czolgi89 14.01.08, 23:43 Nigdzie nie znalazlem kontaktu do kogokolwiek z Krynicy a chcialbym sie skontaktowac w sprawie naszego meczu w Pucharze Polski wiec jezeli ktos reprezentatywny sie tu znajdzie to prosze o kontakt na piotr_czolgowski@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czolgi89 Re: Halo Krynicki Nikifor 16.01.08, 21:59 I co nikt nie ma jakiegokolwiek kontaktu do Krynicy?? chodzi o przelozenie meczu Pucharu Polski wiec to wazne a jak widze nie mam szans sie skontaktowac z Krynica bo albo nikt nie ma do nich kontaktu albo tym ktorzy maja nie chce sie zajrzec do listy kontaktow, skopiowac adres Nikifora i tu wrzucic :| Odpowiedz Link Zgłoś
elint2 Re: Halo Krynicki Nikifor 17.01.08, 07:44 Jak nie bedziesz miał innego kontaktu, to spróbuj przez Art Hotel Nikifor (kontakt na www.nikifor.pl/). Oni tam w większości pracują, więc jak zadzwonisz i powiesz, że chodzi o drużynę curlingową to powinni Ci pomóc. Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
czolgi89 Re: Halo Krynicki Nikifor 17.01.08, 08:48 Ok wielkie dzieki. Juz myslalem ze nie uda sie skontaktowac. Odpowiedz Link Zgłoś
ccckb Re: Halo Krynicki Nikifor 22.01.08, 10:07 Albo zadzwoń do mnie, to podam Ci telefon ;-))) Krysia Odpowiedz Link Zgłoś
czolgi89 Re: Halo Krynicki Nikifor 22.01.08, 14:04 Na szczescie udalo mi sie wtedy skontaktowac przez hotel Nikifor chociaz nie jest to latwa droga kontaktu :P poza tym Krysiu... podalem Ci swoj numer ale Twojego zdaje sie nie mam wiec jakbys mogla to rzuc mi jakiegos smsa czy cos zebym mial :P Odpowiedz Link Zgłoś