taki odwarzny, powiem wiecej nie bylbym taki glupi aby dac sie poobijac za jakakolwiek druzyne pilkarska. Powiem jeszcze wiecej: brzydze sie takich fanatycznych kibicow. Cala Wasza sila tkwi wlasnie we wspomnianym bejsbolu i w niczym wiecej. Zarzucasz Kowalowi ukonczenie tylko podstawowki. po twoich wypowiedzach wnioskuje, ze nawet gdyby udokumentowalal posiadanie doktoratu to i tak podejrzewalbym, ze od 15 roku zycia kupowales wszystkie dyplomy. Zycze Lechowii powrotu do ekstraklasy, taka druzyna powinna tam byc, ale bez balwanow na stadionach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Focus Re: lechita - WAL SIĘ NA CYCE ! IP: *.de.deuba.com 06.04.01, 13:17 w pospiechu zrobilem kilka bledow, ktore zmieniaja sens wypowiedzi: jest "nawet gdyby udokumentowal..." powinno byc "nawet gdybys udokumentowal". Odnalazlem u siebie takze jeden blad ort. za ktory przepraszam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basior Postawa Lechity IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.01, 23:24 Jestem kibicem Lecha i muszę powiedzieć, że całkowicie odcinam się od poglądów Lechity. Lechito! Swoją postawą przynosisz wstyd wszystkim kibicom naszego wspaniałego klubu. Mnie również dobija tegoroczna postawa lechitów, ale to nie znaczy, że muszę zaraz obrażać wszystkich dookoła! A nazywanie Kowalczyka "spaślakiem", "pijokiem" i innymi nawet najbardziej obraźliwymi epitetami nie pomoże Lechowi w utrzymaniu w II lidze. Dlatego - opamiętaj się! Zbyszku! Nie przejmuj się poglądami Lechity. Nie wszyscy fani klubu z Bułgarskiej są tacy, jak on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: Postawa Lechity IP: 217.99.0.* 07.04.01, 02:22 no proszę! co za kultura, -jestem pod wrażeniem, jeżeli jakiś prawdziwy fan (a widzę , że sa tu tacy) poczuł sie obrażony moimi wypowiedziami to przepraszam. pamietajcie , że nie mam ochoty nikogo obrażać a trochę krytyki jeszcze nikomu nie zaszkodziło (a wręcz przeciwnie) PZDR! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: Postawa Lechity IP: *.netinc.ca 07.04.01, 04:38 Gość portalu: Basior napisał(a): > Jestem kibicem Lecha i muszę powiedzieć, że całkowicie odcinam się od poglądów > Lechity. > Odcinasz sie od pogladow czy stylu wyrazania pogladow? Bo jesli odcinasz sie od pogladow to zgadzasz sie z tym parszywym zielonym kmiotem, a on obrazal Lecha. > Lechito! > Swoją postawą przynosisz wstyd wszystkim kibicom naszego wspaniałego klubu. > Mnie również dobija tegoroczna postawa lechitów, ale to nie znaczy, że muszę > zaraz obrażać wszystkich dookoła! A nazywanie > Kowalczyka "spaślakiem", "pijokiem" i innymi nawet najbardziej obraźliwymi > epitetami nie pomoże Lechowi w utrzymaniu w II lidze. Wiem ze nie pomoga, ale Kowal to takie wredne, takie chamskie, takie glupie stworzenie ze TRZEBA go obrazac. To jest pospolity pijak, grubas, spaslak. Facet byl za GLUPI zeby skonczyc PODSTAWOWKE! A potem rok leniuchowal na swoim dziadowskim osiedlu i pil caly dzien. No moze troche pogral z kumplami z klasy podstawowki. Bo dalej nie zaszedl. Spalak dla mnie to najgorsze gowno na swiecie. Nienawidze tego kretyna, i nie zamierzam inaczej sie o nim wypowiadac. Zycze mu rychlej kontuzji, niech skonczy z futbolem i niech gnije z flacha w reku do konca swojego parszywego zycia. Na Brodnie najlepiej, bo to jest jego caly swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: Postawa Lechity IP: *.netinc.ca 07.04.01, 04:45 Gość portalu: Lechita napisał(a): Sorry, troche mnie ponioslo. Powtarzam to co napisalem przed chwila Wiem ze nie pomoga, ale Kowal to takie wredne, takie chamskie, takie glupie stworzenie ze TRZEBA go obrazac. To jest pospolity pijak, grubas, spaslak. Facet byl za GLUPI zeby skonczyc PODSTAWOWKE! Potem zagral troche w Legii, i mial sukcesy z ta chamska druzyna. A zielone kmiotki z zylety zakochaly sie w facecie ktory byl tacy jak oni, cyli spasiony, glupi i pijany. Juskowiak zrobil z kretyna gwiazde a bez Juskowiaka pokazal ile jest wart, czyli NIC. Przkonali sie na spaslaku Hiszpanie ktorzy od samego poczatku posadzili kretyna na lawie aby swoja spasiona dupa ja grzal. Ale on byl za slaby nawet na lawe, wiec poszedl ogladac mecz z trybun. Ale to sie malej gwazdce z Brodna nie podonalo wiec rok leniuchowal na swoim dziadowskim osiedlu i pil caly dzien. No moze troche pogral z kumplami z klasy podstawowki. Bo dalej nie zaszedl. Spalak dla mnie to najgorsze gowno na swiecie. Nienawidze tego kretyna, i nie zamierzam inaczej sie o nim wypowiadac. Zycze mu rychlej kontuzji, niech skonczy z futbolem i niech gnije z flacha w reku do konca swojego parszywego zycia. Na Brodnie najlepiej, bo to jest jego caly swiat. > > Odpowiedz Link Zgłoś